• 30 yıl sonra sekülerlerin, chp’lilerin torunlarına darbeyi anlatırken kuracakları cümle.

    edit: algı çabanızı ipe dizeyim herkes biliyor marketteki makarnaları cukkalayanların laikler olduğunu, tank alkışlarken videonuz bile var korkak herifler.

    edit 2: atatürk’ün askerleri sokaktaymışmışmış. kendisine atatürk’ün askerleri diyenler yatak altında saklanarak geçirdi geceyi ahahah. atatürk ödlekliğinizi görse suratınıza tükürürdü.

    not: ben de bir seküler olsam şundan korkardım.
  • anadolu çomarları da cnn'de reisin gazına gelip yumruk ile tank devirdiklerini zannediyorlardı diyerek sözüme devam edip, torunlarıma aktaracağım cümle.
  • -15 temmuz 2016'da eğlenmeye gidip, sevgilimle kavga etmiştim. zar zor eve geldim ki arkadaşım aramış. darbe oldu dedi. e dedim telefon çalışıyor lavuk.. bu nasıl darbe? açtım twitter'ı evet olmuş. lan dedim twitter facebook her bok çalışıyor...
    - twitter ne dede?
    -o zamanın iletişim şeysi işte evladım... neyse dedim ki tv'ye bakayım. açtım, fetöcüler darbe yaptı diyor.
    -fetöcü ne dede?
    *beyle i..e gibin p..t gibin bişey evladım. neyse, dedim ki "eğer bu darbe başarılı olursa, bu fetöcüler, akp'lileri skertir. yok başarılı olamazsa akp bunları skertir... demek ki benlik bir durum yok. yesinler birbirilerini. o esnada camiden sela verilmesin mi?
    -cami ne dede?
    -o da işte o zamanın alışkanlıklarından biri...
  • 15 temmuzda sevgilimle boğazda içiyorduk. ne yalan söyleyeyim.
  • canlı canlı gören biri olarak belirteceğim atm kuyruğuna ilk girenler yerli ve milli arkadaşların ta kendileriydi. en çok da bu durumu kendileri biliyor, hele daha rezilleri de cemaatle işe girip sonra meydanlarda bayrak sallayan işgüzarlardır herkes kimin ne bok olduğunu ne halt yediğini biliyor vakti gelince kendiliğinden çıkacak ortaya her şey.
  • 30 yıl sonra bu olayın belgeselleri çekilecek belki de. şu an cevaplanmayan sorular cevap bulacak. meclis’te neden araştırılmamış, neden kritik kişiler meclis’e gelmeyip yazılı ifadeleri yeterli görülmüş, neden saat 16.00 da olacağı bilinen darbe en baştan engellenmemiş... neden neden neden...

    cevabı bilinmeyen yüzlerce soru var. 30 yıl sonra gerçekler ortaya çıktığı zaman kandırılmışız diyeceksiniz belki de.

    haa ek olarak atm kuyruğuna girmedim. sokağa da çıkmadım. bu pisliği siz başımıza bela ettiniz, temizlemek de size düşerdi. size saygısızlık etmek istemedim.
  • vayyy algı operasyonu, alırım bi dal

    o gece saat on civarında atatürk hava limanı içinde ve sonra gece saat üçe kadar sırası ile bakırköy, edirnekapı, aksaray, fatih, gaziosmanpaşa ve eyüp'te yollarda olan bir insan olarak, atm kuyruklarında olan veya marketi açtırıp içinden yiyecek içecek ne varsa satın almaya çalışan insan profilinin, hiç de ilk entryde yazdığı gibi seküler ve chp'li olmadıklarını söyleyeyim.
  • normal olmanin garip karsilandigi ulkede dalga konusu olan eylemin ifadeye dokulusu. ulkede normal olan gidip tankin altina yatip koprude asker bogazi kesip onu kopruden atmak olmus. komediye gel.
hesabın var mı? giriş yap