• 03.04. güncelleme: afişler aynen duruyor, rezil olmak, itibar kaybetme aynen devam ediyor. akp'ye oy vermiş arkadaşlar ne düşünüyor bu konuda çok merak ediyorum (çomar olmayanlar, onların zaten sağlıklı bir fikirleri olduğundan şüpheliyim). özelden yazarlarsa fikirlerini paylaşırım.

    bugün gelen bir mesajı da eklemek isterim. umarım yeni yönetimle bu reklam işi de şeffaf olur. tek bir şirket değilde her seferinde yenilenen bir ihale sistemi gibi. aslında belediyenin reklamla ne işi var o da ayrı mesele;

    "selam, entrynizdeki eklemeye bir ilave yapmak isterim. soz konusu reklam afisleri ilbak holding yani sira albayraklarin sahibi oldugu square group firmasina da ait.
    bu firma istanbuldaki butun elektrik direkleri ve cogu kacak olmak uzere istanbulun en kiymetli reklam alanlarini isleten firma. ozellikle bu firma secim suresince chp'ye direk reklam alanlarini kullandirmamis ve simdi belediye degisince tutusmuslardir." -tuafbulmaca

    -----------------
    sabah sabah sinirlerimi zıplatan afişler. gece bir operasyon mu oldu ne oldu diye dedirten afişlerdir ayrıca, fikri olan var mı sözlük ahalisi?

    edit: e5 üzerinde merter - beşiktaş arası hemen her üst geçitte var, ayrıca yol kenarlarında, bina üzerlerinde (levent civarı), istanbul'da yaşıyorsanız denk gelmeme ihtimaliniz yok. dün bu kakadar yoğun değildi. bugün farklı bir şeyler olmuş hissi uyandırdı.

    ne hukuk ne yasa hiç bir şey önemli değil, birkaç günlüğüne demokratik bir ülkede yaşadığımız hissiyatı tekrar oluşmaya başlamıştı, yazık oldu o hissiyata

    edit 2: bir arkadaştan şöyle bir mesaj geldi, değiştirmeden iletiyorum, gayet mantıklı, yine de habersiz yapmaya cesaret edeceklerini sanmıyorum ama akp her an çıkıp çok sevdikleri "sehven yapılmış" sözünü kullanabilirler.

    hocam merhaba, o afişleri belediye değil, ilbak holdinge ait. o billboardların satışını şu an onlar yapıyor. şirketin ismi de eskiden fors medya’dı şu an kentvizyon oldu. belirtirsen bence iyi olur. bu adamlar açık hava reklam satışlarından köşeyi dönen tayfa. en büyük korkuları belediyeyi vermek. ihaleleri kaybetmekten çok korkuyorlar.

    edit 3: dönüş yoluna göre aynı durum devam ediyor. ne zaman sökülecek merak konusu oldu. ben ekrem imamoğlu’nun yerinde olsam bir süre söktürmem. bu arada beylikdüzü de afişlere doymuş bir arkadaşım ilettiğine göre.

    her seferinde anormal olan bir durumu normalmiş gibi göstererek bizi şaşırtıyorlar, bakalım daha neler göreceğiz
  • kozyatağı- kadıköy arasında e5 üzerinde hemen her yerde asılı olan ve (saat 06:50 itibarıyla) asılmasına devam edilen afişleri görünce ben de şaşırdım. gece birşeyler mi değişti diye internete bakarken, bu başlığa denk geldim.
  • sorun yok adamlar teşekkür ediyor daha iyi birilerini seçtiğimiz için
  • birinci parti oldular diye teşekkür ediyorlar.
  • olayı sadece ibb başkanlığı olarak düşünmemek lazım... adamlar istanbul'da mevcuttan daha fazla ilçe belediyesi aldık diye açıklama yaptı... bu kadar egosantrik ve güç delisi olduklarını da düşünürsek, kalkıp beceremedik diye afiş asmalarını beklemiyordunuz herhalde... ayrıca kaldı ki ibb de kaybedilmiş ise daha gazı alınmış şekilde tepki verecektir insanlar...

    edit: pankart yine binali görselliymiş... o zaman entry'nin ilk kısmı çöp *
  • aslında gayet insani afişlerdir ama yapan akp olunca mide bulandırmıştır.
  • seçimden önce bastırılan ve ellerinde kalan afişleri tüketme çabasıdır.
  • anladığım kadarıyla bir şekilde istanbulu geri alacaklar. gözler kararmış belli ki
  • adamlar o kadar para verip afiş yaptırmış yahu çöpe mi gitsin ? en azından millet bizi unutmasın kendimizi gösterelim diyorlar.
hesabın var mı? giriş yap