• olası basketbol türkiye kupası final maçı 19:00 da ankara spor salonunda. gerçekleşme olasılığı en yüksek eşleşme olarak gördüğümden ilk kez başlık parselleme girişiminde bulunmama sebebiyet vermiştir. fenerbahçe beko çeyrek finalde bahçeşehir kolejiyle oynayacak galip gelmesi durumunda cumartesi günü galatasaray-türk telekom maçının galibiyle yarı final maçına çıkacak muhtemelen de ertesi gün finale çıkacak.
    efes ise perşembe günü gaziantep ile oynayacak kazanması durumunda cumartesi günü yarı finalde tofaş-beşiktaş sj maçının galibiyle oynayacak.
    maçların hepsi ankara spor salonunda oynanacak. gönlümüzden geçen iki başarılı euroleague takımının finalde olması.
    gönlümüz jan vesely’nin eksikliğinde dünyanın en güzel takımının kazanmasından yana ama olmasa da ankara’da güzel bir basketbol haftası geçirmek yetecek.
    not: sanırım hala bilet satışları devam ediyor.
  • maç saat 19.00'da ankara spor salonu'nda oynanacak. bu sezon efes'le 3 kez karşılaştık. 2 kez (euroleague ve cumhurbaşkanlığı kupası) onlar ve 1 kez (lig) biz kazandık. obra'nın hedefi euroleague ve daha sonra türkiye ligi. son 4 sezonda yanlış hatırlamıyorsam 1 kez kazandık bu kupayı. benim favorim anadolu efes. ergin bu maça bizden çok asılacak.
  • bu sezon avrupa'nın en iyi basketbol oynayan 5-6 takımından ikisinin karşılaşacağı mücadele olacak. aynı zamanda yine bu sezon avrupa'nın en iyi takımı olarak gösterilen fenerbahçe beko'yu iki kere yenebilen tek takım da anadolu efes.
    fenerbahçe beko'da vesely ve lauvergne'in eksikliklerine karşılık anadolu efes'te eksik bulunmuyor.kilit noktalar fenerbahçe için tabii ki obradoviç ve efes için de bir kaç yıl içerisinde avrupa'nın en iyi oyun kurucusu olacağını düşündüğüm micic.
    maç boyunca iki takım da 3-5 farkla oyun içinde kalacaktır.bu yüzden fauller çok kritik bir öneme sahip olacak. özellikle dunston gibi bir tank karşısında ahmet'in hem hücumda hem de savunmada nasıl kalacağı çok önemli bir soru. pota altında dezavantajlı olan fenerbahçe beko, anadolu efes'in hücumlarını yine de pota altına yönlendirip keskin nişancılar simon ve beaubois'nın devreye girmemesini sağlayabilir.keza içeriden dunston ve pleiss'a dışarıdan bu ikilinin katılması, üzerine bir de çok formda olan moerman'ın eklenmesi demek fenerbahçe beko'nun ipinin erken çekilmesi anlamına gelebilir.
    fenerbahçe beko'nun kağıt üzerindeki tüm bu dezavantajlarına rağmen ortada bir de zeljko obradoviç gerçeği var. anadolu efes'in yapabileceklerini eğer biz biraz da olsa tahmin edebiliyorsak obradoviç bunların kat kat fazlasını çoktan akıl etmiş ve kafasında hepsine en az birer önlem almıştır. işte bu yüzden bugün ankara'da olan tüm sporseverlerin bu maça gelmesi ve bu keyfi doya doya yaşaması gerektiğini düşünüyorum.
    eğer maç içerisinde eklenmesi gereken şeyler olursa, salonda bildirmeye devam edeceğim.
    sporla kalın.
  • bu hakemlerle efes'in rahat alacağını düşündüğüm maç.. hakemler fb'ye o kadar bileniyorlar ki olmadık teknik fauller uydurabiliyorlar.
    https://twitter.com/…ina/status/1096839612432109568
    https://twitter.com/…n12/status/1092024909428072448
  • ataman, dunston-simon-moerman-micic 4'lüsünü 2 maçta da kullandı. 5.yabancı olarak da beubaois ve larkin'i dönüşümlü birer maçta kullandı. iki maçı da türkiye kupası'na göre net skorlar ile kazandı. tam kadro geldiler. kadroyu fenerbahçe'nin kriptoniti şeklinde kuran efes, her maçta da buna karşılık skorları ve oyunları oynadı.

    obradovic, melli-datome-lauvergne-kostas dörtlüsünü 2 maçta da kullandı. 5.yabancı olarak da guduric ve erick green dönüşümlü oynadı. ilk maçı rahat, ikinci maçı ise oldukça gergin bir ortamda kazandı. lauvergne yok. vesely yok. ahmet tek pivot görünüyor. melli, rotasyonda 5 numara oynayacak gibi. datome-kalinic 3-4 oynayıp, işi sert şekilde kapatmak isteyecek muhtemelen. fenerbahçe'nin yapısına göre ters bir 5, oyun içerisinde sahada olabilir. yani, fiziği rakibe göre aşağıda, çoğunlukla kısa bir 5.

    dunston - moerman ikilisini sertaç ile desteklemek isteyen ataman, melli-ahmet rotasyonundan çok ekmek yemek isteyecektir. zaten kisalar atmak için yaşıyor. doğuş, enerji katmak isteyecektir. fenerbahçe adına da melih, yine bir şeyler yapmalı ki, kostas ve bobby ikilisine yardım etsin.

    her bakımdan enteresan ve heyecanlı bir maç. 19.00'da tivibuspor'da. youtube üzerinden de izlenebilir.
  • dünkü maçlar bittikten sonra satılmaya başlanan biletlerin dakikalar içinde bittiği maç.
    ne ara satıldı bu kadar bilet anlamadım.

    fenerbahçe-telekom maçı bittikten sonra 10dakikada bir biletix’e girip baktım. satıldığını farkettiğim anda almaya çalışsam da fenerbahçe tribününde hiçbir bloktan yan yana 2 kişilik bilet alamadım.

    not: tarafsız tribün biletleri günlerdir satılıyordu ancak benim bahsettiğim şey taraftar biletleri.
  • gergin ataman'a eksikler olsa da yorgunluklar olsa da hiçbir maziret kabul etmeyerek tecavüz edeceğimiz maç.başarılar fenerbahçe beko <3 <3 <3
  • kaptan melih mahmutoğlunun takımın en ağır işini yapacağı maç. tabii 40. dakikadan sonra.
    bu iş onun işi sonuçta. melih mahmutoğlu kupa kaldırırken adeta naim süleymanoğlu oluyor *

    -tabii sakatlıklar izin verirse...
  • vesely ve joffrey lauvergne'nin eksikliklerini ancak yüksek üçlük yüzdesiyle aşabileceğimiz karşılaşma. ahmet bana çok da güven vermiyor çünkü eksiğimiz olduğunda faul problemine giriyor nedense.

    bu arada anadolu efes'in galibiyeti garanti olana kadar pek entry girilmeyecek olan maç olacaktır kanımca. o zamana kadar tadını çıkarın başlığın zira çoğunlukla teknik değerlendirmeler okuyacaksınız.
  • anadolu efes'in rahat kazanacağı maç. çift hanelerde biter gibi. obradovic aleyhine asla iddiaya girilmez ama bu sefer yolu yok. pota altında ezer efes.

    edit : dedim iddiaya girilmez diye, kendi kendime kapak oldu. efes pota altında ezdi ama çift hanelerle biz kazandık.
hesabın var mı? giriş yap