• xiaomi markasının yeni set üstü multimedya oynatıcısı. netflix tuşu, google asistan gibi yeni özellikler ile süslenmiş en yeni modeli.
  • satın aldıktan sonra acayip memnun kaldığım ürün. yemişim binlerce liralık akıllı televizyonları. google play store elimin altında, chromecast var, youtube istediğim zaman izleyebiliyorum. netflix, spotify derken hayat kalitem arttı evde.

    bir tane dandik marka full hd televizyon ile birleştiriyorsunuz ve voltran oluşuyor.

    tavsiyedir.

    link: https://www.mi.com/us/mi-box-s/
  • xiaominin android kutusu. 4k, hdr ve en önemlisi chromecast destekliyor. ister bilgisayarı yansıt ister kendi içinden netflix, youtube izle. chromecast ile aynı fiyat olması da cabası. çinli yapmış hacı
  • bir süredir monitorume bağlı olarak kullandığım android tv işletim sistemli alet.

    yaşadığım sıkıntılar;
    hdmı 2 üzerinden bağladığını halde monitorun özelliklerini çekemiyor. elle 4k60fps ayarladığımda da bazen görüntü gidip geliyor. oyun oynamadğımdan 4k30fps ile kullanıyorum.
    bazen reboot ediyor ve monitoru açmış oluyor. uyanırsam tekrar kumandadan kapatıyorum.
    ethernet üzerinden internet bağlantısı yaptığımda google cast kullanamıyorum. steam link uygulaması kullanmak için de ethernet bağlantısı kullanmak istiyorum.

    bunun dışında nexus player'a göre kumandadan ekranın kapatılabilmesi ve ses ayarı yapılabilmesi tv kumandası olmadan kullanabilmek için iyi.
    nexus player'a uyumlu ethernet usb cevirici bulamamıştım, ama mi box s 10 küsür liraya aldığım dandik bir çeviriciyle bile çalıştı.
  • fiyat performans ürünü olarak duruyor. özellikleri gayet iyi ama oyun konsolu olarak performans vereceğini zannetmiyorum. sipariş ettik bakalım hayırlısı.

    ***yıllar sonra gelen edit.

    yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. gerçekten stabil. hiç bir sorun yaşatmadı. oyun oynamıyorum netflix falan filan takılıyorum işte.

    - karşılaştığım tek sorun : chromecast'te güncellemeden sonra telefondan ekranı yansıtamıyordum. sadece chromecastin güncellemesini kaldırınca sorun düzeldi.
  • 10 numara alet. yağ gibi akıyor google asistan tuşu ile rahatça arama yapılabiliyor. youtube netflix spotify ve tv box için kurulabilen tüm programlar bir kaç tuşla hazır. bundan önce çin malı başka bir ürün kullanıyordum yormuşum kendimi. akıllı tvniz yoksa kaçırmayın derim
  • parasını sonuna kadar hak eden süper alet. akılsız bir plazma tv var evimde. bazen laptop bağlayıp film izlemek için kullanıyordum. bu aleti aldıktan sonra pc açmaz oldum. öyle çok bir şey yok içinde ama benim işimi görüyor. netflix, spotify, puhu tv, youtube için kullanıyorum genelde. plex tv isimli uygulama ile evdeki herhangi bir pc den film, dizi stream edebiliyorsunuz. turkvod diye bir şey yükleyip çılgınlar gibi her kanalı her diziyi, filmi izleyebiliyorsunuz. xbox one s gamepadlerimi bluetooth üzerinden tanıttım. google playdeki çoğu oyunu oynayabiliyorum sevdiceğimle beraber. üzerindeki mikrofona konuşarak film, dizi, müzik açabiliyorsunuz. hava durumu yol durumuna bakabiliyorsunuz. alet inanılmaz hızlı. açılış süresi 1 saniyenin altında. galiba tam olarak hiç bir zaman uyutmuyor kendisini. netflix kullanıyorsanız sadece kumanda üzerindeki tuş için bile alınır. live tuşu türkiyede hiç bir işe yaramıyor. ürünü incehesap üzerinden 414 tl ye almıştım bu ay. şuan 599 tl olmuş.
  • akıllı tvsi olmayanlara ya da olup da yeni güncellemeleri vs alamayanlara ilaç gibi bir cihaz.

    androidli uydu vs bir sürü zımbırtı kullandım. bildiğin leş hepsi.

    bu ürün direkt android tv yazılımlı. iptv netflix spotify youtube son derece stabil ve akıcı.

    4k hdr video ve dolby digital, dts 2 gibi ses formatlarını desteklemesi inanılmaz.

    kumandası zarif ve kullanışlı.

    aklında soru işareti olan varsa yeşillendirsin. başka cihaz bakmaya gerek yok.

    edit:
    1- yeni güncelleme ile cihaz stabil çalışmıyor. epeydir ite kaka idare ediyorum ama artık açılmıyor. hard reset için açılışta girilen menü kısayolunu bulamadım. 3 için olan işe yaramıyor. internette doğru düzgün downgrade yapan yok. açılmayan bir cihazla kalakaldım.
    2- cihazın fişini çıkarıp uzun bir süre beklettikten sonra cihaz açıldı ama stabilite problemi hala var. yeni yazılıma kadar sanırım böyle devam edecek.
    3-yeni yazılım geldi. sorun hala devam ediyor. hatta artık açılmıyor sadece android animasyonu ekranında kalıyor.
    4-garantiye cihazı verdim. garantiden hiçbir şey yapmadan geri yolladılar. cihaz gelir gelmez denendi ve açılmadı. tekrar garantiye gönderdim.
    5-garanti 2. kez yeni yazılım yükledi, kargodan gelir gelmez açtım ve yine çalışmadı. "ben mi çok salağım hdmi ve power kablosunu takıp açamayacak kadar yoksa siz mi işlem yapmıyorsunuz?" dedim. sıfır cihaz gönderdiler. şuan memnunum.
  • netflix kullanımında sıkıntı yaratan cihazdır. hdcp sorunu nedeniyle ilk kullanımdan bir süre sonra netflix herhangi bir içerik başladıktan birkaç saniye içinde tvq-pm-500 (5.2.5) hatası vermektedir ve bu sorunun hdcp sıkıntısı olmayan cihazla değiştirmekten başka çözümü yoktur.

    sorunsuz cihazı nasıl mı bulacaksınız? her seferinde aldığınız yere iade edip yenisini isteyerek, başka çözüm gözükmüyor. piyangodan hallice.

    almayın, aldırmayın.

    not: televizyon hdcp uyumludur. konunun xiaomi kaynaklı olduğunu farklı yabancı forumlardan da görebilirsiniz. bazı cihazlar böyle.
hesabın var mı? giriş yap