• kendini göstermek istiyorsan bilgi dolu entrylerle göster. evet edebiyat kanalına yaz ekonomi kanalına yaz ne biliyim zaten farkın ortaya çıkar.

    hatta bu bahsedilen yazarlar için yazarlığın düşürülmesi başlığınında baya desteklenmesi lazım. başlıklarda boş boş entryler yüzünden kaale alınacak entrylerde gözden kaçırılıyor.
  • benim de fark ettiğim gerçek. sözlükte tanınmak neden bu kadar önemli insanlar için ne olacak yani de ilgi çekmek için tepki alınacak başlıklar, insanların damarına basılan başlıklar açılıyor anlamış değilim.

    bir de yeni yazar alımı oldu sanırım bu ara. baya bir yeni yazar var şu 2-3 gündür. taze kan iyi güzel ama burayı tamamen forum sitesine çeviren başlıklar açıp entryler yazmaları, formatı yüzünden yazar oldukları siteyi yok etmek demek oluyor.

    kendi ayağına sıkmak yani bir nevi.
    ayar çekilmeli bu gidişat ekşiyi ciddi anlamda bitirir.

    edit: imla
  • huu .. ne tespit be!
  • bu gereksiz entryi goren okuyan da yazarligi dirsek curutup bitirme sinavlarina girerek aldik sanir. de ki oyle aldik. bu elitislik akan, internet ortaminda kazanilmis yok degerdeki yaftanla kendini bir bok zannedip digerlerini aşağılayan tavrin sebebi nedir?nasil kendinizi bu kadar onemli baskalarini da bir o kadar degersiz görebiliyorsunuz?
    bir algi yaratilmis "yazarsin"diye. adam senin ustunden parayi, ünü, sohreti goturuyor. uc kurusluk emeklerin bileskesinden bir guc yaratiyor. sen de kendin yaptin saniyorsun. piyonsun hem de plastik bir piyon. varligin bir saltere bagli. o salter indiginde sen yoksun.
hesabın var mı? giriş yap