• kore yapımı modelleri bile kütür kütür sounda sahip bas gitar markası.
  • kore yapimi modellerini hic tavsiye etmedigim bas gitar markasidir. alman yapimlari ise aksine harikadir. ozellikle iscilikleri inanilmaz ozenlidir. 1999 yapimi warwick corvette proline'im dogru durust bakim yapmamama ragmen tek bir sorun bile cikarmadi bana su ana kadar. urettikleri cogu model birbirinden cok farkli ozellikler de tasisa guclu, growly bir sound warwick'in imzasi gibidir. grup icinde sivrilen bir tonu oldugu icin ozellikle egoist gitaristler tarafindan pek sevilmez bu baslar. saplari genelde kalin hatta baseball sopasi gibidir ama alisinca ince, oyuncak gibi saplardan uzak durmaya baslarsiniz.
  • 20 watlık anfisini kullanıyorum. tek kelimeyle fiyat- kalite oranı zıt kutuplarda. diyeceğim o ki ucuz ama iyi performans sergileyen anfi markasıdır. bir de ben iyi olabilsem tam süper olacak.
  • league of legends oyununda beni elo hellden çıkartacak karakterdir.
  • denediğimde "hasiktir kanka ben aşık oldum" dediğim fakat hâlâ o paraya o gitarı alıp almamakta tereddüt ettiğim bas
  • modern tonlar için çok uygun bir bas gitar.
    ama, bir keresinde denemiştim, sapı odun gibi gelmişti elime, rahat edememiştim. belki o gitara özel bir durumdu bilemem.
    yine de seveni çoktur.
  • en çok da elfvari bir güzelliğe sahip kadınların eline yakışan bas gitar markası.

    hayret ve hayranlıkla bakınız:

    http://www.youtube.com/…ojrmnyevgm&feature=share',)
  • kore yapımı modelleri, alman modellerine kıyasla çiğ bir tona sahiptir. denediğim alman modelleri ise genelde koyu ve tok tonlara sahip idi.
  • başka bir forumda paylaştığım yardımcı rehberi burada da eklemek istedim. alıntı değildir yani, yine benim emeğim. teşekkür ederim.

    ey sözlükcan, warwick dediğin adam bi kaç farklı yolla kullanılıyor.

    genel geçer olaylardan bahsedeceğim sana, warwick mantığını anlatırsam sen karar verirsin zaten. skillerini bildiğini düşünüyor ona göre direk anlatıma geçiyorum:

    warwick pasif skill i sayesinde sustaini (senin koridorda kalmana yarayacak her şey, lifesteal hp regen falan) çok yüksek bi karakter. o yüzden solo top lane gibi uzun süre base yapmamanı gerektirecek lane e de gidebiliyor, jungle gibi sürekli damage yiyip ayakta durmanı gerektirecek yere de gidebiliyor.

    yani tercih jungle ya da solo top.

    solo top lane gidersen iki tip warwick seçebilirsin ki bi tanesi "dps warwick". yani atack speed üzerine kurulu. pasif sağolsun vurdukca sana hp getirdiği için atackspeed gidersin, kim sana yönelirse gider (tabiri caizse) bodoslama dalarsın o 2 tane vurana kadar sen 3-4 tane vurursun ayakta kalır - adamı kaçırırsın.

    ama belli bi seviyedeki oyuncular bu olayı yemezler, hele de karsında range hero varsa vurur vurur sen gelince uzaklaşır gidince yine vurur deli eder seni.
    o yüzden dps warwick buildinde kesin bi item list veremem sana, çok kullanmadım.

    ikinci tip ise apwick. ben ilk duyduğumda çok şaşırmıştım ap giden ww mi olur la diye. ama gördüm denedim iş yapıyor. q skill i inanamayacağın kadar hp getiriyor gerçekten de, ap ww gidersen. ulti ve q skill i ile damage vuruyosun, cool down reduction veren itemler alıp q spam layarak adam kesiyosun. tek skill iş yapar mı olayı bana da tuhaf gelmişti, ama kesen kesiyo hocam.

    bu build gidersen eğer doran veya bi bot üç pot ile başlamanı öneririm. sonra dorans alırsın, sonra magic penetration botu. sonrasında frozen heart başlangıcı olan ve armor - mana - cool down reduction veren item i alırsın ki core itemdir ap ww için. sonrasında deathfire grasp alabilirsin ki tek skill le idare etmek zorunda kalmayasın. gerisi gelir zaten oyuna göre, ya tanky gidersin roa- abyssal falan alıp, ya da rabadon alırsın.

    solo top lane benden bu kadar. hybrid gidenler varmış (ap-ad karışımı falan) ama bi fikrim yok açıkcası.

    jungle a gelirsek, o olay uzun, rehber niteliğinde bi yorum yapayım sana.

    ww jungle da kraldır candır. en kolay jungler lardan biri ki ben potsuz jungle yapıyorum. ganklarına da etkisiz diyenler taş olurlar 6 lvl ww = en az bir kill.
    bu etkisiz gank olayının sebebi de 6 lvl a kadar cc (crowd control - stunlar snarelar flan) skill olmaması, ama bence iş yapar.

    jungle da gerekirse item build ve mastery önerebilirim, ama ben şu olayı takip ettim çok memnun kaldım jungle ww için: jungle rehberi by jhoijhoi

    jungle da skiller için önce w vereceksin bi kez. sana oyun boyu yeter bile o. %40 as veriyor, bir kez w verdiysen, diğer skilller daha önemli artık. 1 lvl de w verdikten sonra verebildikçe q ver veremezsen de e ver. (e maxlarsan ww'nin taradığı alan artar. kaçan adamları takımın kovalasa bile kill aldırır işe yarar.) 6 olunca ulti aç gank git.

    jungle gidersen önce mavi buff almalısın, sonra kurtları wraithleri sonra golemleri sonra red i kesiyorum ben. hala da full hp yim potsuz. sonra bi bot lane gidiyorum kendimi gösteriyorum 4 levelde. çalıların arasından lane in ortasına çıkınca yakalayabilirsem bi q atıyorum kovalıyorum adamları. maksat dengeleri bozulsun. önemli olan kill almak değil, gank atmak kill alamasan da işine yarıyo senin takımın için. hele ki adam flash falan attıysa şahane. sonra da bi b atıp madred's razors ve/veya bot alıyorum paraya göre. o linkte verilen core build. onu kesin çıkman lazım jungle giderken. (mercury bot - wriggle - heart of gold - wits end) . ben sonra tanky takılıyorum. phage, frozen mallet, bu itemler zaten yetiyo açıkçası, son item kişisel zevklerim için troll build e kayıyo genelde, ben sunfire cape alıyorum, thorn yapıyorum falan, baktım adamlara çok atarlıyım guardian angel alıyorum. önermem sana ama :d

    umarım yardımcı olmuşumdur, uğraşmadım değil açıkçası.
hesabın var mı? giriş yap