• (bkz: olsa da yesek)
  • delikanlıyı bozan amaçlar listesinde en başta büyük puntolarla yazmaktadır.
  • niyetinde hayır olmadığından devamından da iyi sonuç beklemenin abes olduğu eylem. hoş, hanım kızlarımızın da %90ı zengin erkek peşindedir ama bu da onların basitliğidir.
  • artik yeni trendlere gore efendim, kadinlar zengin koca aramiyor. erkekler akillandi, zengin kadin ariyorlar. evi olan, arabasi olan, bankada parasi olan kadinlar takip altinda. aman hanim kizlarimiz dikkatli olun her sunulan kolayi icmeyin, ilac atarlar uyuturlar falan. siz en iyisi zengin olmayin, erkekler de sizi bulmasin evlenmesin.
  • efendim, benim etrafımdaki hiç bi kız arkadaşım zengin erkek aramıyor. belki içlerinde gizli gizli böyle emeller besleyenler vardır, bilemicem. ama kimse açık açık böyle bi amaç peşinde koşmuyor. oysa ki bir sürü bir sürüüüü erkeğin tek amacı zengin bir kadınla evlenmek. bir de açık açık "bunun babası bana bakar." diyebiliyorlar. allam erkekler tam olarak ne zaman bu kadar gurursuzlaştı, ben mi çok safım? ben herhalde çağın bi 50 yıl gerisinden gelip "seveceğim biri olsun." yeter diyebiliyorken, erkeklerin aklından geçenlerin bambaşka olması beni hüzünlere gark ediyor. bitti.
  • sıvı olmayı gerektirir.
  • (bkz: milf hunter)
  • düşünüldüğü gibi olmayandır.
    emin olun zengin kadın size kendi parasını vermez koklatmaz bile. hatta zengin değilseniz sizinle bırakın evlenmeyi yaklaştırmaz kendisine. gele de zenginliği ailesinden gelme ise aşırı katı bir kaynananız olacaktır. hatta sadece düğünde kaynanayı tatmin edecek kadar altın takılmadığında - bu miktar evlenilecek kişinin ne kadar zengin olduğu ile doğru orantılıdır - düğünü bozabilir bile. karınız zengin olmasına rağmen emin olun alışverişi sizin kredi kartınızdan yapacaktır. hatta zengin olduğundan eski lüksünden vazgeçmeyeceği için alacağı giysiler hala cep yakacak cinsten olacaktır.
    türk filmlerinde olur anca zengin kadınla evlenen erkek kadının parasını yemesi. böyle hayallerde kurup kendinizi kandırmayın.
  • modern toplumda kadının yükselişinin en güzel yanı, kadın güç kazandıkça bunun da meşrulaşmasıdır. bundan 20 yıl önce böyle bir şey söylense ne kadar absürt kaçacağını düşünemiyorum bile ama şahsen zengin kadın bulup evleneyim isterim valla. yaşasın tatlı hayat. bu devirde aklı olan kadın haklarını savunur. ver gazı ver gazı.
hesabın var mı? giriş yap