• zalgiris cska ve real'e göre daha tecrübesiz takım. final four maçlarında tecrübe çok önemlidir. fener bunu 2015 yılında madrid'de, az da olsa 2016 yılında berlin'de yaşadı. fener bu maçı tecrübesiyle kazanacak. playoff maçları normal sezondan ne kadar farklıysa, final four maçları da playoff maçlarından bir o kadar farkılıdır.

    2016 yılında çok önde olduğumuz baskonia maçını uzatmalara götürmüş ve o maç sonrası çok yorulmuştuk. cska maçında da geriden geldigimiz için finalin uzatmalarında ayakta kalamadık ve 2. bitirdik. şimdi bu maçı da hiç riske atmadan normal süre dahilinde yenmeliyiz. finalde bizi çok güclü cska bekliyor. 2016'nın rövanşı alınmadan bu hesap kapanmaz
  • tam bir halef - selef mücadelesi olacaktır.

    her ne kadar oyuncu olarak çok tecrübesiz bir takım olarak görünse de zalgris (total takımdan bahsediyorum elbet ki tecrübeli isimleri var), halef elbette selefine karşı oldukça hırslanmış hatta mükemmele yakın bir oyun ile devirmeyi de başarmıştı. bu açıdan oldukça çekiniyorum, zira taraftar desteği bizim kadar olmasa da orada ciddi bir taraftar desteği de bulacaktır zalgris.

    ezcümle, her hücumu satranç maçı gibi geçecek bir maç olacaktır. dilim varmasa da zalgris'in destanının bir parçası olacağız gibi geliyor, umarım çok ama çok yanılırım.
  • zalgiris dendikde hep 1998 yılında oynadığımız efsane maçı hatırlarım. ibrahim, marko milic, abdul rauf, mc rae, tabak'lı dream teamimiz zalgiris'i 15 sayı farkla yenmişti. kadrosunda edney, zukauskas kardeşleri, stombergas, zidek, bowie, masiulis gibi yıldızlar bulunan zalgiris o sezon şampiyon olmuş, biz çeyrek finale bile kalmamıştık.
    21 gün kaldı...
  • fenerbahçe için olası bir finalden daha zor geçeceğini düşündüğüm maçtır. bu maçı geçersek kupaya uzanırız diye düşünüyorum, zalgiris çok tehlikeli bir takım.
  • kazananın kupayı da alacağını düşündüğüm maç. iki takım da çok kaliteli. fenerbahçe bu maçta tecrübesini ön plana çıkarmalı. real'in ilk sene bizi döverek yendiği maçtaki gibi oynamalı. aksi halde zalgiris final yapabilir.
  • üst üste üçüncü final vizesini alacağımız maç.

    zalgiris kesinlikle çok iyi takım ama oly serisindeki içerdeki maçlardaki hava yanıltmasın, biz onlardan her bakımdan iyiyiz. ligdeki rövanş maçında da gösterdik bunu zaten.

    baskonia serisinin ilk maçının ilk yarısındaki savunmamız ve dördüncü maçın ilk yarısındaki hücum ritmimiz ve bunların uygun dozlarda bileşimiyle finale uzanırız bence.
  • bugün itibari ile müsabakanın oynanmasına 15 gün kalan turkish airlines euroleague yarı final maçı.
  • hiç istemesem de sarunas jasikevicius'u üzeceğimiz maç.

    bu adama fenerbahçe forması giydiği dönemden beridir ayrı bir sempatim var. her zaman saygı gösterdiğim bir isimdir ama augusto lima'yı çocuğu doğduğu için maçın ortasında evine gönderdikten sonra bende ayrı bir yere sahip oldu. maç sonu basın toplantısında gazetecilere verdiği cevap da tam bir insanlık dersi.

    edit: link
  • zalgiris 6 veya daha az farkla bitmiş 12 maçtan 10'nu kazanmış. cska'ya (3 sayı farkla deplasmanda) ve pana'ya (1 sayı farkla yine deplasmanda) kaybettiler. fener 14 maçtan 8'ni kazanmış, 6'sını kaybetmiş. maç sonlarını bizden daha iyi oynuyorlar. kazanmamız için son 5 dakikaya en az 8-10 farkla girmeliyiz. 7 gün kaldı
  • koca götlü istikrarsız brad wanamaker oynasın diye bobby'nin kesilmesine gönlümün razı gelmeyeceği bir maç olacak.
hesabın var mı? giriş yap