• başlığı beşiktaş kulübünün tüm borçlarını ödenmesi olarak kabul edelim.

    kuruluş amacı köylüye, çiftçiye destek olmak olan bir banka tüpçüye kredi, müteahhite kredi derken şimdi de sıra beşiktaş’ın borçlarına gelmiş!
    hakikaten böyle bir rezalet olamaz, ülke ekonomisinin hali belliyken, çiftçinin, köylünün durumu belliyken menajerlere, furbolculara kaptırılan ve batırılan bir kulübün borcunu kapatmak nedir? ben galatasaraylıyım kendi takımım dahil her hangi bir kulübe tek kuruş dahi verilirse hakkım haramdır!

    edit: kaynak nerde kaynak götün mü kaynak da kaynak diyenler hakikaten futbolun aptal ettiği tipler kanımca, ya arkadaş sanki bilinmeyen bir konuyu yazmışız 3 büyük kulübün borcunun yapılandırılacağı zaten biliniyordu bugün de beşiktaş’la anlaşması gündem oldu bir sürü gazeteci, muhabir açıkladı ama ana akım medyaya düşmediği için kaynak göstermedim mesela gazeteci rıdvan akar’da konuyu dile getirmiş. bu tip taraftara rağmen inşallah gündem olur ve saçmalık iptal olur da ziraat bankası gerçek görevi olan çiftçiye, köylüye döner.

    https://twitter.com/…tatus/1144157604446461952?s=12
  • gelip benim borçlarımı da ödesin o ne. bjk batsa birşey olmaz totalde ülkeye bir getirisi yok, ben en azından vergi ödüyorum
  • futbol klüpleri ile bankalar birliği arasında yapılacak olan anlaşma tam anlamı ile bir faciadır. bankalar birliği denildiğine de bakmayın özel bankalardan hiç biri bu anlaşmaya girmezler. klüpler zaten bu bankalara borçlular ve paralarını alamıyorlar. adam tekrar neden kredi versin. bu nedenle kredi ziraat başta olmak üzere devlet bankalarından çıkacaktır.

    şimdi devlet çıkıyor millet artık transferden oradan buradan para yiyemiyor diye (ffp,uefa) borç ötelemesi yapıyor.

    ben bir vatandaş olarak vergilerim ile neden galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş vb. klüplerin borçlarını yapılandırmak zorundayım. banane kardeşim yapmayın transfer oyuncu yetiştirin satın ödeyin borcunuzu.

    brezilya futbolu genel oyuncu satışı (ülke dışına) ile yıllık 1,5 milyar dolar ülkeye döviz sokmaktadır. sen de yetiştir sat öde.

    not: futbolu seven takip eden yılda 7-8 maçı stat da izleyen bir galatasaray taraftarım
  • süper olay, yesinler bizim bankamız odesin. sonrada efendim bjk, fb, gs... v.s. büyük değerlerdir ülke için. ülkede tonla klüp var hala dışardan futbolcu transferi yapıyoruz. lan başkanı ve yardakçılarından başka kimseye zerre faydası olmayan, zaten insanları uyuşturmak için yapılmış düzeneğin bile faturası sana bana kesiliyor. her ne kadar düzende olsa en azından futbolcu çıkarmasını beklersin bu büyük klüplerin ama oda yok. ye iç yat a.q. bırakın batsın hepsi (bkz: 3 büyükler) su veren itfaiyenin...

    hayır hangi akla hizmet?
  • gerçekliği kanıtlandığında şahsım adına " darısı benim borçlara " dedirtecek gelişmedir.
  • bu banka demirören'e de iki yıl geri ödemesiz 700 milyon dolar kredi vermişti. ne için, bir medya patronu yaratmak için. şimdi de başkanı fikret orman olan beşiktaş'ın borçlarını ödeyip yapılandırıyor.

    ortak payda beşiktaş değil, malum kişi.

    not: beşiktaşlıyım. fanatikliğin alemi yok. asırlık çınarı maskara ettiler.
  • kyk borçlarınıda silsin
  • gercekten sasiran var mi?

    hangi kulubun borclari silinmiyor ki?

    ekleme: futbol kuluplerinin borclarini silmek yerine kyk borclarini silin.
  • ben şaşırmıyorum böyle şeylere, kapitalizmin direği olan bankaların, kapitalizmin afyonu olan futbolu desteklemesi gayet de tutarlı bir şey.bunun için de büyük kulüplere destek oluyor bankalar hemen her ülkede.
    ne bekliyordunuz ki "günümüz" bankalarından?
    borcun tamamını ödemese yine kimsenin gözüne batmayacaktı.
    yüz binlerce milyon borçlu kulüplere tekrar tekrar "sakınmadan" kredi veren, ama sıradan insanlara kredi verirken en ince ayrıntısına kadar inceleyen ve zar zor kredi veren bankalar yine aynı bankalar değil mi?
hesabın var mı? giriş yap