• salda gölü'nü hızla kaybediyoruz. gölün ekosistemi tehlikede. gölü besleyen derelerin önü kesildi, sondajlar ile suyu çekildi ve millet bahçesi gibi dışarıdan müdahalelerle doğal yapısı bozuluyor. milyonlarca yıllık oluşum, akış, 20 yıllık süreçte rant uğruna bozuldu.
    görüntüler can yakıcı.

    video
  • seni kendi haline bırakır mıyız sandın? sen de siyasal islam'ı tadacaksın. siyasal islam yenilmezdir. ona kurşun işlemez. hiç boşuna uğraşmayın. ahlaksız ve vicdansız insanları yenemezsiniz. o yüzden ben badem bıyıklı hırsızlara yenildiğimi kabul ettim. bütün güzellikleri yok edene dek durmayacaklar.

    çünkü onlar mağdur. çünkü onlar başını örtemedi. çünkü onlar dinini yaşayamadı. hamd olsun şimdi dibine kadar yaşıyorlar. ne mutlu onlara. siyasal islam bu topraklarda kıyamete dek var olacak. bari dünyanın başka yerleri kurtarılsın. atatürk'ün ülkesinin başına gelenler başkalarına anlatılsın. biz yandık, başkaları da yanmasın.
  • ayak bile basmayin denilen golun son halidir.

    en son golun kenarinda nargile falan iciyorlardi. bu gol bir avrupa ulkesinde olsa, oyle koruyup kollayip uzerine bir de pazarlarlardi ki. bizimkiler de anca tahrip etsin.

    burdaki kumu bile calmadi mi bunlar?

    yazik.
  • kötü kalpli bir millet olduğumuzu bize gösteren vahim olay. video moral bozacak cinsten.
  • siyasal islam virüsünün bulaştığı bir başka yer. çok güzel bir yerdi. sonra bir anda meşhur oldu, akın akın insanlar geldi. sahilde kumları poşetlere doldurup götürüyordu bu insanlar. çukurlar kazıp içine giriyorlardı. sonra bu yağmayı gören islamcılar nasıl para kazanabiliriz diye düşündüler. kumunu sattılar, yazlık saraya gönderdiler. yandaşa ihale verip beton döktüler. talebi arttırdılar. bunu gören çevre halkı da suyu korumayıp yok etmeye devam etti, bir tekme de onlar attı. 3 sene önce her gün 2 kamyon çöp toplanan bir yerdi.

    işin özeti aslında toplumun çirkinliği yöneticilere yansıyor, yöneticilerin çirkinliği de topluma. berbat bir kısır döngü. olan doğaya oluyor.
  • akp'nin ve reyizin eli değidiği için muhteşem bir güzelliğe bürünmüş gölümüz. işte budur ya, eskiden bu göl, göl bile sayılmazdı, artık gölün hali çok daha güzel, göl göllüğüne kavuştu. akp yaparsa böyle yapar, sayın cumhuraşkanımızın elinin değdiği yerde güller açar.
  • siyasal islam sonucunda kurumuş ve yok olmaya yüz tutmuş gölün son halidir.

    siyasal islam dokunmadan önce ciddi anlamda cennetti .
  • sıkmayın canınızı öbür dünyada bunların hepsinin daha iyisi var derelerden şarap filan akıyormuş.bu dünyadaki güzellikler yok olsa da olur.
  • üzmüştür. akp'nin tarihe verdiği zarar çok büyük. salda'nın kumlarını nereye olduğunu bilmediğimiz bir yere kamyon kamyon taşı, dünya miraslarına beton dök, 2000 yıllık gölün suyunu define var diye çek anasını belle. tarihi kaleyi spongebob'a benzet ve daha bir çoğu.

    (bkz: akp'nin yok ettiği doğal güzellikler)
  • 50 milyon yıldır orada duran gölün 5 senede anasını sikmeyi başardık. bu gurur hepimizin.
hesabın var mı? giriş yap