• illaki başka kaynaklarda vardır ama ben instagramda gördüm, yorumlardan gördüğüm kadarıyla yabancı uyruklu kişiler arabaları durdurulunca arabayı hemen ateşe veriyor ve söndürülmesine izin vermiyorlar ayrıca polisler ateş açmaya başlıyor böyle bombok bişiy anlamadım hatta biri çevreden ilgisi olmayan biri vurulmuş ölmüş demiş.

    --- spoiler ---

    https://www.instagram.com/…8e9/?igshid=yza2zdjizgq=
    --- spoiler ---

    edit: arkadaşlar doğru bilgiler şunlar :
    3 saldırgan var üçüde vuruluyor 1 tanesi ölüyor ikisi hastanede hafif yaralı.
    aracı yakma sebepleri hacizli araç(pek inandırıcı gelmedi)
    valilik yabancı değil dedi, bizim uşaklar diolar.
    olay esnasında seken mermilerden 3 vatandaşımız yaralı ama hayati bişiy yokmuş( olum adamlar araba yakıyor ne durup izliyorsunuz amk)

    olayın devam görüntüsü +18
    https://twitter.com/…?t=v1smtrwuia-ukicbtnrvgw&s=19
    (bkz: #142941878)
    (bkz: #142938255)
  • tiplere bak. polisin önünde, silahın önünde kim bilir hangi motivasyonla, kim bilir neyi/kimi korumak için meydan okurcasına duruyorlar.
  • içinde pudra şekeri ya da türevleri olduğunu düşündüğüm aracı yakan kişilerdir. tabi polis, karşısında eylem yapan öğrenci ya da öğretmen olmadığı için süt dökmüş kedi modunda.

    edit: polisin o üç şahsı vurması üstte yazılanları geçersiz kılmıyor.
  • son edit: içimin yağları eridi. herifleri delmişler * yapılması gerekeni yapan memurlara teşekkürler.

    polislerin derhal görevden alınması gerek dediğim olayın failleri.

    edit: bir sürü sebep soran olmuş. herhangi bir ülkede (ponçik ülkeler dahil) kolluk kuvvetinin üstüne öyle tehditvari adım atarsan ilistire dönersin, makarna süzgeci olursun, yarı saydam forma bürünürsün.

    bırak polisin üstüne öyle yürümeyi, benim üstüme o şekilde gelse sille tokat dalmıştım.

    tabii içimi yaralayan başka konular da var. mesela yurt isteyen öğrencilere copla dalan, boğaziçi üniversitesi'nin kapısına kilit vuran, madenciye biber gazı sıkan devletle bu devlet aynı devlet.

    suçlunun güçlü olduğu zamanlardan nefret ediyorum amk.
  • belliki kanıt yok etmiş kişilerin yaptığı eylem. şimdi bunları neyle suçlayacaksın ki ? baksana adamın silaha kafa tutacak, kendi canını hiçe sayacak kadar gözü dönmüş.
  • (bkz: acziyet)
  • polisin kendilerine bir şey yapamayacağını çok iyi biliyorlar. şimdi polis bunların bacağına sıksa dahi polis işinden olacak belki hayatı kararacak ! bu yüzden neme lazım diyerek geri geri çekilerek havaya sıkıyor sadece. böyle saçma sapan görüntüler işte dingonun ahırına döndü ülke.
  • gözünü sevdiğim amerikan polisi. 100 kere çakmıştı kafasına.

    ülke milyonlarca terörist ile doldu amk.
  • ben neden bu videoyu görüp kendimi silkecek konuma geldim ki? niye açtım. niye polislerin eli kolu bağlı. sık kafasına geç. keşke izlemeseydim.
  • sinirden delirdim, videoda 3-5 tane döl israfı suçlu ve eli kolu bağlı polisler var..
    gerçekten çok yazık..
hesabın var mı? giriş yap