• ümmetin gururu faslıların maç sevincinden fransa'yı yağmalamaya başlaması ve polise karşı saldırıya geçmesi olayıdır.

    "islamofobik fransa kendine gelsin!! ümmet galip gelecek!" diye zırlayın sonra...

    yağma, polisle çatışma, çatışma 2
  • 200 yıl boyunca kuzey afrika’yı işgal edip iliğine kadar sömürdükten sonra her şey güllük gülistanlık olacak, zinhar bize öfke duymayıp koşulsuz şartsız biat edecekler sanan dingillerin zoruna gitmiştir.

    edit:

    öncelikle,

    mercimek tanesi beyninizle biraz zor olacak ama haklı/meşru bulmak ile doğal/normal bulmak arasındaki farkı iyice araştırıp öğrenin.

    şukela modundaki sığır siklerine cevap verelim:

    "1400 yıl öncesinde takılı kalmış ticanileri" fransa'nın daha 70 yıl önce başka ülkenin topraklarında yaptığı katliamdan bihaber tarih bilincini s.. cahili. paris'in göbeğinde işgali barışçıl şekilde protesto edenlerin katledilmesinin bile 50 yılı ya var ya yok.

    şiddet dışı sömürü devam etmiyor mu, ediyor. göç dalgasını meloni'nin şurada bahsettiklerinden bağımsız konuşamazsınız: https://www.youtube.com/watch?v=bparvszdaqu

    "fas bugün iyi futbol oynuyorsa, bunun sebebi fransa'da top oynayan faslılar." - iyi madem faslı oyuncuları fransa liginden, fransa'daki tüm afro oyuncuları da fransa milli takımından çıkaralım?

    "fransa milli takımı fas'ı hoplattıktan sonra" konuyla alakası nedir? fas yenecek diyen mi var? non sequitur mantığını el sikiyle hoplama merakınla birlikte al ve sgit.

    "sömürtmeselerdi kardesim o zaman. güclu olan gücsuzu ham hum yer."
    "akilli olsalardi somurtmeselerdi kendilerini.. su somurulduk diye aglayanlarin agzina kurekle vuracaksin.. sen akilli olsandin sen onlari somurseydin"

    güçlünün yaptığı her eylem güçten kaynaklı haklılık sağlıyorsa ahlaka hukuka ne gerek var? mesela akp'den şikayet etmeye ne hakkınız var yarrro kafası? ezdirmeseydiniz kendinizi madem. hayır adamlar ayaklanmamış da değil, bak 200 yıl değil onuruyla 1945 bağımsızlık ayaklanmasında yapılan muamele. bunlara sorsan hepsi atatürkçüdür, mazlum halklara ilham verdik falan derler ama içlerinde böyle bir sömürgeci avrupalı y... aşkı var, bunu da güçlü olmakla temellendiriyorlar. ahlaksız kime denir dersen şu çelişkili mantığı savunanlara denir işte.

    sömürtmeselerdi, lafa bak. e onlar da yağmalatmasaymış amına koyayım başlık açıp ne ağlıyorsun o zaman burada?
  • fransızlardan daha fazla bizim irlandalıları=aramızdaki hainleri üzmüş eylem.

    ancak elbette desteklemiyorum.
  • benzerleri ve daha kötüsü hollanda ve belçika'da yaşanıyor. utrecht 'te yaşadığım yerin 1km ilerisinde faslilarin yogun olduğu bir mahalleye dün gece özel kuvvetler polisi geldi. normal polis baş edemedi bunlarla. çok yazık, ayaklarına kadar gelen imajlarını düzeltme fırsatlarını iyice geri tepiyorlar. ayrıca her şeyi de sömürgeciliğe bir bağlamayın ve arkadaş. sömürgecilik biteli 75sene oldu. dükkanı yağmalanan, arabası yakılan adamın ne suçu var. sömürgeci ise yaşama ülkesinde o zaman.

    edit: arkadaslar mesaj kutumu yesillendirmenize gerek yok. somurge edilen ulkeler burdakiler kadar aglamiyorlar somurulduk diye. ben basit bir soru soruyorum. somurgecilikle yapilan vandalizm arasinda ne gibi bir baglanti olabilir? sokakta yakilan sizin arabaniz, yagmalanan sizin dukkaniniz olsa akliniza somurgecilik tarihi mi gelir? kim ordaki adama araba yakma, polisle catisma hakki veriyor? benim evimin tepesinde helikopter ucuyor surekli. ben bunu dinlemek zorunda miyim? ya benim arabami da parcalarlarsa? evet tabi her seyin basi somurgecilik, gelsinler evimizi de tarasinlar, nasil olsa somurulduler. ayrica bana yazanlarin yuzde 90'i ne somurgecilik tarihi ne de avrupa tarihi hakkinda bir bok bilmiyor.
  • fransizlarin fas milli takımına yağlamadan saplamasına neden olacaktir.
  • götleri çok kalktı bu fas fetişistlerinin. hadi bakalım fransa, şunların içinden geç de çöllerine dönsün vahabi köpek sevicileri!

    sokayım fas romantizminize. diyor ya adam "uçarken gölgesi iktidardan yana düşen kuşun kanadını sikeyim" aynı hesap. insana kadına hayvana hiçbir cana ve medeniyete değer vermeyen çöl köpeği zihniyetten yana olan kim varsa aklını sikeyim.
  • fransa, sömürgeci olarak yıllarca fas'ın gelmişini geçmişini sikti. insanları asimile etti. fransızca yı bülbül gibi şakıttı, ana dilleri yaptı. fas ın altından girip, üstünden çıktı.

    şu olayların tabiki hoş görülecek tarafı yok ama. sömürgeci piçlere acımıyorum. yağmalasınlar. eyfel kulesi ni macron a monte etsinler isterlerse.

    intikam soğuk yenir..
  • fransa milli takımı fas'ı hoplattıktan sonra daha da zirve yapması beklenen olaylar. faslılar o gün champs-élysées'i ateşe verecektir. kazansalar da farklı olmayacaktır gerçi...

    edit: ergenleri ekşi sözlük'ten alın artık. "yıllarca sömürmüş de bık bık bık" osmanlı haritasını karşınıza alıp öyle yazın da, yarın öbür gün 7 düvel, referans gösterip sikerse ağlamayın...
  • v for vendetta

    intikam alınmaz mı sanmıştı fransızlar?
    umarım bu kadar azı ile yetinmezler.

    remember remember..
  • fas bugün iyi futbol oynuyorsa, bunun sebebi fransa'da top oynayan faslılar.
    fransızların yerinde olsam faslıları ligden temizlerdim.
hesabın var mı? giriş yap