• şu başlıkta yazılanlara inananların yüzde yüzünün aşı karşıtı olduğuna yemin edebilirim.

    (bkz: haarp)
  • "ülkenin kurucusu sözde çağdaş kişi" vurgusunu gözden kaçırmadan blokluyoruz efendim. evet evliyalardır çanakkalede bizi kurtaran da. haklısın ebubekir talha.
  • ulan hadi diger deli sacmasi seyleri gectim, bakin size somut ornek vereyim:

    “5- o gün gölcük askeri üssünde çok ünlü sanatçılar sahne alıp şarkı söylediler. tam bir millet/inanç düşmanlığı yapıldı. zaten ülkeyi 150 yıldır türk düşmanları yönetiyor. bunlar tüm dünyaya düşman ayrıca. türkiye'yi kuran sözde çağdaş kişiyle mevcut yönetimde bulunan sözde müslüm şahsın arasında hiç bir fark yok. böyle böyle 8 milyar insanı sömürüyorlar.

    çalğı çalınıp alkoller alındıktan sonra kendi zavallı düşüncelerine göre türklere büyük zarar vericeklerdi ancak kendileri daha büyük zarara uğradılar. sanatçılardan biri zaten kripto yahudi yada ermeni olmadığı için ortama isyan edip mekanı terk ediyor. “

    ulan sunun komple yalan komple uydurma olma kismini gectim, bunu yazan kotu niyetli, haysiyetsiz bir orospu cocugudur. o gece donanma komutanligi devir teslim toreni vardi, unlu sanatciyi gectim, sanatci bile yoktu, donanma bandosu caldi cogunlukla. 3 saatlik, askeri tesisin havuzu basinda yemek, kokteyl ve konusma yapildi. hepsi bu ulan hepsi bu. senin o turk dusmani diyen, kripto bilmem ne diyen agzina oyle bir cakarim ki, gotunle yer degistirir, agzindan sicarsin essogluessek seni.

    imza: baba ve annesi o devir teslim toreninde olan, bircok arkadasini o depremde kaybetmis, enkazlarca calismis, hayatinizda goremeyeceginiz kadar ceset gormus, ilk 1 hafta yardim icin ortalikta gorulmeyen bunlar. gibi tarikatci/dinci orospu cocuklarinin ortalik sakinlesince nasil propaganda icin ortaya ciktigini gormus, ortaok bunlara kalmasin diye cadirkentte gonullu calismis bir insan evladi.
  • yapay deprem uzmani amerikali subay ege denizine giris yaparken nobetci erler arasinda su konusma gecmis;

    -abi kim girdi gordun mu?

    -yok tertip hizli gecti goremedim.

    -yapay deprem uzmani amerikali subay…

    -nasil anladin lan

    -konusuluyor bunlar biraz arastirmani oneririm.
  • "2- ecevit'e depremin arkasında pkk mı var diye soru soruluyor ve sanmıyorum diyor!"

    adamin sundugu delile bak.
    ecevit bunu sorana "senin soracagin soruyu sikeyim" diyememis de "sanmiyorum" demis, kibar adam.

    ayrica (bkz: çalğı)
  • elektromanyetik dalgalarla deprem tetiklenemez. böyle bir teknoloji yok. devasa tektonik levhalardan bahsediyoruz.
  • siz insanları etkileyen bir depremi kendi siyasetinize konu edecek kadar haysiyetsiz insanlarsınız. o depremde ölen insanlardan, ailesini kaybeden insanlardan utanmayacak kadar serefsizsiniz, onursuzsunuz.
    siz insan değilsiniz.
  • (bkz: hassiktir bok)
  • heyecanla ve merakla bekliyoruz ekleyeceğin zırvaları. laboratuvarından çıkınca yaz e mi?

    komplo teorisi adlı filmi izleyip komplo teorisi yazmak.
    olmayan yapaylık.
  • yine yurdum insanının kafasına vura vura çok değil lise seviyesinde temel fizik eğitimi verilmesinin ne kadar gerekli olduğunu gösteren ibretlik bir paylaşım daha görüyoruz.

    hala haarp diyen insanlar var.

    arkadaş, en son 1999 yılında mı ne elektromanyetik dalgalarla bir kurbağayı uçurmuşlardı sanırım, harcanan enerji küçük bir şehrin tüketimi kadar falan, hatta aynı şekilde ortalama bir insanı yerçekimine karşı hareket ettirmek için gereken enerji yaklaşık 2 metrelik bir alanda 70 tesla civarı falan çıktı.

    şimdi haarp komplo teorisine göre sanırım kuzey kutbunda bulunan bir istasyondan iyonosfer üzerinden yansıtılarak hedefe gönderilen "elektromanyetik" dalgalar trilyonlarca kilo ağırlığında tektnonik tabakaları hareket ettiriyor olmalı.

    gereken enerjiyi günümüz teknolojisi ile üretmemizin imkansızlığını geçtim, o noktaya odakladığınızda merak etmeyin dünyanın yarısı nereden nereye ne gidiyor görebiliyor.

    tanım: klasik dinci saçmalığı.
hesabın var mı? giriş yap