• fenerbahçe tarihinin en zayıf yönetimidir.

    o kadar kötü yönetiyorlar ki hoca ,taraftar stoper diye bağırırken boştaki paletta'yı bile alamıyorlar.

    ceo diye getirdikleri adam kendi söylemlerine göre sakat oyuncuları kulübe transfer edip milyonlarca euro komisyon götürmüş.

    listeye koyup satamadıkları ozan tufan'ı ligdeki eski oyuncularından birine yarım sezon kiralamayı bile beceremiyorlar.

    forma sponsoru bulmayı bile beceremiyorlar, camia dinamiklerini harekete geçirmekten uzaklar.

    fenerbahçe'nin haklarını korumaktan o kadar acizler ki 2 maçtır doğranan hocası en sonunda patladığı için 2 maç hocasız maça çıkılmasına göz yumuluyor, camia'nın hakkını korumak 3 temmuz sürecinde olduğu gibi aykut kocaman'a bırakılmış durumda.

    tarihimizden öğrendiğimiz şeylerden biriside fenerbahçe başkanı federasyon başkanıyla , yönetimiyle söz dalaşına girerse ya o başkan gider ya federasyon değişir.

    o kadar zayıflar ki gidecek dedikleri mhk başkanı bile kendilerine deyim yerindeyse "hadi lan ordan" diyebiliyor, bu sürede beşiktaş'ın federasyonu yönetmesine ses çıkaramıyorlar.

    fenerbahçe'yi halktan kaçırmak için o kadar çok çalıştılar ki , fenerbahçe'nin en büyük gücünü elinden aldılar.

    tribünler'den herkesi kaçırdılar %30-40 doluluk oranıyla sezonlar geçti.

    en iyi reyting malzemesi olan fenerbahçe'yi medyadan da uzaklaştırdılar, ellerinde konuşabilecekleri ahmet ercanlar dışında bir muhabir bile kalmadı.

    o kadar çaresizler ki önceki kongrede ailelerini bile lafa sokarak kavga ettikleri , 3 temmuz yüzünden hak kayıpları yaşadığımız mehmet ali aydınlar'ın sponsor diye takım formasına yazdılar çünkü ffp yüzünden kulüp 3 kuruşa muhtaç.

    sportif başarı desen 3 senedir kaldırılmış tek bir kupa yok.

    erkek basketbol takımının yönetimini en iyilere bırakmak dışında yolunda giden tek şey son kongrede gösterilen 3+1 evlerin değer kazanmasıdır.

    sonuç olarak fenerbahçe tarihine yakışmayan, vizyonsuz, zayıf, başarısız , kendi derdine düşmüş insanlar topluluğu.

    fenerbahçe'yi yeniden ayağa kaldırmak için çare : (bkz: ali koç)
  • kesinlikle ayrı değerlendirilmesi gereken bir dönemdir.
    yakınındaki işi bilen adamları kaybederek geldi başkan bu günlere, sonunda da kimse kalmadı. iş bilmez çavuşlara döndü yönetim. her gidenin yerine mi daha kötüsü getirilir, kim daha iyi yalarsa başkanı onun rütbesi arttı.
    başkanı çok sevdik, o fenerbahçe'ye bizde ona çok emek verdik. ama artık bitti başkan inşallah son bi kıyak yapıp aday olmazsın. hayal ama umut ediyor insan.
  • 2015-2018 aziz yıldırım gayrımenkul yatırım ortaklığı diyebiliriz.

    caddebostan'da ev, kayseri'de arazi, silivri'de kampüs vs. icraatlar bunlar.

    futbol a.ş'nin, kulüpten 722 milyon alacağı var.

    maddi açıdan batmış duruma gelindi. neticesi de şu işte.

    4 yıldır zarar ediyor futbol a.ş. bu yılı da zararla kapatırsak, ki aziz reyizin mısırdaki dedelerinden piramit miras kalmadıysa kapatacağımız garanti, gerçi kalsa dahi kullanamıyoruz, mayıs 2018'den itibaren kulübün, futbol a.ş. üzerindeki imtiyaz hakkı bitiyor.

    ali koç'un son divan kurulunda "yolun sonu geldi, her şey tamamen bitmeden çekilmesini bilin, kendinizin uçtuğu uçurum zerre umrumda değil ama kulübün yakasını bırakın" iması boşa değil.

    daha detaylı bilgi şu flood'da. adım adım iflasa sürüklenen bir kulübün son hikayeleri maalesef.
hesabın var mı? giriş yap