• sarışın futbolcu. fm 13 oynuyorsanız ve bir sağ açığa ihtiyacınız varsa kaçırmayın. 7 milyon euro'ya falan transfer edersiniz. 5 yıl sonra falan da 30'a satarsınız. ki ingiliz milli takımının kemik oyuncularından oluyor. hem de oyun başlangıcında 17 yaşında.
  • fm 13'te yaklasik 6 milyona aldigim,degerini kat kat artiran,kendini surekli gelistiren,17 yasinda tam anlaminda bir wonderkid

    cm ve amc oynatiyorum.gercekten her acidan gelisiyor. ozel antremanlarina da dikkat ederseniz,bir canavar olmasi icten bile degil.

    su an 20 yasina yaklasti,ve degeri aldigimin 3-4 kati,surekli oduller aliyor,haftanin kadrosuna giriyor,herkesin dikkatini cekiyor,ama ben onu satmam.komple bir ortasaha.bu genc yasina ragmen ortasahayi yonetebilicek gucte.

    fm 13 de ortasahaniza alacaginiz bi genc yetenek varsa, o da will hughes olmali.
  • football manager 2013 oyununda 2029 yılında dahi avrupada yılın futbolcusu seçiliyor. fm scoutlarının bu seneki en dominant öngörüsü bu adam. dikkat edilmeli.
  • liverpool'un transferi için derby county ile anlaşmaya vardığı genç orta saha oyuncusu. takıma ne zaman katılacağıysa belli değil, ocak'ta ya da sene sonu liverpool formasıyla izlemeye başlayacağız. heyecan verici bir yetenek, liverpool için şahane transfer.
  • football manager 2014'e şöyle başlayıp böyle olan 95 doğumlu ingiliz futbolcu.
  • derby county ve ıngıltere 21 yas altı mıllı takımının banko oyuncusudur gelecekte cok ıyı yerlere gelmesı muhtemeldir
  • muhtemelen ingiltere milli takımının başarılı olacak orta sahalarından
    (bkz: bir gerard değil)
  • geride bıraktığımız 2014/15 sezonunda takımı derby county ile football league championship'te çıkmış olduğu 42 maçta 2 gol atıp 6 da asist yapmış olan 20 yaşındaki ingiliz orta saha oyuncusu. fa cup ve league cup ile birlikte 48 maçta 3 gol 6 asistle oynamış.

    yanılmıyorsam bugün attığı hayvani gol: https://twitter.com/…cums/status/624698796321206272

    fm 2015 profili: http://fmscreenshots.weebly.com/…l-hughes-fm15.html

    dolar: 2,73 tl
    euro: 3,00 tl
  • watford'ta bu sene sakatlıklarla boğuşan oynadıgı maçlarda da etkılı olamıyan fm efsanesı klasik ingiliz şişirmesi sarışın.

    umarım piyasasını yapıp daha ust duzey bır takıma gıder ama zor gozukuyor.
  • premier lig takımı watford fc'de forma giyen 1995 (23) doğumlu eski merkez ortasaha ve yeni ofansif olmayan sağ kanat oyuncusu .

    paint'te yapılmışçasına açık sarı saçlara, sarı kaşa ve nispeten koyu sarı sakallara sahiptir.

    hantal bir oyuncu sayılabilir. lakin solak olmasının yanında, uzaktan etkili şut çekebilme yetisi kendisini özel bir oyuncu kılıyor.

    derby county altyapısı ürünüdür. ilk 3 profesyonel sezonunda siyah beyazlı ekip forması altında şampiyonşip liginde fırtınalar estirdi. geleceği parlak bir isimdi.

    lakin 2015/16 sezonunda diz çapraz bağları birbiriyle helalleşmeye karar verdi ve neredeyse tüm sezonu kaçırınca işler değişti.

    ertesi sezon (2016/17) iyileşip, tekrardan form tuttu. eskiden vaad ettiği yıldız potansiyeli sönse bile, sene sonunda kapağı premier lige atmasını (watford fc - 2017/2018 - 9.1m €) bildi.

    geçen sezon (2017/18) kadroda fındık fıstık olarak takılıyordu. taa ki nisan ayında (2018) watford fc teknik adamı javi gracia kendisini sağ kanatta (mr) deneyene kadar. sonrasında yeni pozisyonunda ilk onbir oyuncusu oldu ve şu ana kadar formasını kimseye kaptırmadı.

    ---------------bonus-----------------

    takımının detaylı incelemesi için bakınız;
    (bkz: watford fc/@ceyar i kim vurdu)

    ---------------bonus-----------------
hesabın var mı? giriş yap