• atletico madrid'in 3. uefa kupasına kavuşacağını düşündüğüm 2017/2018 sezonu uefa avrupa ligi final maçı.
  • allah'ın emri peygamberin kavliyle şanlı olympique de marsellemızın avrupa arenasındaki şaşalı günlerine dönüşünün başlangıcı olacağını ve itici atletico madrid'i yenerek uefa kupası'nı yani nam-ı diğer avrupa ligi şampiyonluğunu kazanacağı düşündüğüm final maç.

    vurduğunuz gol, yediğiniz ofsayt, yapacağınız penaltılarsa hakemin gözüne tavuk karası inmesi sebebiyle gözden kaçsın. kısacası yolunuz açık olsun yoldaşlar!
  • park olympique lyonnais stadında oynanacak mücadele trtspor ekranlarından naklen yayınlanacak.

    atletico madrid'in 3-2 kazanacağını düşünüyorum. marsilya kapalı bir futbol oynama uğraşında olacak fakat diego costa o kilidi açıp fransızları kendi evinde soğuk duşa sokacaktır. duşun etkisiyle kendine gelen marsilyalı futbolcular açık futbola döndüğünde karşılıklı gollerle geçecek zevkli bir maç olacaktır.

    fifa 18 simülasyonumuz yine yayında( kamu spotu: dikkat maç linki değildir, kulaklarımızı çınlatmayın.) https://youtu.be/5yttfj-75jw mücadele trtspor ekranlarından naklen yayınlanacak.
  • 2010'dan beri 2 senede bir avrupa kupalarında final oynayan atletico madrid ile fransa'ya ilk avrupa ligi kupasini getirmek isteyen marsilya'nin karsi karsiya gelecegi 2018 avrupa ligi finali.

    2010 avrupa ligi finali - - - - - - - - - - - - - - - - > atletico madrid : 2 - fulham : 1

    2012 avrupa ligi finali - - - - - - - - - - - - - - - - > atletico madrid : 3 - athletic bilbao : 0

    2014 şampiyonlar ligi finali - - - - - - - - - - - -> real madrid : 4 - atletico madrid : 1

    2016 şampiyonlar ligi finali - - - - - - - - - - - -> real madrid : 1(5) - atletico madrid : 1(3)

    2018 avrupa ligi finali - - - - - - - - - - - - - - - - > marsilya vs atletico madrid

    oynadiklari finallerde hep ev sahibi olan takimin kazanmasi gelenegi surer ve çirkef diego simeone ve takimi yerine hazir kupa fransa'dayken marsilya kazanir inşallah.
  • kazananın belli olmasının zor olacağı bir maç ama büyük ihtimalle bu maç 90 dakikada bitmez. her iki takım da mutlaka tedbirli oynayacaktır.
  • zevkli bir 90 dk sonunda atm kupayı kaldıracaktır.
  • atletico madridin defansif futbolunu izleyip kufur edecegiz. umarim marsilya erken gol bulur.
  • basında yer almayan, bu maçın sonucuyla ilgili bizim takımları ilgilendiren ilginç bir bilgi vereyim. kupayı atletico madrid'in alması durumunda bizim ligin ikincisi şampiyonlar liginde 2.ön eleme yerine 3. ön elemeden başlayacak. eğer kupayı marsilya alırsa kendi liginde ilk üçe girmesi lazım, bizim takımın 3. ön elemeden başlaması için. son haftaya dördüncü girdiklerini hatırlatayım,büyük olasılıkla da dördüncü olacaklar ligue 1'de.

    yeni sistemde 2 yerine 3. ön elemeden başlamanın 3 tane önemli avantajı var. en büyük avantaj, şampiyonlar ligi 2. ön elemede elendiğinizde, avrupa ligi gruplarına kalmak için 2 tane ön eleme geçmek zorunda kalıyorsunuz. ancak 3. ön elemede elenirseniz direk avrupa ligi gruplarına kalıyorsunuz. yani 3. ön elemeden katıldığınızda aralık ayına kadar avrupa garanti oluyor. diğer avantajlar ise doğal olarak sezonu biraz daha geç açmak ve 3 yerine 2 ön eleme oynayıp şampiyonlar ligine kalmak oluyor.

    sonuç olarak önümüzdeki sezon başakşehir ve bjk'nin elemelerden gruplara kalacağını düşündüğüm için aralık ayına kadar 5'te 5 gitme ihtimalimiz yüksek, yeter ki atletico bugün kupayı alsın.
  • maç net 3.5 alt bitecek. 1-0 veya 2-0 atletico alır kesin bilgi yayalım
  • maç sonu beraberliğine oynadığım maç.
    "100 lira attım, 300 lira alıcam. haftalık rakı parası olm."
    (bkz: çakallarla dans)
    (bkz: stuttgart)
hesabın var mı? giriş yap