• şahan gökbakar'ın nasıl bir aktroll olduğunu gözler önüne seren tweet'tir. yazıklar olsun, ekrem başkan nasıl acıttıysa hala ağlıyorlar.
  • içinde ekrem imamoğlu olan saçma sapan bir şaka hatta alaydır, bir şehrin belediye başkanı ile böyle dalga geçmek edebe aykırıdır.
    evet tatilde olması hatalı olabilir evet kendisi tatile çıktığında görevli bazı isimlerin de tatilde olması büyük bir hatadır, yangın konusunda da kendisine ciddi bir reyting kazandırmaya çalıştı;
    uçak nerede ?
    helikopterler hemen şimdi,
    gece çalışmayan uçak mı olur gibi garip cümleler kurdu. canla başla çalışan insanların moralini bozdu.
  • hz. ekrem eleştriye kapali lütfen!

    adam orman yangınlarında demediğini bırakmadi hükümete o zaman şak şak şak şak çekenler

    ekrem imamoğluna laf edince aktroll ilan ediliyor.

    siz takım tutar gibi parti tutmuyorsunuz yeni gelin s*k tutar gibi parti tutuyorsunuz.

    bu ülkede hukumetinde muhalefetinde fanatikleri beyinsiz.
  • kendisi kurban bayramı'nda evinde oturup recep ivedik 289'u çektiği için imamoğlu'nun kurban bayramı'nda tatilde olmasına şaşırmış. allah allah bir insan niye kurban bayramı'nda evinde sarı çizmelerini giyip bir yerleri su bassa da ben de çıkıp çizmelerimle şov yapsam diye düşünmez ki?
  • imamoğlu eleştirilemez bir kişi mi? ne alaka aktrollük? her afet olayında ayrı bir fiyasko oluyorsa akp'lilerden önce bizim eleştirmemiz gerekir.

    akp'nin biat kültürü bizde yoktur. eğer birisi yanlış hamleler yapıyorsa partisinden, düşüncesinden bağımsız eleştiririz. yoksa bizim de akp'den ne farkımız kalır?

    gelen mesajlar üzerine edit: imamoğlu'nun yarattığı hayal kırıklığı üzerine yazılmış bir entrydir. bir iki değil sürekli imamoğlu'nu savunmak zorunda kalmaktan bıktık. bütün yaşamımı sol/sosyal demokrat çizgide geçirdim. ancak açıkça söylüyorum ki mansur yavaş'ı destekliyorum. her defasında ekrem başkanı savunmak zorunda değiliz. kendisi yarattığı muhalif dalgayı maalesef kaldıramadı.
  • afet zamanı orada olsaydı ne olurdu sanki diyenler, ekrem başkanı eleştiren herkese saldıranlar vs. valla akıl tutulması yaşıyor millet.

    yahu bu hatalı görüldüğün bir durum işte, hep aynı köşeden gol yiyen kaleci gibi duruma sokuyorsun kendini. bir afet olabileceği tespiti yapılmış, herkes pusuya yatmış dur bakalım ekrem başkan ne yapacak diye bekliyor ve sen yine ters köşeye yatıyorsun. kaç para arkadaş bir uçak bileti? şovsa şov, burdan bu golü yemeyeceksin işte. sen de çizme giy milletin karısına çık demiyor kimse, ama ülkenin yarısı sana bel bağlamışken tatilden 2 gün imtina etsen olmaz mı? orada bulunması bence de gram etki etmeyecek, hatta bulunmasına da gerek yok ama dediğim gibi bu seni ters köşeye yatmış gösteriyor işte.

    şahan da haklıdır haksızdıra girmeyeceğim ama söylediği işinize geldiğinde süper, işinize gelmediğinde aktroll vesaire demek de biraz ikiyüzlülük oluyor.
  • ak trollük falan değildir, verdiği oyun hakkını aramaktır. hatta oy vermese bile, hizmet beklemektir. siyaseti takım tutar gibi tuttuğunuz sürece bir recep tayyip erdoğan gider, bir ekrem imamoğlu gelir.

    o değil, üzüldüğüm şey koskoca chp'de oturduğu koltuğun hakkını veren adam sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. bu şekilde iktidarı resmen akp'ye, ondan sonra da artık kimbilir nerelere hediye etmek üzereler farkında değiller. ekrem bey gittikçe kendi kendisini batırıyor son dönemde. muharrem ince vakası trajikti, bu cidden komedi. bir değil, iki değil be kardeşim.
  • eko ne zaman tatile gitse istanbul'un burnu boktan kurtulmuyor.

    şahan'da arkadaşıyla yaşadığı diyalog sonucu ortaya çıkan bu ironiyi takipçileriyle paylaşmış. ota boka aktrollük demeyi bırakın amk.
  • şahan gökbakar'ın da saçmaladığı tweet. bu adamın ailesi, çoluğu çocuğu yok mu? belediye ekipleri görevleri başında ise iki tane sokağı su bastı diye tatilini neden bırakıp gelsin?

    o derenin taştığı yere imar iznini kim vermiş mesela? ve imamoğlu fethiye'de değil istanbul'da olmuş olsaydı ne değişecekti? yani süleyman soylu neyi değiştirdi mesela? yani o suyu tahliye etmek süleyman soylu'ya mı kaldı? bu işin eğitimini almış itfaiyesi, kurtarma ekibi falan varken orada gidip suya girmek sadece şovdur. çünkü belediyenin de devletin de kaynakları ve elemanları süleyman soylu'nun yaptığından daha fazlasını yapabilir orada.
  • yediden yetmişyediye imamoğlu'nun yağmur perileriyle iletişim halinde olması gerektiğine inanan ekmek kafalı bir zümre var ve adeta bir kambur gibiler.

    recep karakteriyle kime hitap ettiği en başından beri belli olan adam açıklaması.
hesabın var mı? giriş yap