• konuyu, mağdurun tarafından dinlediğimize göre haksız ve gerekçesi olmayan, yargısız infaz niteliğinde karar olmuş gibi görülmektedir.

    bu ifadeye istinaden durumun bir yanlışlık, bir sistem hatasından kaynaklandığını ve akabinde tekrar haklarının iade edildiğini görmek isteriz.

    fakat farklı bir durum var ise bilemem. tek taraflı ifadeye göre yorum yapıyoruz.

    bol şans diliyorum.
  • bence konu ile ilgili sözlükten detaylı bir açıklama ya da itibarı iade yerinde olur bence. en azından yazar ne olduğunu bilsin, mağdur durumda kalmasın.
  • furkan gibileri aylarca sözlükte cirit atarken. bunun gibi isimsiz kahramanlar bir günde uçuruluyor. umarım en kısa sürede düzelir bu durum.
  • xursiqoser'ı tanımam etmem ama götünüze girebilir* bile öncelikle uyarı konusudur. uçurulmanın asimetrik de olsa bir algoritması olmalı. yoksa haklıdır, haksızdır veya ekşi yönetiminin siyasi/ticari tasarrufudur, hepsini bir yerde anlayabiliyorum.
  • sözlük ile alakasız olan bana bile ulaşan bilgilere dayanaraktan uçurulmasının şaibeli olduğunu düşündüğüm yazarın başlığı. açıklama yapılırsa diye takipteyim. olayı tek taraflı dinlesem de hakkını aradığını söyleyen insanların samimiyetine güvenmemek elde değil. umarım yakında çözülür bu durum.
  • ön edit: http://notes.io/2v2w

    pek şansı olduğunu düşünmüyorum zira aynı sikimsonik bahane ile hlathguth ve fridanin parcalanmis omurgasinı harcadılar. paralı reklamlı blog linkini hatta kendi sözlüğünü her entrysine koyanlara bişey olmazken canı isteyince örneğin dürüm ile ilgili laf sokunca keyfilik yapabiliyorlar. işi zor.
  • kendisi uçurulmuş ve bana şu şekilde bir mesaj atmış , durum nedir tam olarak bilmiyorum ama alınan bir kararın sebebinin her zaman muhattabına söylenmesi gerektiğine inanan biri olarak konuyu gündeme getirmeye çalışmak istedim.

    --- spoiler ---

    iyi akşamlar dilerim. ben @xursiqoser adlı kullanıcı adıyla sözlüğü sözlük yapmaya, bilimsel, ilmî, sinema, müzik, edebî, sosyolojik ve psikolojik, sağlık ve bilumûm bilim dallarının incelediği, gün yüzüne çıkmamış konular hakkında teferruatlı araştırmalar yapıp, ortaya çıkan metni defalarca inceleyip kaynak teyidi sonrasında da sözlüğe yazıyordum. (bilgi dolu toplam 2400 küsür entry.) muhtevası farklı kaynaklara dayanmayan, birebir kopyala yapıştır yöntemi ile yazılmış entrylerimin altına kaynağı da belirtiyordum. (istisnai durumlar söz konusu olabilir.)

    @the master of apprentices adlı yazar (ki kendisini tanımazdım bile) benden bile önce durumu fark etmiş ve şu başlığı açmış. başlığı açtıktan kısa bir süre zarfında kaydımın silindiğini anlamış ve şu başlığı da açmış. durumu yakından takip eden ve benimle iletişime geçen yazar, bu durumu kendi başına gelmiş gibi incelemiş ve yazarlara mesaj gönderip durumu anlatmış. kısa sürede moderasyon tarafından ilk önce lanetli, sonrasında da çaylak yapılmış.

    --- spoiler ---

    bir silinmiş hesap ona destek olmayan isteyen çaylak yapılmış bir başka hesap , allah allah neler oldu ki ?
  • ekşiden atılsam çok da umursar mıydım bilmiyorum. ama bu arkadaş bu kadar önemseyip üstüne düşmüşse onun için önemlidir bize de günde getirmek ve sesini duyurmak düşer.
  • bana da mesaji geldi. tanimadigim bir yazar, ricasi üzerine yazıyorum. lütfen incelensin ve bir haksızlık varsa giderilsin.
  • özgün olmayan profil nedir anlayabilmiş değilim. sözlükte bayağılığın daniskasını yazan, milyonlarca vatandaşın ilgilendiği ve önemsediği kitle yönetme araçlarının takipçisi olan yüzlerce yazar özgün oluyor da bu arkadaş mı özgün olmuyor. "profilin özgünlüğü üzerine" tez yazmış olan sözlükten sorumlu ultra özgün profilli arkadaşlar bizlere bu konuda açıklama yaparsalar cehaletimizi giderebiliriz sanırım.
hesabın var mı? giriş yap