• kazım kanat'ın samimi arkadaşı.bu adam uğruna kendisine sempati duyan eses yani eskişehirspor taraftarlarını karşısına alma cesaretini gösterdi kazım kanat.

    işte söz konusu yazı:

    "" rezalet ve rezalet

    sahaya bir deli atladı diye, eskişehirspor sahaya çıkmıyor. neymiş efendim can güvenlikleri yokmuş. federasyon da verdiği kararı savunamayıp, orduspor-eskişehirspor maçının aynı kadrolarla yeniden oynanmasına karar verdi. bakın şu hesabın içindeki hesaplara:
    1- bu tezgahın ardında ilhan cavcav var. çünkü asaş, gençlerbirliği'nin pilot takımı.
    2- eskişehirspor bu maçtan puan alırsa türkiye kupası'na dördüncü kademeden katılacak.
    şimdi kamu vicdanı adına soruyorum:
    1- federasyon, orduspor'u şampiyon ilan etti... orduspor yönetimi 19 futbolcusunun sözleşmesini feshetti . sadece 5 futbolcu kaldı. şimdi lütfen söyleyin. orduspor'un gönderdiği oyuncu, orduspor için kalpten oynar mı? 2ikinci yarıda 17 maçın 17'sini kazanıp bir mucize gerçekleştiren orduspor böylesine bir ortamda eskişehirspor'a kaybederse bunu hangi hukuk kabul eder?
    son söz: federasyon başkanı sayın levent bıçakcı da bir hukukçu. olayın en acı yönü de budur

    ve işte kazım kanat'ın samimiyet deklarasyonu:

    orduspor

    benim gençlik yıllarımda orduspor harika bir takımdı. arif, üstün, fikret ve yener'li kadrosu ile efsane olmuştu. erdoğan arıca ve kemal yıldırım'ın takımıydı.
    işte o takıma benim gençlik arkadaşım yücel ildız antrenör oldu.
    hani malatyaspor'u birinci lige çıkaran mucize antrenör.
    yücel hoca, hem de 11 puan geriden aldığı orduspor'u bugün eyüp'ün bir puan önüne getirdi.
    bu hafta orduspor'un, takipçisi eyüp'le maçı var. ama; bu maç seyircisiz oynanacak. yorum sizin!

    http://arsiv.sabah.com.tr/…/03/25/yaz55-80-133.html
  • 2004-2005, 2005-2006, 2006-2007 ve son olarak 2008-2009 sezonu olmak üzere, 3'ü üst üste toplam 4 sezon ordusporu çalıştırmış ve çalıştırmaya devam eden başarılı teknik direktör.

    takımın başına geçtiği 2004-2005 sezonunda orduspor, liderden 11 puan geridedir ama ilerleyen haftalarda takımı toparlar ve orduspor'a üst üste 17 maç kazandırarak hem ikinci lig b kategorisinden ikinci lig a kategorisine terfi ettirir, hem de türkiye profesyonel liglerinde üst üste en fazla maç kazanma rekoru kırdırır.

    2005-2006 sezonunda, bir önceki sezon şampiyon olan takımı muhafaza ederek ve bir kaç oyuncu takviyesiyle orduspor'u lig a'da 6. sırada tamamlattırır ve süperlig için playoff oynama hakkı elde ettirir.
    playoff maçında altay ile karşılaşılır ve 90 dakikası 9'ar kişi tamamlanan maçta orduspor, altay'a 1-0 yenilerek süperligin kapısından döner.

    2006-2007 sezonunda da son haftaya kadar playoff için mücadele edilir* ama takım ligi 8. sırada tamamlar ve başkanın* deyişiyle kan değişikliği gerektiği için kendisiyle yollar ayrılır.

    2008 - 2009 sezonunun 7. haftasında şükrü bodur tekrar orduspor'u kendisine emanet eder ve halen de ordusporu çalıştırmaya devam etmektedir.

    orduspor taraftarları tarafından, imparator diye çağırmaktadır.
  • 17 haftadır kaybetmeyen kardemir karabüksporun teknik direktörüdür. en son mağlubiyetini 9. haftada 3-1 lik skorla orduspor deplasmnında almıştır. yücel ildiz zamanında orduspor üstüste 17 maç kazanarak bir rekora imza atmıştır. nağmağlup ünvanını 26. haftada evinde orduspora karşı son dakikada bulduğu golle kurtarmıştır. süper ligde takım çalıştırmayı bir çok hocadan daha fazla hak etmektedir kendisi.
  • yıllardır hep ikinci liglerde teknik direktörlük yapmıs bir adamdır. hiç bir başarısı da yok benim bildiğim.

    alt liglerin ziya dogan'ı, samet aybabası'dır bir nevi. kardemir karabükspor'la süper ligde görev almayacaktır muhtemelen, en iyi ihtimalle ilk yarı bitmeden gönderilir.
  • efendi bir adamdır. malatyaspor günlerinden bilirim ki basınla, taraftarla, yönetimle fazla didişmez. işini yapar, işine bakar!

    malatyaspor'u süper lige çıkardığı yıl çok dandik bir kadrosu olduğundan ilk haftalarda görevden alınmıştı. 7-8 yıl sonra, hak ettiği süper lig kariyerinde başarı ile ilerliyor.
  • orduspor'u a kategorisine çıkarttığı gün ordu'da adeta bir bayram havası estirmiş olan teknik direktör. o gün samsun'daki maçı kazanan orduspor şehre geldiğinde karadeniz sahil yolu kapanmıştır. tv 52 de maçları radyodan yayınlayan kel sunucu ekrandadır yine. takım ile ilgili şampiyonluk öyküsü tadında bir vtr yayınlanır ve vtrnin en sonunda güneş gözlüklü yücel ildiz gelmektedir ekranlara arka fonda ise taraftarın imparator tezahüratı vardır. yücel ildiz ile ilgili aklıma gelen anı budur. yücel ildiz ile ilgili aklımda kalan bir ayrıntı da kulaklarının çok büyük olmasıdır.
  • çoğu kimsenin kesin bursaspor galibiyeti ile bitecek diye düşündüğü 12 mart 2011 kardemir karabükspor bursaspor maçında yine hocalığını göstermiştir. emil angelov biraz daha becerikli olsa kardemir karabükspor evinde kazanacaktı.

    http://futbolsandigi.blogspot.com/…-adam-yucel.html
  • uzun top at emenike koşsun böyle taktik mi olur diyenlere kapak üstüne kapak takmakta olan teknik direktör. hele o takımın yardımlaşması ve alan daraltması yok mu hocayı takdir etmek lazım.
  • gündüz tekin onay ve ercan albay ile birlikte adanaspor, adana demirspor ve mersin idman yurdu gibi çukurova'nın büyük ekiplerinin üçünü birden çalıştıran üç teknik adamdan biridir. levent eriş de bu sezon eğer bir sıkıntı olmaz da adanaspor'u çalıştırırsa bu üçlüye eklenen son isim olacak.
hesabın var mı? giriş yap