• sanıyorum ki genel merkez tarafından kısa sürede müdahale edilecek olaydır. gerekli yerlere ulaşamamak esas sıkıntı olmuş. bu başlığı görünce iki gün içinde halledilir. neden böyle diyorum, izmir'de şikayeti olan bir müşterinin sorunu çözüldükten sonra direkt genel müdür tarafından müşteriye bir de çiçek gönderildi. kadın bir kere de belediye'den bu tarz bir geri dönüş aldığını söylemişti. çiçeği ben teslim ettim bu arada.* müşteri e-posta atmıştı hatırladığım kadarıyla. sonuç olarak o mağaza ve servise de kayabilirler tabii, sen en tepede birinci elden ilgilen bu tarz sorunlar ile, ara katmanlar sıkıntı yaratsın...
  • demek sesini çıkarmayanlara kakalıyorlar kullanılmış eşyaları böyle. ülkede birşey alacak marka kalmadı anasını satayım.

    on numara rezalet.
  • anlaşılan en temel ihtiyaçları bile bir avukata vekalet verip sipariş etmek gerekiyor ki bu tür sıkıntılar yaşandığında hemen hukuki süreç başlasın. harika(!) bir rezalettir. puan 9/10
  • arçelik tarafından dolandırıldığını düşünen yazar beyanatıdır. abartı ve kuruntu birleşiminden meydana gelir. bu konuda pekçok çözüm yolu varken sözlüğe yazmak diğer tüketicileri de uyarmak dışında bir işe yaramaz malesef.

    ortada bir mağduriyet, talihsizlik oldugu şüphesiz ancak bunu arçelik beni dolandırdı diye lanse etmek saçma. montajı yapan, hasar kaydı tutan elemanlar bu durumu arçelik genel merkeze bildirmemişse de yine o elemanları bulmak daha kolay çözüm getirir.
  • eminim umurlarında bile değil türkiyedeki ticari eylemler bütünü böyle
hesabın var mı? giriş yap