• üst edit: son yaptığım yatak alışverişinden hiç memnun kalmadığim yatak firması. sırt ağrısı yapan yatağı değişmek istediğimi söyleyince bana yatak pedi satmayı teklif ettiler. belki ağrılarımı azaltır diye bir de üstüne bu pedi aldim. her iki tarafında da kullanmama rağmen sırt ağrılarım azalmak yerine arttı. artık aramak bile istemiyorum bu firmayı. ilk fırsatta başka bir yerden yeni yatak almak istiyorum. tavsiye etmiyorum.

    edit: bu firmadan toplam 3 yatak aldım. son alışverişimde beraber çalıştıkları kargo şirketi (bkz: mng kargo) yatağı farklı adrese teslim etti. hem kargoyu hem de kendilerini defalarca aramama, çok haklısınız halledeceğiz, vah vah tüh tüh demelerine rağmen hiç bir şey yapmadılar. yaptılarsa da ben bilmiyorum. yaklaşık 60-70 kiloluk yatağı kuzenimle beraber eşek gibi yeni taşındığım eve binbir zahmetle taşıdık. neyse yaklaşık 1,5 ay oldu. yatağa alışamadım. sırt üstü yattığımda sırtım tutuluyor. gece uykum bölünüyor. iki sabah önce de boynum tutuldu. web sitelerine girdim, canlı desteğe sırtımın ve belimin tutulduğunu söyledim. değişim veya iade yapmak istediğimi belirttim. deneme süresinin bitmesine 20 gün varmış, yatağa alışma sürecim devam ediyormuş, o yüzden bu süreyi beklemek zorundaymışım. her sabah aynı şikayetimin olduğunu, 20 gün daha bu ağrıyı çekmeye devam etmek istemediğimi söyledim, ancak olumlu yanıt alamadım. yani memnun kalmazsanız en az 60 gün o yatakta yatmak zorundasınız. sürenin dolmasını bekliyorum. iade edeceğim.
  • bebişinin sırtı rahatsız olacak diye endişe eden insan yatağıymış.
  • geçen gün hepsiburada'daki indirimi görüp visco yatak sipariş verdiğim yatak üreticisi. iyi yorumlar almış, fiyatları uygun. bakalım pişmanlık yaratacak mı

    edit: vallahi yaratmadı. bundan sonra kendimi wellmatt elçisi ilan ediyorum. böyle rahatlık bu fiyata cidden yok.
  • sitelerine girer girmez online müşteri desteği karşınıza çıkıyor, bottur yea diyorsunuz ama karşıda gerçek bir müşteri temsilcisi var.
  • kaliteli ürünleri olan yatak markası.

    yeni doğacak bebeğimiz için, hemen hemen bütün firmaları araştırıp, web sitelerindeki müşteri temsilcisinin de tavsiyesi ile coco modelinden edindim. 2 iş günü içerisinde de ürün elime ulaştı. personeli de gayet ilgiliydi. kullanmaya başladıktan sonraki fikirlerimi de tekrar paylaşamaya çalışacağım.

    edit: yaklaşık iki haftadır kullandığımız yatağımızda bebekte herhangi bir terleme olmuyor ve uyku problemi de yok şimdilik çok şükür.
  • müsteri memnuniyetine kesinlikle onem veren online yatak magazasi.
    yaklasik 4 ay once annemlere, kendilerinden 1 adet lateks 3 adet visco yatak aldim.bi sekilde yataklara alismadik. 3 ay gecmis oldugu icin yataklari iade veya degisim yapmayacaklarindan sikayette bulundum.ayni gun arayip isterseniz yataklari iade edebilirsiniz dediler.vakumlanmis sekilde gelen yataklarin iadesi icin yatak cadiri yolluyolar.bu sekilde yataklari geri gondermem 1 ayi gecmesine ragmen iadeyi yaptilar.
    tavsiyem yatak secmeden once kesinlikle online temsilciden yardim almanizdir.yoksa benim gibi kendinize uygun olmayan yataklari secme ihtimaliniz yuksek.
  • hepsiburada’da 59949 liraya satılan bir yatakmış bu.
    kim bilir hangi vekiller, doktorlar, dişçiler, müyendisler ister bu yatağı. başkası da isteyemez zaten, o fiyat ne öyle?

    bir de çocuk yatağının fiyatı bu sadece.
    fiyat hatası mı var dedim önce ama aynı markanın diğer ürünleri de böyle uçuk fiyatla satılıyor. iddialarına göre tamamen organik maddelerden ürettikleri için böyle pahalıymış bu yataklar. yiyebiliyorsak makul bence. kalktın mı soldan bir ısırık al, dişini fırçala giyin çık. eve dönünce de akşam yeneği niyetine bir ısırık daha sonra yat uyu. yıl boyu mutfak masrafın sıfır olur. yani başka açıklaması olabilir mi yoksa bu çekilen fiyatın?
  • yataklarını merak ettiğim firmadır.

    wellmattdan yatak alan yazar arkadaşlarım, yatakla ilgili tecrübelerinizi ve tavsiyeleriniz merak ediyorum. yeşillendirmeniz umuduyla.
  • yataklarından 1 tanesini 5 yıldır kullandığım ve çok rahat ettiğim markadır. kaliteli ve rahat. eskimiyorlar, çökmüyorlar.
hesabın var mı? giriş yap