• geçen gündem olan karabük olayları o kadar ses getirmişki globale yayılıp marsıkların diline dahi düşmüşüz.bunlarda twitter'da bunu tiye alıp türk erkeği ve kadınıyla dalga geçiyorlar.her iki tarafı da aşagılama,küçük düşürme,penis boyu muhabbeti vs ne ararsanız var. bunlara zararsız diyenlerin de, bu özgüveni verenlerin de, yok ya saat satıyorlar işlerinde güçlerinde deyip masum gösterenlerin de ta mk!

    ayrıca hesaplar ciddi düzeyde beyaza karşı ırkcılık ve aşağılama içeriyor. bu mk mun ırkcılıgı beyaza olunca işlemiyor anca marsıklara karşı olursa heralde herkes ayaklanıyor, konuşuyor. tam tersi olsa zenciler sokakları yakıp yıkmaya başlamıştı bile.

    denk geldiğim tüm alıntıları aşağı eklicem
    link
    link
    link
    link
    link
    link
    link
    link
    link
    link
    link
    link
    link
    link
    link
    link
    link
    link
    link
    link
    link
    link
    link
    link
    link
    link

    ----bide böyle tipler var işte asıl özgüveni bunlara pompalayan--- buda bir diğeri
  • zenci siki için başlık açan troller alınsın bana ne amk dediğim dalga geçme.
  • zencilerin mizah anlayışı genelde bizimkinden farklı. onlar daha çok kara mizahı seviyorlar.
  • akp sayesinde ülke geleneğinde olmayan irkcilikta başladı. hadi hayirlisi...
  • yabancıları çok seven bir iktidar ve sjw muhalifler olduğu sürece başımıza geleni sonuna kadar hak ediyoruz.

    düşüncelerimi ancak bu kadar kibar şekilde ifade edebiliyorum.
  • saat satıyorlar çok efendiler lem ahaha etniklere ve sub-race muhabbetini türk insanı yücelttikçe bir taraflarında patlıyor.
  • çük boyu sayesinde kendini erkek sanan zencilerin beyanatları. bunlara meraklı kompleksi kadınları anlayabiliyorum. normal tabi fakat asıl olan zenci kadınların mahallelerinden kaçmak isteği. bu kadınlar white boy dedikleri adamları kütüphanelerde bulmaya çalıştıklarından bahsediyordu.

    çünkü hood zencileri ile ilgili tonlarca espiri vardır, bir zenciyi baba olarak göremezsiniz çünkü kaçarlar vs vs diye. tabi bizim büyük çük meraklıları gelecek planlamadan ziyade şehvet ve ihtiras peşinde olduğu için bunları düşünmüyor.

    daha da kötüsü adamların elinde elle tutulur pasaportu falan da yok, abd avrupa vatandaşı bile değiller. köylerinde mızrakla aslan kaplan kovalayan tiplerle takılıp cinsel hastalık bulaştı diye sosyal medya çalkantıda kaç gündür.

    bu mızraklıları ayrı seveyim, ülkede hastalık yaydığı için bizim tuzla koşan kadınları ayrı seveyim. yayında ve yapımda emeği geçen herkese bravo senelerdir azalarak bitmesi gereken hastalıklar türedi ülkemizde, gelecekte de ne bok olacak bu adamlar neler edecek ülkeye bilen yok.

    sadece cinsel hastalık kapma riskini düşünmeyelim, size ismi türkiye olmayan bir diyardan örnek vereyim. mülteci kişisi hastaneye gidiyor, doktorların arasında yazılı olmayan algı sensörleri açık olduğu için asistan ve öğrencileri önceden eğitmişlerdir. dediklerine göre eğer bir hastanın hiv veya bulaşıcı bir hastalığı olduğunu düşünüyorsanız ayrı tedavi gerekmektedir hastaya sorup kan tahlili vs ile emin olup hareket etmeniz gerekir. asistanlar bakar ki mülteci hiv taşıyıcısıdır. ama ülkenin vatandaşlığını alması için ev alması yetmiştir. hiçbir tıbbi tarafına bakılmamıştır. geçmişi de yoktur, ülkenin vatandaşlığını sadece ev aldığı için almıştır ve bir ömür boyu tedavisi devlet tarafından karşılanacaktır. suriyeli vs olduğu için avrupa birliği fonlarından da bakılmayacaktır. ülke 1 ev satın aldı diye tüm doktorlarını sağlık hizmetlerini ayağına sermek zorundadır artık. dahası adam hastalığı belirtmemiştir bile.

    sizce bir mülteci veyahut yatırımcıyı sadece para veriyor diye vatandaş yapmak mantıklı mıdır ? izleyip göreceğiz sessiz işgalin sonunda ne olacağını
  • global sjw akımı bu kölelerin götünü çok kaldırmış
  • amk beyinsizleri. kendilerine karşı zorla ırkçılığı körüklüyorlar. bir yayılırsa bu ülkede su içemezler. karı kız mevzusu her şeye neden olabilir bu ülkede. gerizekalılar yanlış yerde yanlış şekilde davranıyorlar
  • ilk zenci savaş pilotu türkiye cumhuriyeti'ndeydi (bkz: ahmet ali çelikten) görsel zenci efeler de vardı anadolu'da. tema++ görsel milli mücadele yıllarında kuva-yı milliye'ci arap lakaplı ( o yıllarda zencilere arap denirdi ) ali osman efe'ydi. bizim topraklarımızda zenciler hep olmuştur. osmanlı'daki kara harem ağaları da hep zencilerdir. günümüzde saat satıcıları olarak sınıflandırılsa da daima türkiye'de sevilen insanlar olmuşlardır. hangi semtte olursa olsun bir suça karıştıkları çok nadirdir. ancak mevcut iktidarın yandaşlarına maddi kaynak aktarmak için kabul ettiği göçmen anlaşmalarıyla alacağı ipsiz sapsız zencileri için zemin hazırlanmakta bir süredir. özellikle de trt'nin yayınlarında bokunu çıkarttılar işin. bu arada (bkz: zenci) kelimesi ırkçı bir ifade değildir. negro ya da nigger vb kelimelerle eş anlamı yoktur.
hesabın var mı? giriş yap