• playboy tv'nin en sıkı programı...
    ıslak,çıplak,ateşli hatunlar...
    (bkz: 31)
  • amerikan kozmetik markası. once migroslarda satılmaya baslanmıstı. anlamadıgım olay bu marka amerikanın en ucuz markalarından biriyken trde gayet faiş fiyatlara satılıo olmasıdır. ben yine de seviom. farları gayet hoş
  • simli oje cesitlerine sahip kozmetik markasi..
  • hayatimda gordugum en uzun goz kaleminin ureticisi olan kozmetik firmasi.
  • gayet basarisiz ojeleri olan kozmetik markasi. hele cilasi surdukten sonra en fazla 8 saat falan dayaniyo ve neredeyse suruldugunden daha basarili bicimde soyulabiliyo. almayin.
  • orlando da bi su parkı.
  • çok yakında gratis mağazalarında satılmaya başlanacak olan amerikan drugstore markalarından biri.
    los angeles merkezliymiş.
    http://wnwbeauty.com/

    amerikan süpermarketlerinde/online alışveriş sitelerinde ortalama olarak;
    3lü far paletleri 3, 6lı far paletleri 5,rimelleri 3-5, tekli farları 2.5, lip glossları 3 dolar civarlarında dalgalanıyor. (üşenmedim, birkaç online site ve süpermarket kurcaladım)

    artık bize kur farkı artı vergiler sayesinde nasıl bir fiyata gelecek bilemiyorum. milletin indirimde 1 dolara aldığı tekli farkları bize 10 tl ye itelemesinler de başka birşey istemiyorum. çok şükür avrupaya yakın olduğumuzdan bize dolarla değil de euroyla satarlar. yani bir drugstore markası ürüne sahip olmak için 3 katı para öderiz.

    ama diğer drugstore markalarına nazaran bir artısı var ki;
    sitesinde bahsi şöyle geçiyor;

    "what is wet n wild's animal testing policy?
    as a peta-certified, cruelty-free brand, we're proud to say we have never and will never test on animals. we also make it a point to work with cruelty-free, third-party vendors. wet n wild loves our furry, scaly, and feathery friends!"

    yani kendileri hayvanlar üzerinde deney yapmadıkları gibi 3. partilere de yaptırmadıklarını beyan ediyorlar. aynı zamanda peta sertifikaları varmış.

    nedense bir türlü kaç yılından beri faaliyet gösterdiklerini vesaire bulamadım ama benim yurt dışından alışveriş yapan yakınlarımdan hatırladığım bir 15 senedir ve belki de daha fazladır piyasada oldukları.

    edit: wnw'inb gratislere yavaş yavaş düşmesiyle birlikte wnw ürünlerinin en azından benim elimdeki tekli farının made in prc yani made in china yani çin menşeili olduğunu öğrendim. şimdi bildiğim kadarıyla çin pazarına giren markaların hayvanlar üzerinde test edilmesi çin yasaları gereğince zorunlu değil miydi? ben zorunlu diye duyuyorum bazı kaynaklardan. bu konuda bu sebeple net olamadım.

    gel gelelim aklımda kalan fiyatlara ve test yorumlarıma;

    tekli color icon farlar 6.5 tl
    3lü far paleti 14.50 tl
    5li far paleti 17.50 tl
    8li far paleti 19.50 tl
    mega last ruj serisi 9.75 tl
    color ıkon allık serisi 12.90 tl
    cover all fondoten 16.75 tl
    cover all preslenmiş pudra 12.90
    likit eyeliner 13.50 tl
    lip glosslar 7.90 - 9.25 tl
    silk finish rujlar 6.50 tl

    benim en çok ilgilendiğim kısım rujlar ve far paletleriydi. bu sebeple;

    -tekli farları gerçekten pigmentli ve başarılı.
    -simli olan serisi jelle karışık bir bir acaip pek sevmedim. düğün nişan tarzı işlerde belki. simleri fazlaca büyük.
    -evet farların kapaklarında bir açılma problemi var. güzel tırnak kırar bunlar.
    -5'li farlarının pigmentasyonunda bazı renklerde sıkıntı var.
    -8li ve 3lü farklar gayet başarılı
    -ojeleri çok pahalı bana kalırsa. fiyatları 3 tl ile 8-10 tl arasında değişiyor.
    -mat rujların ambalajında bir kapanma sorunu var. rujun bir kısmı dışarıda kaldığından üst kapağı ruja değdirmeden kapatmak için dikkat etmek gerekiyor. çoğunu elimde test ettim ve bir rengini de aldım. benim aldığımın yapısı biraz kuruydu ama kalıcılık hiç fena değil.

    her şey iyi güzel de bu çin menşei mevzusu can sıktı. fiyatlar zaman içinde indirimlerde filan dengelenir diye düşünüyorum. 2 dolarlık farları 6.5 tl ye satıyorlar vergisi gümrüğü filan diyoruz da maliyeti ne kadar aceba madem çin'den geliyor? amerika'da indirimde 99 cente, normalde de 2 dolara buluyorlar. gerçi aynı fiyat segmentinde değil ancak ileride aynen the balm gibi güzel indirimler bekliyoruz.
  • gratisten aldigim suda cikmayan water proof eyelineriyla hint kınasi yerine gecici dovmede de kullandığım marka. asla çıkmıyor akmiyor 5 gun sonra yagli makyaj cikaricisiyla ancak cikti. cok başarılı.
  • ürünlerinin içeriğini merak ettiğim marka. the balm'ı paraben içermediği için seviyorum, umarım bu da öyledir.
  • birer dolara lip glossunu, göz kalemini, rujunu, 2.5 dolara gözaltı kapaticisini aldığım marka. lipglossunu severim, kalemi de çok uzun bitmiyor. ruju dudakta bir garip hissettiriyor ama iyi sayılır. denk gelirseniz deneyin, fiyatlarını hak ediyorlar.

    gelelim bloggerlara. bunların wetnwild sonunda gratis'e gelmiş, sesimizi duymuşlar, yaşasın diye çıldırmaları o kadar saçma ki anlatamam. koşup gabrini alalım a101'den diyen blogger göremezsiniz, oysaki aynı ayardalar. aşkitom wetnwild alışverişim deyip fotoğraflarını instagrama bloga atıyorlar, zeka seviyelerini endişe verici buluyorum.

    ha bir de doğru yazılışı (bkz: wet'n'wild)
hesabın var mı? giriş yap