• türkiye’de gayet olağandır ve bu tür yerlere giderek sizler, bizler bunu hak ediyoruzdur.

    tanım: sıradanlaşmış bir rezalettir.
  • izmir de yaşıyorum ve 2 yıldır çeşmedeki beachlere gitmiyorum . paramla rezil olmak ve kazıklanmak gibi bir derdim yok . ben sakin de kalamam olay çıkartırım al başına iş ..mekanı savunmuyorum ama bunlar böyle . hic bir yaptırım da uygulayamıyorsun maalesef . normalde kıyı kanununa gore direk girip denizden faydalanma hakkımız da var ama işte dedim ya hic bir yaptırım uygulayamıyorsun maalesef . gitmeyin vallaha bak seferihisar da,urla da ,foca da da var bunlardan gayet de nezih uygun insani .
  • rezaleti okumadım ama türkiye'de white beach diye bir işletmeye gittiyseniz tüm rezaletlere hazırlıklı olmanız gerekirdi.
  • beachlere gidenler kazıklanmalıdır ve kötü muameleye maruz kalmalıdır ön kabullerimi bir kenara koyamadığım için okuyamadım. bu senior specialistlerin sikko mekan maceralarından gına geldi.
  • öncelikle geçmiş olsun lakin çeşme'de bir beach clube eğer after party mekani kafasi yoksa bir kadın üç erkek almazlar, bu sizi sapık elbette yapmaz ama yazısız kural diyelim çünkü bu isletmeler genellikle cift ve aile kabul ederler yani erkek yoğun bir grup iceri almak yine sizi tenzih ediyorum ama sonradan baş ağrıtıyor inanin, hani para verdiğiniz beach clupler var ya işte size eşinizle beraber size en başta bu konforu sağlıyor.
    sonrasında genellikle beach clupler telefonda rezervasyon yapmaz çünkü karşılarina ne çıkacağını bilemezler dolayısıyla iki tarafında mağdur olmaması için rezervasyon genellikle beach clubun garsonları tarafından yapılır ki, bu rezervasyon içeride ne kadar bahşiş verip ne kadar yediğiniz ile alakalidir. sizlere rezervasyon yapmalari büyük hata olmuş.
    sorgusuz geçen müşteri muhakkak o clubun sürekli musterisidir yani içerde yiyip içen hatırı sayılır kişi diyelim ve hemen hemen her gün geldikleri için hes kodu almaya gerek görülmemistir.

    geçmiş olsun diyelim.
    edith: sektörden ve bu tarz bir beach clubun icinden biri.
  • kıyılar kanununu alenen ihlal ederek sahillerimizi işgal eden işletmenin sebep olduğu rezalettir. türk beyaz yakalısı bunlara para kaptırmaya bayılır. bunlar da eşkıya gibi kural kanun dinlemeden hareket ederler.
  • başından sonuna okudum çünkü vaktim var ve rezalet gördüm mü dayanamıyorum.

    cinsiyetçi, çirkin tavır ve tutumları ortada, madem öyle bir kuralları var, rezervasyon alırken niye sormamışlar kaç erkek kaç kadın bilmem ne.

    bodrum'da da çok var bunlardan. instagram sayfalarına şöyle bir bakınca, paylaşılan fotoğraflardan hikayelerden vesaire insan profili az çok anlaşılıyor, seçerek gitmek lazım.

    tanım: çeşme'ye yolum düşerse asla tercih etmeyeceğim beach'in başrolü olduğu rezalet.
  • buyrun efendim hoş geldiniz deseler o çakallara 1.000 tl verip oturacaktınız ama. o yüzden samimi bulmuyorum. girişi 250 tl olan white beache giden kazıklanmalıdır, sorry...
  • rezalet puanım 10/0 bu devirde kalmış mı böyle uygulamalar. yok efendim 3 erkek istediği mekana girebilmeliymiş. tabi öyle yapılmalı ki, her yer şanzelize cafe gibi 2 erkeğe 4 erkeğin düştüğü mekanlara dönmeli.

    bu beach club'lara gidenler zaten saplardan uzak olmak, izole olmak için gidiyor. bu tarz işletmeler cinsiyet dengesi gözetmezse orası suriyelilerin doldurduğu su parklarına döner. içeride 100 erkek 5 kadın olur sonra niye battık.
  • kıyılar mafyaların işgali altındadır.
hesabın var mı? giriş yap