• yemekten ziyade ince detayları da(sunum, çatal bıçak vb.) inceleyip özen gösteren, herhangi bir abartılı övgü veya yergi olmayan, özetle ben sipariş ettiğim bir yemekte nelere bakıp nelere tepki göstereceksem aynı şekilde inceleme yapıp bizlere fikir sunuyor arkadaşlar.
    bu açıdan başarılı ve fikir edinme noktasında tavsiye edilebilecek bir oluşum.
  • arif erdem'in manchester united'a attığı gol'ü arar gibi bir firmanın ürününü gugıllarken ulaştığım video sonrası ilginç ve eğlenceli bulup diğer videolarını da izlediğim arkadaşlar. kilo almadan tanıtım videolarını çoğaltırlarsa tadından yenmez bir fikir olur.
  • kamera önündeki arkadaş neden anlamadım sürekli ağzını şıpırdatır gibi konuşuyor şıp şıp.
  • geyik adamların hazırladığı youtube kanalı.
    birkaç videodur takip ediyorum ve oldukça eğlenceli inceleme videoları var.
    merak eden açıp izler.
    en son videolarında da little ceaser'ın gelyemen siparişini incelemişler, aghshfasfhas.
  • izliyorum güzel bir kanal o adam yedikçe ben doyuyorum iyice güzel anlatıyorlar
  • güzel bi giriş örneği. her videodan o yemeğin parasını çıkartıyorlar zaten. iyi iş
  • benim için youtube'da güvenli liman gibi bir şeydi bu kanal. video'larını açınca sinirim bozulma ihtimali yoktu, slime variline batırılan ya da karşılıklı acı biber yemeye çalışan insanlar görmeyeceğimi ve bunların verdiği hissiyatı yaşamayacağımı biliyordum. düzgün tatlış insanlardı benim için. taa ki son 3 bölüme kadar.

    bir önceki aldıkları erkek konuk kimdir necidir tanımıyorum, ama bence kanalın muhabbetini aşağıya çeken bir arkadaş oldu. neyse 2 bölümlük bir şey en azından belli demiştim ki bugünkü konukla yıkıldım resmen. cosplayci lolcü gibi bir kızı almışlar ama dünya iticisi. attention whore nedir biliriz dimi hepimiz, hah işte. ketçabın tadına bak diyolar "ay izleyenler de güzel kız ne hale geldi der" diyor. kendi güzelliğini kendi tescillemiş gelmiş. bi de arada "fm gelmiş geçmiş en kötü oyundur" demedi mi, sanki açmışım da kafalar ya da cumali ceber faln izliyormuşum gibi bir tiksinme uyandı bende. bugüne kadar denk gelmediğim ve aslında denk gelmediğim için süper mutlu olmam gereken birisini artık bu kanal sayesinde biliyorum.

    bu arada gidip çok ünlü ama itici bir konuk alsalar en azından "neyse bu bölüm böyle olmuş da adamlara büyük katkısı olmuş en azından" der yine sineye çekerdim de, bu lolcü kızın 11 bin abonesi varmış. bir de hala "türkiye'nin en iyi kanalıyım" falan diyor video'da.

    bu arada benim de bir denyoluğum var, onu da söyliyim. bu kanalı büyük ihtimalle çıktığı günden beri takip ediyorumdur. hep güle oynaya izledim ettim, ilk defa bir kez uyuz oldum, ilk uyuz oluşumda da kezban gibi koşa koşa geldim ekşiye yazıyorum. daha önce "bu kanal süpermiş" diye yazmamak benim denyoluğum belki de ayıp ettim. umarım bundan sonra böyle garip/saçma konuklar almazlar da bu da benim "bu adamlar konuksuzken süper aslında" videom olmuş olur.
  • konuk alma işine bir an önce son vermesi gereken eğlenceli, tatlış kanal. meeğğğvet
  • youtube'da kaliteli içerik üreten alternatif yerli kanallardan biridir.
    https://www.youtube.com/…l/ucpnf1hvli5iivub1bzhanra

    farklı restorantlardan sipariş verip; teslimat süresi, paketleme, sunum, hijyen gibi kriterlerle paket servis başarısını değerlendiriyorlar. temelde paket servis inceleseler de; lezzet ve fiyat/peformanstan söz etmeyi ihmal etmiyorlar.

    işlerini öyle ciddiye alıyorlar ki; sprite'ın gerçekten sprite olup olmadığını, ıslak mendilin gerçekten ıslak olup olmadığını dahi kontrol ediyorlar. (: eğlenerek izliyorum.
hesabın var mı? giriş yap