• 12 ağustos 2017 cumartesi günü saat 18.00' de fikret orman'ın basın toplantısında yapacağı, dünyayı ayağa kaldıracak olan manifesto.

    hatırlarsanız (bkz: 6 ağustos 2017 beşiktaş konyaspor maçı)'ndan sonra sayın başkan "kulübüm ceza alırsa dünyayı ayağa kaldırırım" demişti.

    bu açıklamanın hemen akabinde türkiye futbol federasyonu beşiktaş kulübü'ne 1 maç kendi sahasında seyircisiz oynama ve 100 bin tl para cezası ayrıca fikret orman'a da 45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin tl para cezası vermişti. beşiktaş'ın cezalara yaptığı itiraz da reddedilmişti.

    edit: ahahahah
  • merakla beklediğimiz toplantı.

    ayrıca eminim bu başlığın altına da renkli oğlanlar gelip dalga geçmeye kalkacaklar. kendi başkanlarından çok bizim başkanı ve takımı takip ediyorlar.

    zaten bizim başkanla ilgilendikleri kadar kendi başkanları ile ilgilenmiş olsalar takımları bu kadar boka batmış olmazdı.

    edit: beklediğimiz mallar gelmiş bile. kendisinin sikinde değilmiş. zaten beşiktaş hiç umrunuzda değil ama nedense her beşiktaş başlığına damlıyorsunuz. beşiktaş'ın aleyhinde en ufak bir olay olması için pusuda bekliyorsunuz. kudurmuş köpekler gibi.

    sempatik görüyolarmış da tepelerine çıkmışız da... sizin sikik duygularınıza ihtiyacımız mi var? hayır. umrumuzda mi? hayır. bir de utanmadan sonradan görme diyor. bu ülkenin en eski spor kulübünün taraftarına.

    artık kendi kulübünüzün kapısında ağlasanız daha iyi olmaz mı? belki o "çok büyük" başarılarınızın devamını getirirsiniz.
  • konyaspor ile oynanan süper kupa finalinden sonra,talihsiz bir şekilde,tehditvari söylemlerde bulununan sn.orman,türk spor kamuoyunun gözündeki ''nazik başkan'' imajını yerle bir etmiştir...

    takımının şampiyonluk yarışında olduğu son iki dönemde bile,yaptığı çıkışlarla en büyük zararı beşiktaş'a veren sn.başkan,daha lig başlamadan ortalığı yangın yerine çevirmeye çalışırsa,ne yazık ki ciddiyetini kaybeder...

    her insan güç zehirlenmesi yaşar,olağandır lakin sn.orman bu sürece çok hızlı bir şekilde geldi.kendi kibiri taraftarına da sirayet etti.sn.başkan'a en güzel cevabı,gereksiz euroleague söylemi üzerine,siyah-beyazlı renklere gönül vermiş usta sanatçı feridun düzağaç verdi.

    sn.orman'ın gereksiz euroleague söylemi

    feridun düzağaç'ın tweeti
  • an itibari ile 4,20 olmustur.

    dolar ile ticaret yaptigimiz icin umurumuzda olmayan durumdur.

    alman turistler dusunsun.
  • sabah saat 4 sularında babası bilinmeyen kişiler tarafından dert edilmiş manifestodur. keşke bu saatte kendi takımları ile ilgilenseler de rekabete ortak olabilseler ya da daha iyisi babalarını bulmaya çalışsalar diyeceğim ama en kolayı ülkenin en büyük takımı olan beşiktaş ile uğraşmak olduğu için buraya entry girerler.
  • fiko'nun aziz yıldırım taklidi yaptığı açıklamadır. fakat unuttuğu bir şey var aziz yıldırım hakikaten dünyayı ayağa kaldırır.

    gördüğün üzere bu işler teknede kız kaldırmaya benzemiyormuş değil mi ?*
  • bekliyoruz nasıl tepki verecek başkanınız. koskoca devleti arkanıza aldınız geldiniz de bitiremediniz bizi. bu başlığın altına bile başkanınızı savunur, destekler entryler gireceğinize renklerinden korktuğunuz takımları yerleştirmişsiniz. yok mu başka argüman sizde kardeşim. tek başınıza düşünüp savunamıyor musunuz takımınızı da illa bir bok atma yarışına giriyorsunuz.
  • dünyayı ayağa kaldıramayacağını kendi de bildigi halde sırf ergen taraftar başkanım asalım keselim dediği için gaza gelip hatalı bir demeç vermiş adamdır. bugün yapması gereken daha fazla konuşmadan biz camia olarak kenetlendik demesi taraftarı arkasına alması yoluna devam etmesidir. inşallah ikinci bir hataya düşmez. örnek verilen son kale , son ayağa kaldırıcı aziz yıldırım geçen gün şu haldeydi. bu işler öyle yürümüyor bu ülkede. kimsenin gazına gelmeden minimum hasarla rota 3. yıl üst üste şampiyonluk.
  • ülker spor taraftarı ezik renklinin biri de demişki aziz yıldırım gerçekten dünyayı ayağa kaldırır ulan adam geçen televizyonda hüngür hüngür ağlıyordu amk :) biri de de demiş ki bjk sırtını devlete yaslamış amına soktuğunun salağı klübün 1,5 milyar tl borcu var personel maaşı ödeyemiyor sadece vergi borcu 50 milyon tl yi geçmiş stadını öz kaynaklarıyla yapmış hala diyor ki bjk sırtını devlete dayamış...bu kadar embesil ne ara yetişti lan bu memlekette?
hesabın var mı? giriş yap