*

  • darının yeni amiral gemisi gemisine de daha 5 i alamadık elimize biz nasıl olacak bu iş

    http://www.webtekno.com/…or-h20163.html?ckattempt=1

    bulana ya da getirene 2000 tl veriyorum (256 gb hd 6gb ram olanı)
  • sar değeri düşük olursa kesinlikle tercih edeceğim telefon modeli
  • antutututu skoru leak olmuş çinli.

    http://www.gizmochina.com/…d-trumps-leeco-le-pro-3/
  • 27 eylül 2016 da tanıtılacakmış.

    http://i1.wp.com/…i-5s-teaser-1.jpg?resize=576,1024
  • güzel telefon. alınası.
  • her şeye aklı çalışan memleket insanımız nasıl olurda xiaomi telefonları türkiyeye getiremez halen aklım almıyor. daha nice markalar var aslında mesela oppo gibi. zte öyle yaptı böyle yaptı girdi türkiyeye yavaştan. diğerleri neyi bekliyor anlamıyorum.
  • hepsiburada da ithalatci garantili satilan sey. vay be ne zamanlar... bir yerde yasam garantisi yok, diger tarafta cinde 3 at once cikmis telefon garantili satiliyor.
  • hakkında yanlış bilgilerin bulunduğu telefon. xiaomi mi 5s modelini ilk olarak iki farklı seçenekle sundu piyasaya 64gb rom 3gb ram ve 128gb rom 4gb ram bulunuyordu bu modelde. daha sonra special diye (tam karşılığı olmaya bilir model adının) daha uygun fiyat bandında olsun diye 32gb rom 4gb ram barındıran bir model daha çıkarttı.

    xiaomi mi 5s plus modeli ise mi 5s in daha büyük ekranlisi (iphone 7, iphone 7 plus gibi düşünebilirsiniz) ve yine 64-128 gb rom ile piyasaya sürüldü 4-6 gb ram ile.

    xiaomi nin ülkede aşırı tutulduğunu görüyorum. gerek xiaomi türkiye forumlarında gerek donanimhaber forumlarında sayfalarca tartışılmış ürünün kalitesi. şu anda bir çok sitede gri renklisi yok hatta. sözlükte pek ilgi görmemesini garipsedim açıkçası. xiaomi gerçekten iyi iş başarmış gibi duruyor.

    türkiyeye resmi distribütör veya xiaomi türkiye olarak gelmedi. bu nedenle ithalatçı firmalardan almak zorunda telefonu almak isteyenler. bu da telefonun tek kötü yanı malesef.

    telefonu aldım editi:
    telefon muazzam hızlı ve stabil, parmak okuyucu bazen takılabiliyor ama yazılımsal bir sorunmuş global romda bulunan bir sorun, güncellemeyle düzelecektir muhtemelen. 5 subattan itibaren çin'in ulusal tatili bitiyor şu anda telefona aksesuar bulmak mümkün değil zaten telefonu da bulup almak mümkün olmadığından sorun sayılmaz bu husus :)

    almayı düşünen kişilere kesinlikle tavsiye ederim görünüşü ve performansı muazzam, fiyatı da piyasadaki benzer özellikteki telefonların yarısı kadar sayılır. pil performansı günü rahat rahat çıkarıyor.
  • bugun icin abimde gorup burun kivirdigim, sonrasinda dehsete dustugum telefondur.ozellikleri beni cok etkiledi.sanirim iphone6 dan vazgecmeme sebep olacak.
  • 64 gb versiyonuna sahip olduğum f/p canavarı telefondur. stabil arayüzüyle, bataryasıyla, hızıyla, sadeliğiyle benden tam not aldı. arada bir parmak izini okumakta sıkıntı çıkarması haricinde hiçbir problemi yok.
hesabın var mı? giriş yap