• aklın sonradan başa gelmesidir.
  • "ben de polis çocuğuyum" demek kolay.

    zor olan polis çocuğu olmanın gerekliliğini yerine getirmek. mesela vatan severliğini göstermek ve terör yandaşını canlı yayında alkışlatmamak.
  • tamam rte ile aranız iyi, tamam rahatlayabilirsiniz.

    çocuklar ölmesin diye isyan eden birisi için bu kadar özür dileyecek kadar haysiyetini ve insanlığını kaybetmiş medya ve mensuplarının açıklaması.
  • 'öğretmen olduğunu söyleyince ben milli eğitime bağlı bir öğretmen diye düşündüm. burda çocuklar ölüyor falan dedi. zaten öğretmen de değilmiş. çıktı ortaya. ben polis çocuğuyum. allah güvenlik güçlerimize sağlık versin. devletimize bayrağımıza bağlıyız. kanal d'de program yapmaya devam edicem' konuşmanın aşağı yukarı özeti budur. öğretmen fake olduğu için kadının söylediği her şey de gerçekliğini yitirmiş gibi bir tavırdaydı. tanım:tarih seni de unutmayacak dediğimdir.
  • düşünemedi.
  • "cocuklar ölmesin" lafinin üzerine koparilan yaygarayi ve suclamalari, özellikle kanal d'ye ve beyazit öztürk'e yapilan baskilari gördükce ülke yöneticilerinin kantarin topuzunu iyice kacirdigini gözlemleyebiliriz. "cocuklar ölmesin" lafina karsi yapilan bu baskilar, ülkeyi "cocuklarin ölmemesinin karsiti" bir konumda göstermektedir. ülkeyi yönetenler bu kadar mi gercekten uzak, bir hayaller dünyasinda yasamaktadir? "cocuklar ölmesin" ifadesine karsi bu sekilde davranmak mi gerekmektedir?

    beyazit'in hicbir sucu olmadigindan oldukca gereksiz kacmis bir aciklamadir.
  • ileride bugünlerin belgeseli yapılırken utanacak görüntüler vermiştir.
  • yavşağın birinin açıklamasıdır. fazla birşey beklememek lazım.
  • ikinci bir ahmet kaya vakası yaşanıyor bu ülkede.
    gün gelecek, pişman olacaksınız amk. ama o zaman da iş işten geçmiş olacak işte.

    yandaş medyanın muazzam derecede manipülasyonuna maruz kalarak özür dilemek zorunda kalmış beyazıt öztürk'ün yaptığı açıklamadır.

    o kadın buz gibi bir gerçeği türkiye halkının yüzüne vurmuştur. mesajını alan almıştır efenim...(bkz: #57627668)

    "istemeden de olsa kafamda ışıklar yakan şovmen.
    bu kadarcık bir şeyden böyle büyük bir yaygara ve iftira fırtınası doğuyorsa bu ülkede, allah gerçekten kürt halkının yardımcısı olsun. orada allah bilir neler yaşanıyor da bizlere kimse sesini ulaştıramıyor."
hesabın var mı? giriş yap