• özellikle bu zihniyetteki 60+ yaş kişilere, zerre saygı duymamamın yegane sebebi olan dayıdır.

    ülkemizde bolca olduğu gibi şehrimizde, mahallemizde, sokağımızda hatta akraba çevremizde de bulunmaktadır.

    yüzlerine karşı diyorum, vatan haini nankörlersiniz, gelecek katilisiniz.

    edit : ifade
  • "sondaki güzel kardeşim, bu ülkeyi senin gibi genç kardeşlerimin kurtaracağına eminim" dediğim videodur.

    vuruyor kurbacı, acımıyor.
  • siz çocuksunuz, siz bilmezsiniz, geçmişi biliyonuz mu... ulan hiç mi değişmez cümleleriniz be, hiç mi başka bir bok bilmezsiniz amk zombileri.
  • beter olsun dedigim boomer

    cok iyi is cikariyorsunuz devam arkadaslar
  • (bkz: dayılar)

    cıps
  • dayı: görmüş " gecirmiş ".
    gençler: böyümüş amma içi boş. " tut kulağından çifte koş "

    ayrıca metrodan ve belediye hizmetlerinden bahsederken bir anda " bu ulkede bomba patlamadı mı ? " diyen ad hominem kızımızın ileride evleneceği kocasına simdiden sabirlar dilerim.

    - hayatım kaç gün oldu henüz evde yemek pismedi. yumurtada mı kıramıyorsun ?

    - ne yemeğinden bahsediyorsun sen. bu sokakta 15 gün önce önce doğalgaz borusu patladı.
    ???!!!!!!!!!!!!
  • kesilmiş videoda dahi dayının çoğunlukla haklı olduğu atışma. kesilmemiş halini düşünemiyorum. çomar diyerek akıllarınca muhalifler dalga geçiyor. bu terbiyesizlik ancak muhaliflere yaraşır, o sebeple ağzımı bozmuyorum.

    3 yılda istanbulda işleyen iett düzenini dahi idame ettiremeyen, en büyük eseri esenler otogarının tuvaletini yenilemek olan birini ne kadar tanıyorsunuz diye soruyor, en çok metro yapan başkan diyorlar... istemsiz kahkaha attım. işte gençleri bu yalanlara inandıranlarla mücadele etmeliyiz.

    helal olsun dayı.
  • birden z kuşağına karşı içime umut doğdu. geberip gidicek hala akpyi savunuyor ülkenin içine ettiler biz çileyi çekeceğiz
  • z kuşağının ezip geçemediği sözde dayıdır. bu tarz tipler dayı sıfatını hak etmiyor.

    kültürsüz, cahil insanla tartışamazsınız. hadi tartıştınız diyelim, kazanamazsınız. çünkü bu insanlar "aaa sen haklıymışsın" diyecek muhakemeye de meziyete de sahip değillerdir. gururlarına yediremezler kaybetmeye. bu tarz insanların evine ekmek girmediği zaman, taş kemirecek kadar berbat duruma düştüğü zaman akılları başlarına gelir. çünkü kendilerinden başka bir şey düşünmezler. ya da bir yerlerden nemalanıp mamalanıyor ondan böyle konuşuyor.
  • videoya bakılınca retorik olarak pek ezme ezilme yok gibi. iki taraf da bilinen klasik argümanlarını peşi sıra kullanmış. sayısı fazla olan taraf tartışmanın sonuna doğru eş zamanlı ses yükselterek üstünlük sağlamaya calismis ve başarılı olmuş. yani orada bir genç kız dört dayı olsaydı tamamen farklı bir sonuç alınırdı. yani gardaş, çoğulcu demokrasilerde çoğunluk olacaksın bir şekilde. yoksa laf anlatamazsın.
hesabın var mı? giriş yap