• kültürsüzse doğru olanı yapmış kızdır.

    kültür paradan çok daha değerlidir.
  • sözlükte kadınları peşin yargılamaya hazır insanların şaşırdığı durum.

    türkiye'nin en büyük holdiglerinden birine sahip ailenin oğlu beni istemeye geldiğinde aklımdaki tek şey anlaşıp anlaşamayacağımız oldu. acaba kendisi de benim gibi tiyatro, bale, opera ve karakalem çalışmalarına ilgili miydi? bunun için önce kendisini tanımaya karar verdim. fakat o da ne?? beyimiz sürekli futbol izleyen, mona lisayı amerikalı manken sanan, piyanoyu yılbaşında şanslı kişilere çıkan para zanneden biri çıktı.

    başlarım holdingine de parana da dedim. ben zaten ayakları üstünde duran güzel ve zeki bir kadınım. böyle biriyle asla bir ömür geçiremezdim. ve sonuç olarak ayrıldım adamdan.

    şimdi ise itü makine mühendisliğinden mezun ankaralı beyaz yakalı bir eşim var ve ben çok mutluyum. corona yüzünden tiyatroya gidemediğimiz için kendisi bana salonda küçük oyunlar oynayacak kadar naif.

    bir kadın başka ne ister ki?
  • her şeyin başlığını açmayın yahu

    yapması gerekeni yapan kızdır.uzatmanın alemi yok
  • böyle bir olay olduysa helal olsun dediğim kızdır. var mıymış böyleleri bu devirde. ben sanmıyorum çok çok istisnai durumlar bunlar kadınların çoğu para, güç, makam, mevkiye taptıkları için inanmıyorum.
  • dünya üzerinde, tarih boyunca görülmemiş kızdır.
  • yoktur.

    genellikle adam edip başkasına kaptırma yolunu izlerler.

    çünkü bütün kızlar adam etmeye programlıdır.
  • kültürlü, eğitimli ve ayaklarının üzerinde duran bir kız istediği kadar zengin olsada boş bir insanı istemez, o kişiyle ömür geciremeyeceğini bilir.
  • olay şöyle cereyan etmiştir tahminen; hanım kızımız zengin erkekten sıra numarası almıştır, adamın elindeki* işi bitince bizim hanım kıza sıra gelecektir. bu bekleyiş sırasında kızımız egosu zarar görmesin diye ortamlarda zengin adamı şöyle reddettim böyle reddettim diye anlatır * ama sıra kendine geldiğinde birden süt dökmüş kedi kadar uysal olur zengin erkeğe karşı (bkz: hipergami)
    fakir bir erkeğe ömür törpüsü olabilecek kadın zengin erkeğin elinde oyuncak olur.
  • zengin olduğu için kültürünü bırak yüzünü dahi dert etmicektir.
  • yoktur diyenler, oo bruhh siz nerde yaşıyorsunuz? kültürlü, zeki, kibar bi beyefendiyi zengin ama hayatında açıp 10 tane kitap okumamış üniversite mezunu adama tercih ederim. bu tip insanları da tanıdım ve şunu anladım ki sevgili olmayı ikiniz zorlasanız da devam etmez ilişkiniz veya mutlu olmazsınız. ben en doğru kararı bu tip biriyle ilişkiye başlamayarak yaptım. ince espri veya ingilizce espri yapıyorsunuz anlayamıyor. bi kitaptan bahsediyorsunuz bilmiyor. klasik müzik açıyorsunuz ezhel açsana ya diyor . kitap okumadığını kahkaha atarak söylüyor falan. kalsın babacım, hiç almayalım.
hesabın var mı? giriş yap