• ismet inönü'nün lozan'da çökmesi gibi zelenski de 40 gün sürecinde bayağı yaşlanmış görünmekte. tüm bu yorgunluğu bir işe yarar ve milleti huzura kavuşur umarım.

    görsel
  • ülkesi ajan eskisi diktatör bozuntusu bir kancık tarafından işgal edilen bir adamın değişimi.

    çok şey anlatıyor.
  • batının satışına rağmen vatanını rus köpeklerine yedirmeyen bir lider olarak tarihteki yerini almıştır. gerisi fasa fiso. 40 gün önce bir hiçken, şimdi kahraman oldu. putin de 40 gün önce kendini dünya lideri diye pazarlıyordu, 40 günde kepaze oldu.
  • rusçular gelir ağlaşır şimdi nazi bozuntusu haketti falan diye.

    öte tarafta putin de domuz gibi semirmiş, yanakları falan tombuş tombuş.
  • ben bu adama çok saygı duyuyorum. hakikaten çok saygı duyuyorum. sizin bir ülkeniz yok, siz bir millet değilsiniz diyen dangalaklara ukrayna'nın köşesini, bucağını gösterdi.

    ha bir de ekleyeyim: putin bir orospu çocuğudur.

    gelen mesajlara binaen ekleme: bu adam batının ve saire gazına gelmedi. alakası yok. putin sittin senedir ukrayna'yı bir millet ve bir devlet olarak görmüyor, üstüne fantaziler yapıp kendini okşuyor botokslu yavşak. lan, nato dibime gelecek diyip ukrayna'yı işgal etmeyi planlayıp çevrenin bütün olarak nato'yla sarılmasını nasıl açıklayacaksınız? botokslu çariçe putin ukrayna'da hükümet falan değiştirmeyi planlamıyormuş, bunu herkes gördü umarım. adam bildiğin doğusundan girip batısından çıkmak istiyormuş koskoca ülkenin. sonra da gürcistan'da ve kırım'da yaptığı gibi ilhak edecekti. sonuç? dört bir yanın yine natoyla çevrili*.

    bu ülkenin rus propogandasından beyni salataya dönmüş rusçuklarını ve botokslu çariçe putin hayranlarını anlayamıyorum, nasıl bu kadar kör olabilirler? gerçi körü siksen gözü açılır kırk günde, körü siksen bak.

    ağzımı bozduruyorsunuz bana.

    kadını hakaret öznesi olarak kullanıyorsun diyenlere özel ekleme: burada çariçeyi kullanarak "kadın" olmayı başlı başına ucuz bir hakaret olarak tasarlamadım. kadın olmanın bir hakaret olmadığını ya da bir kadına benzetilmenin küfürden daha ağır olmayacağını bilecek kadar kasabadan çıkmışlığım vardır. burada "çariçe" kullanımı, erkekliği-erilliği öven, testesteronu bir propaganda aracı/amacı haline getiren putin'e özeldir. botokslu olmasına vurgum da tüm botokslulara bir hakaret değil, tutarsızlığına göndermedir.
  • tam 40 gün önceki hali mi emin miyiz ?
  • daha karizmatik olmuş işte. alın size 40 yaş karizması.
  • senin yerin rusya'nın yaniydi senin ne işin var avrupa köpekleriyle , bunlar sana destek cikarmi sandın bre gafil
  • rus ayısına boyun eğmeyen adını tarihe yazmış devlet adamının değişimidir.
    bundan yüzyıllar sonra bile kahraman olarak anılacak
hesabın var mı? giriş yap