• victoria station dan farkli olan, sadece sehirler arasi otobuslerin kalkis yaptigi bir istasyondur. bildigin otogar.

    victoria station dedigin yer ise, tren istasyonudur, bir tarafindan tube gecer, icinde alisveris yapacak zibilyon tane mekan tikinilacak envai cesit muessese vardir.

    buraya soyle gidilir, victoria station, terminus place ten sola dogru donersin karsina cikan cadde buckingham palace road tur, o caddeyi 500 metre takip ettiginde iki isik sonra sagda caddenin karsisindadir.

    victoria civarinda dolasiyorsaniz, denk gelmemenize imkan yok, illa biri sorar coach station i, bilmeyenler ve bildigini zannedenler erken gelmedilerse genelde otobuslerini kacirirlar ve oylece ogrenmis olurlar victoria station ile victoria coach station in farkini.
  • tuvaletleri izmir otogarından daha ucuz (30p) olan londra otogarı
  • londranın merkezinde otogar, büyük değil çünkü ülkede tren yaygın. ama otobüs de trene göre daha ucuz oldugundan garibanlar otobüsle gider.
    bizim otogarların aksine, giden ve gelen yolcu bölümleri tamamen ayrıdır hatta aralarında cadde geçer.
    daha çok national express ve megabus tarafından kullanılır.
  • içinde bir adet starbucks bulunduran çok da şey olmayan şehirlerarası otobüs terminali. national express ve megabus diye iki firma vardır ki megabusla yolculuklarınızda rezilliği göze alıyorsanız 1 pounda bile bilet bulabilirsiniz erken rezervasyonlarda. national express megabusa göre bi tık daha kalitelidir ki aslında ikisi de bir boka yaramaz. şehirlerarası yolculuklarda fakir, evsiz kim var kim yoksa otobüs kullanır londra memleketinde. tren baya kullanışlı ve babalar gibi de pahalıdır. hava da şimdi/ genellikle buz. üşüyorum sayın sözlük.
  • 1932'den beri hizmet vermektedir. royal oaks bölgesine taşınma planı iptal edilmiştir. otobüsler genellikle 15-20 dk. kala yolcu almaya başlar, kalkışa 1 dk kala kapılar kapanır. aynı saatte kalkan bir sürü otobüs olmasına rağmen hiç kargaşa olmadan londra sokaklarına karışırlar. içerisinde yiyecek içecek almak için pret-a-manger ve starbucks bulunur. victoria metro durağından 5-10 dk. yürüme mesafesindedir.
hesabın var mı? giriş yap