• moda mıdır değil midir bilmem ama benim sakal bırakma amacım tamamen tipimi gizlemek.

    zaten hiçbir türlü tipime bakmıyorsunuz amk bari ben aynadan kendimi görmeyince korkmayayım. bunu da çok görmeyin lan!
  • ben de bunu anlamam arkadaş. kirli sakal; yüz hatları belirgin, zaten yakışıklı olan adamlara yakışıyordu.

    bu amına koduğumun kel ibneleri çıkardı bunu başımıza hep.

    şimdi kimi görsek bir ışid mensubu. bak fazla değil 1 sene önce bıyıktı bu siktiğimin modası. herkes 80'lerin solcusu gibi geziyordu. birden bire sakala evrildi.

    lan bir de adabı vardır olum bu işin, hayvan gibi sakal uzatıyorsunuz. asılsam, bob marley'in saçından çıkan haşaratlar gibi sakalınızda yaşarım yeminle o ne lan öyle.

    güzel olduğunu düşünenin allah belasını versin ayrıca. bence iğrenç anasını satayım. bide benim yüzüm çok şişko görünüyor kankalar değiştirin şu modayı. kirli sakala dönelim geri hadi lan. saça ustura çizgisine bile razıyım amk yeterki barzo sakalı olmasın şu moda.
  • makyajdan kizlarin dogal halini taniyamadigini iddia eden erkeklerin nedense favorisi olmustur.

    hadi sen sabah uyaninca, bakkala giderken, dustan cikinca bir sekilde o kadinin dogal halini yakaliyorsun. biz bu adamlarin yuzunu goremiyoruz. yuzde gorunen sadece gozler. agiz burun hep sakal. ondan sonra vay turk kizi hep boya badana. e turk erkegi de hep kil tuy o zaman.
  • 2015 yılında hortlayan yırtık pantolon modası kadar vahim değildir.
  • 2015 yılında başlamadığı birileri tarafından niyeyse farkedilmemiş moda. oysa yakın tarihte başlayan ve sadece türkiye'ye özgü olmayan bu duruma tüm dünyada rastlayabilirsiniz.
  • 12 yıldır sakallı biri olarak son derece rahatsız olduğum durumdur.
  • aslında birkaç sene önce hortlamıştır fakat gençlerimizin sakalı o zamandan bu yana anca uzayabilmiştir. sakal boyu uzadıkça, paça boyunun kısaldığı da gözden kaçmamıştır.
  • bir şeyi moda olarak görüp ardından da ona uymak zorunda hissedenleri üzmüş "moda". oğlum istemiyorsan bırakma sen sakal. zorunda mısın? neymiş "kirli sakala dönelim noooluuuuaarmuş". mal mısınız oğlum ya?
  • kalifiye berber olmaması sebebi ile rezalet bir sonç doğuran modadır.
    şöyle anlatayım: gerek avrupada, gerek ortadoğuda berberler sakal bakımını bilir, dahası düzgün kat alırlar, hatta yüze ayrı bir biçim veren modelleri vardır.
    türkiye'de ise berberlerin bildiği tek sakal modeli var: hacı sakalı!
    tüm ülke arafata döndü bu berberler yüzünden..
hesabın var mı? giriş yap