• bunun sonucunda kapatılan kızlar en acilinden tüm yanlışlara ilgi duymaya başlıyo çevremde gördüklerimin çoğunun çift sim kartı ve yedekte en az üç beş tanede erkek arkadaşları vardı yaptıkları ise aralarından birini evlenmeye ikna edip evden olabilecek en hızlı zamanda ayrılmaya çalışmak ondan sonrada kabak çiçeği gibi açılmak
  • ekşisözlük zorlama sağduyu kasan tatlı su solcularını görmek istediğim başlık.

    bu türbanı kimse kendi iradesi ile seçmez. her hastalıklı zihniyet, kendisinin malı olduğunu düşündüğü bir alt nesle dikte eder. azalarak bitmeleri dileği ile. yeni dünyada yerleri yok.
  • ileri demokrasi ilkelerinin titizlikle uygulandığı güzide ülkemiz için inanç ve düşünce özgürlüğü kapsamında değildir. çünkü düşünce dediğimiz olgu, ülkede egemen olan inanç grubunun hassasiyetlerine endekslenmiş ortak kabuller silsilesidir. bu durumda mağduriyet, ancak mevcut iktidar sahiplerinin geçmiş deneyimlerinden kaynaklanabilir. dolayısıyla zorla kapatılmaya çalışılan kız yoktur, ileri demokrasi ve özgürlük istemeyen fetöcü-darbeci-cehapeli-anarşist-terörist kız vardır. lütfen tanımları doğru yere oturtalım.
  • "bak canım aılende senın ıyılıgını ıstıyor cunku ahırette senın kapanmadıgın ıcın onlarada gunah gıdıo onlar senden sorumlu"

    bu pisliklerle mücadele edilmezse işin sonu yaş.

    debe editi: özelden mesaj atıp "adabınızla yazın, şuraya sıçmayın" diyenler olmuş. adabı islamcılardan öğrenecek kadar düşmedik çok şükür.
  • bunları yazanların çoğu ortaokul ve lise öğrencisi. ergenlik dönemindeki kızları bir şeye zorlamak ne kadar yanlış. baskı yapmak psikolojik olarak aynı hareketin tekrarını doğurur zaten. yazılanlarda başı kapalı olduğu için arkadaşlarından utanan bile var. ergenlik döneminde benmerkezcilik mevcut. kızların yaşlarına göre öyle hissetmeleri normal aslında. mantıklı düşünme yetileri yeterli değil. evden kaçmak bu durumdan kurtulmak isteyen kız var. dövülme korkusu yaşayan var. siz neler yapıyorsunuz bu kızlara. hayal ettiğiniz cennete gitme uğruna kizlarinizi kendinizden uzaklastiriyorsunuz. böyle yapmak cennete götürür mu acaba hiç düşündünüz mü?
  • anne.exe kapatmayı engelledi
  • bir türbanlı olarak utanarak okudum. daha kötüsü çevremde daha niceleri var. gerçekten bu insanlarla oyum aynı mı yani? bende küçük denebilecek bir yaşta* kapandım. tamamen kendi isteğimle. hatta tüm ailem şok olmuştu ve babam kapanmamı istememişti yaşım küçük olduğu için. ve diyeceğim şu ki kesinlikle insanın içinde olmadan rızası olmadan yapılacak bir şey değil. bir ibadet nasıl işkenceye dönüştürülür işte karşınızda. bu kızlarımızın sesinin duyulması ve hatta ailelerine kadar ulaşılması gerek. daha ortaokulda olan çocukların psikolojilerini düşünün. ama nerde bizde bunu yapacak devlet? vicdan? ahlak? özgürlük? dillerinden düşürmedikleri allah korkusu?
  • "senin iyiliğini istiyorlar." da nedir ya. ayet, hadis paylaşmalar falan. lan kızın dini inancı yoksa peki? inanmayanı zorla mı kapatacaksınız?
  • gencecik kızların yalnızca psikolojisini değil, hayatını da altüst eden sorumsuz ebeveynler hakkında bolca okuyabileceğiniz yorumlardır. küçücük kızlara baskı kurup da cennete gideceğinizi sanıyorsanız, yarramı yersiniz. amına koyduklarım.
hesabın var mı? giriş yap