• galatasaray dergisi'nin 92. sayısından öğrendiğimiz üzere kendisi iguana besliyormuş. yo dostum yo sabri'den bahsetmiyorum, bildiğin iguana..
  • en son eski adıyla atlasjet yeni adıyla atlasglobal'in kurmuş olduğu ve başarılı öğrencilerini kendi bünyesinde istihdam ettiği afa'da pilotaj eğitimi almaktaydı. sanırım atpl eğitimini bitirdi ve tip eğitiminde (bkz: type rating) kendisi.
  • instagram sayfasında fotoğraf paylaşmak için pilot olmuş gibi duran hanımefendi.
  • adı yağmur olduğu için kim olursa olsun sevmeyeceğim pilot ya da değil çok da sikimde olmayan bir şahıs.
  • pilot olmadan önceki vasfını merak edenler olmuş kendisi hacettepe mezunu ve bahçeşehir üniversitesi'nde okutman olarak çalışmaktaydı. nişantaşı'nda mağaza mağaza gezip gün geçirmek istememiş ve pilotluk gibi zorlu bir eğitimi başarıyla tamamlamış ve şu an hali hazırda da başarıyla görevini devam ettirmekte. kaldı ki instagram'dan hem yabancı hem de birçok türk pilot (kıdemli kaptanlar da dahil) bir sürü fotoğraf paylaşımı yaparken "fotoğraf paylaşmak için pilot oldu" gibi bir tabir haksız itham olmuş.
  • halihazırda ülkemizdeki havayollarında çalışmakta olan pilotların her birinin doğuştan üstün yetenekli, harika okullardan mezun veya dişiyle tırnağıyla kazıyarak gelmiş dar gelirli aile çocukları oldukları düşünülüyor herhalde ki yağmur sarıoğlu'nun bu işi yapıyor olması garipseniyor.
    ömür boyu yan gelip yatmaya yetecek parası olduğu halde keyfini bozup böyle bir işe kalkışmasını ben büyük takdirle karşılıyorum. saygınlıksa saygınlığı, paraysa eşek yüküyle parası var zaten. demek ki yalnızca sevdiği için yapıyor işini. helal olsun, emniyetli uçuşlar ve iyi istirahatler olsun.
  • hayatını asalak gibi yaşamayı tercih etmemiş kadındır. diğer hemcinsleri gibi para gelsin, ben de evde süs bitkisi gibi oturayım dememiş, kendi yolunu çizmiştir.
    kendisine acayip saygı duyuyorum.
  • hayallerinin peşinden koşmuş ve başarılı olmuş insandır. eşinin şöhreti ve parasına yaslanıp modacıyım, tasarımcıyım ayağına gününü gün edebilirdi.
hesabın var mı? giriş yap