• sadece sanal ortamda değil, gerçek hayatta da başlattığım kampanya.

    bugün, türkiye'ye kilometrelerce uzakta olan bir yerde bir hıristiyanı ülkemize davet ettim. adama dedim ki birkaç saat önce ülkemizde bomba patladı yine. terörden en çok çeken ülkelerden biriyiz. istanbul'a gelin, gezin ve ülkemizi görün. bunu özellikle söylüyorum az önce bana türkiye'nin bazı bölgeleri şeriatla mı yönetiliyor diye sorduğunuz için... bir devlet büyüğünüzün çocuğunun ışid ile bağlantısı varmış diye okudum, doğru mu? diye sorduğunuz için... gelin bunların külliyen yalan olduğunu görün dedim. hatta sizin ülkenizde kadınlar sokağa çıkabiliyor mu ve hala deve kullanıyor musunuz diye soranlarla da alay ederek...

    cevab verdi: ilk fırsatta geleceğim. karımın annesi macar asıllı. 3 yıl içinde o taraflara gelmek istiyoruz eşimle...
  • doğru yönlendirilirse güzel işleyecek kampayadır. ülke nedir bilmeyen ve sike sürülecek aklı olmayanların gelip burada ahkam kesmesine de gerek yok. az biraz toprağınızı bilin. atanız, neneniz yok yere can vermedi bu topraklar için.

    not: ülke mühim şey, yönetim kötüye gider, sıkıntılar olur ama bizim bir deyimimiz var kol kırılır, yen içinde kalır. hükümeti desteklemeyebiliriz, politik görüşlerimiz farklı olabilir ama bu demek değil ki bu ülkeyi yerden yere vuralım. bir ülke olmanın ne olduğunu ülkenin içinde olanların çoğunun bilmediği aşikar. el sikiyle ülke doğrultmaya çalışanları görüyoruz. hala sonuç bile yok. ama sapasağlam temellerle kurulmuş türkiye'ye vinçlerle girişmek ne diye diye düşünüyorum. haksız mıyım?
  • bence yapılmaması gereken eylem. saçma olur zira. yabancı forumlardaki adamlar "türkiyeye gelin" cümlesinden bir şey anlamaz, küfür mü ediyon lan denişik der. böyle demez tabi, kendi dilinde bi şeyler söyler.
  • niye? ölmeleri için mi? yoksa kendi vatandaşlarını yıllardır siken turizm işletmeleri için mi?
  • (bkz: sick kafalı)
  • (bkz: pippa bacca)
  • suriye forumlarına girip, bir kaç arkadaşı ikna ettiğim kampanya . 500 bin kişi olarak gelecekler.
    umarım faydali olmuştur .
  • tutmayacak kampanya.

    ülkemizde copy-paste dışında, yabancı forumlara ikna edici ingilizce yazı döşeyebilecek nüfus belli bir eğitim seviyesinde, etik değerleri olan kimselerden oluşmaktadır. bu kesim de "millilik" zokasını yutacak iq seviyesinde değildir ve kimseyi kandırmak için yalan söylemez.
  • '' adama dedim ki birkaç saat önce ülkemizde bomba patladı yine. '' adama bunu dedin ve hala gelmek istiyorsa bence bir sıkıntı var.karısını falan öldürmek istiyor olabilir yada kendisi intihara meyillidir.
hesabın var mı? giriş yap