• uzun zamandır böyle amatör ruhlu bir sporcu görmemiştim. kim-yeon şu an yaşı, potansiyeli ve yetenekleriyle bayan voleybolunda dünyada ismi en tepeye yazılabilecekler arasında birinci isim. daha iyi ücret, daha iyi bir takım, daha prestijli bir turnuva, dahası dünyada istediği her kulüp takımında bir bayan voleybolcunun kazanabileceği en yüksek ücreti alarak oynama şansı elindeyken fenerbahçe'de kalmayı tercih etti. hatta bunun için resmen kariyerini falan riske attı. öyle yalandan bileğimi kesseniz x akar şovmenliği yaparak değil. doğuştan şu takımlıyım diyen yerli oyunculardan bile beklenebilecek bir davranış değil yaptığı. fenerbahçe'de geçirdiği topu topu 1 senede ne buldu ne gördü de bu kadar bağlandı bilmiyorum ama içindeki amatör ruha şapka çıkarıyorum.
  • fenerbahçe tv'de yayınlanan smaçör programına konuk oldu.
    http://t.co/uim70w10

    bi de şöle bişi var: https://t.co/w0z4kgqd onların dilinde ne anlama geliyorsa artık?
  • geçtiğimiz günlerde koreli kbs tv kanalının istanbul' daki yaşamı hakkında çekimler yapıtığı voleybolcu.

    kore'de yayınlanan 50 dk. lık belgesel youtube ' a yüklenmiş.
    https://www.youtube.com/watch?v=mpq-ikb0zf8
  • kendisi adına hazırlanan takvimden bir resim: http://www.twitpic.com/bjxo85
  • hyundai uçar otomotiv tarafından gerçekleştirilen organizasyonda güney koreli oyuncuya araba hediye edilmiş. hyundai uçar otomotiv satış müdür yardımcısı ömür çelik arabanın anahtarını kim'e teslim etmiş. güney koreli oyuncu kendisine hediye edilen araç için mutlu olduğunu söylemiş ve tören sırasında kendisine uzatılan fenerbahçe formalarını imzalamış.
    http://www.twitpic.com/bv4c9t
  • gamova geldiginde cok sevinmistim. sonra gittiginde o kadar uzulmemistim. kim geldiginde kim bu bilmiyordum. sirf onu izlemek icin guney kore'nin birkac macini izlemistim youtube'dan. videolari izlemis olanlar gibi ben de geldiginde sevindim ama oyle cok degil biraz sevindim, yalan yok.
    sonra kim gider gibi oldugunda cok ama cok uzulmustum. bir parcam gidiyor gibiydi. sonra geri gelir gibi oldugunda heyecanlanmis, geldiginde ise havalara ucmustum.
    niye havaya uctugumu bu sezon da voleybol izleyicisine gosteriyor. kesinlikle muhtesem bir oyuncu ve hatta bazilarina gore en iyisi. bana gore ve bizim takimin en iyisi olmasi fazlasiyla yeterli benim icin.
    ayrica oyunculugunun da disinda muhtesem bir karakter. keske seneler boyu takimda kalsa. her turden sampiyonluga yurusek onunla. keske, insallah, dinimiz amin.
  • 2013 cev cup en skorer oyuncusu.
  • sezon sonu takımdan ayrılıyormuş muhtemelen de bir daha dönmeyecek. voleybolda bir oyuncu tek başına bir takımı nereye kadar götürebilirse o da bu sezon oraya kadar götürdü ama kendisine eşlik edebilecek tek bir oyuncu bile çıkmadı mevcut kadrodan. bu sezonun takım açısından teorik olarak kapandığını da düşünürsek 2 yıllık fenerbahçe kariyerinde geçen sezon federasyonun işgüzarlıkları bu yıl da yönetimin vurdumduymazlıkları sonucu 4-5 kupa kazanabilecekken sadece bir şampiyonlar ligi şampiyonluğuyla türkiye'den ayrılıyor olması üzücü ancak kendisi açısından hayırlı olacaktır. bayan voleybolunda altın dönemlerini geride bırakan fenerbahçe belli ki kim'e kariyerini ve oyununu geriletmekten başka bir şey veremeyecek bu saatten sonra. muhteşem sporculuğunun yanında sezon başında fenerbahçe'de kalmak için harcadığın çabayla da gönlümüzde yerin var kim. benim kişisel tarihçemde fenerbahçe forması giymiş en büyük ve unutulmaz sporcular listesinde en tepelere yazdım ismini.
  • 2012-2013 sezonunda fenerbahçe bayan voleybol takımının
    en çok sayı alan ( 660)
    en çok servis sayısı alan (69)
    en iyi manşet karşılayan (% 61 normal % 41 mükemmel manşet) oyuncusu olmuştur.

    önümüzdeki sezon yine bizimle olacağı söyleniyor ama gitmek isterse neden gidiyorsun diyemem.
  • 1 yıl daha fenerbahçe forması giymek için , gerekirse milli takımı bırakırım resti çeken güney koreli voleybolcu.
    bizde oynasın ya da başka kulüpte ama şu kızın eski kulübü heungkuk pink spiders'le olan sorununu biri allah aşkına çözsün ya. her sene her sene aynı psikoloji ile yeni sezona mı hazırlanılır.
hesabın var mı? giriş yap