• lösemi kardeşlerimize yardımcı olmak için şu mandalinaları bitirelim.
    --- spoiler ---

    değerli gönül dostlarımız, lösev seferihisar çiftliğimizde tam 500 ton ( 500 bin kilo ) doğal mandalina var ve 20 gün içinde satamazsak bozulacak ! gelin bir kampanya yapalım ve 3'er kilo alarak bitirelim lütfen
    --- spoiler ---

    kaynak

    sipariş linki

    ekleme : migros satış linki
  • yukarıda tutulması gereken başlık, pamuk eller cebe.
  • ailecek lösev'in hastanelerine gidiyoruz ve her gittiğimizde lsv dükkana mutlaka uğruyoruz. geçen hastane ziyaretimizde mandalinaları gördüğümde satıldığını anlamamıştım fakat hemen 6 kilo sipariş geçiyorum.

    edit: bir mesaj aldım "ok en duyarlı sensin" diye ve ardından engellemiş şahıs beni. aynı şekilde düşünebilecek kişiler olabileceğini düşündüğüm için düzeltme gereği duydum. en duyarlı ben değilim ama çocuğumu bir enfeksiyon için lösev'in hastanesine götürürken onkolojiye gelen çocuk ve aileleri gördükçe hem ne kadar şanslı olduğunuzu hem de ne kadar işe yaramaz olduğunuzu hissediyorsunuz. sadece mandalina alarak bile yardım edebilme şansımız varken bunu tepmek kelimenin tam anlamıyla şımarıklık olur. çok duyarlı olduğumdan değil annesini kanserden kaybeden ve çocukların ve ailelerin çektiklerini gören birisi olarak yapabileceğim bu olduğundan yapıyorum.
  • doğal ve güzel ürünler için yapılan kampanyadir.
    kabzimallari zengin edecegimize mümkün olan her şeyi buradan almak lazım.
    edit: sözlükteki kabzimallar çok rahatsız olmuşlar. büyük harflerle 'kanser hastası çocuklar'a bir şans tanıyan yardım kuruluşu için satılan mandalina için 3-5 lira hesabı yapan var.
    doğal olmayan mandalina yoktur diyen zeki kabzimal da link verirse 3-5 de ondan alırız.
  • arkadaşlar, 3-5kg, gönlünüzden ne koparsa.

    amaç, mandalina almak değil, bu kardeşlerimize yardımda bulunmak.
  • 9 kg aldık.
    okulda çocuklar ile yiyeceğiz.
  • yukarıda tutulması ve desteklenmesi gereken bir başlıktır.
    hadi ahali pamuk eller cebe!
  • mandalinalar yukarııı
  • şu pamuk eller cebe yazan goygoycular millette negatif etki yarattıklarının farkın değiller mi acaba?

    olm mandalina alınır yiyilir zaten kış günü, pamuk eller cebe ne demek lan mal mısınız? bir bok yaptıgınızı mı sanıyorsunuz böyle yaparak?
  • bir şey satmak isteyen kampanyalara genelde karşıyım. 500 ton mandalina çıkan bir çiftliğin çok daha önceden bağlantılarını yapıp o mandalinaları çoktan tüketmesi lazımdı. şimdi lösev, 20 gün filan kelimeleri ile keriz silkelediklerini düşünüyorum. toptan verse misal 5 liraya verecekken, bu tarz kampanyalar ile 10 liraya verme hesabı yapıyorlar. 500 ton kardeşim dile kolay. 20 tonluk bir kamyonla 50 kamyon yapıyor. bol şans diliyorum mandalinacılara.
    ayrıca üstün ezer kim amk

    exprosure uyarısı ile düzeltiyorum. 25 kamyon yapıyormuş. matematiğim 2,5'tan 3'tü.

    günlerdir bilboardlarda reklamlarını görüyorum. o reklamlar bedava değil galiba.

    ayrıca bana küfür eden arkadaşlara sesleniyorum. bunu bir de yüzüme söyleyin.
hesabın var mı? giriş yap