• öyle bir duruma geldi ki f1, sıralamayı alaşağı etsen yarışmayı sıralama turlarının tersinden başlatsan yarış sonu sıralama aşağı yukarı yine aynı olur. hamilton'ın falan sonuncu başlamasının hiçbir önemi yok. bütün araçların yeri belli, kapasitesi belli. haas'lar yarış başı yaptığı hamle ile pitten başladılar lastik değiştirdiler. 2 tur sonra herkes pite girince haas yanlış hatırlamıyorsam 3-4 oldular. şu an 9-15'ler. en ufak pilot hatası yok. hatta magnussen sonuna kadar zorladı kendini. lastik hamlesi yapmasalar aşağı yukarı yine aynı sırada bitireceklerdi.

    makinalar belli, kapasiteler belli. 70 tur sonunda yine herkes arabasının gücü kadar sıralanıyor. pilot farkının en az olduğu dönemdeyiz.
  • schumacher üst üste kazanıp rekorları alt üst ederken, her sene kural üstüne kural değiştirip schumi geçilsin yarışmaya zevk gelsin diye bi tarafını yırtan fia, mercedes anasını s..ti kaç yıldır ortalığın, sesin zerre çıkmıyor.
    tanım: son yıllarda iyice zevksizleşen yarış şeysinin bir ayağı.
  • ferrari kenar ekibi o kadar güven vermiyor ki her an "beyler araç geliyor nabicaz aq ehheueqjehew" diyecek gibi duruyorlar.
  • pembe mercedesler bence en çok hamilton için kötü çünkü onları görünce aklı olan herkesin düşüncesi şu eski mercedes bile dereceye giriyorsa maharet gerçekten arabadaymış şeklinde olacaktır.

    bu yüzden de mercedes'in tarihi bir araç yaptığını kabul ediyorum ama hamilton'un tarihin en iyi pilotu olduğuna inanmıyorum. hadi hamilton süper diyelim bottas da mı süper pilot? hadi ikisi de süper perez ve stroll da mı harika?

    bunlar mümkün değil bence harika olan mercedes mühendisliği. şundan eminim o aracı verstapen'e versen her yarışta kesin geçer demiyorum ama çoğu yarışta hamilton'u ezer geçerdi.
  • ha seçimde konya'da akp adayı olmuşsun ha f1'de mercedes'e pilot olmuşsun kaybetmek gibi bir ihtimalin yok.
  • hamilton'un da sıkılıp bitişe 4 tur kala pite girip bi sigara içtiği yarış.
  • -hamilton: sol ön lastikte aşınma var gibi
    -takım telsizi: tamam not edildi.

    30 saniye sonra: lewis hamilton new fastest lap.

    yahu tamam yeteneğini tartışmak anlamsız ama artık bu ağlamaları, akıl oyunları vs. sıktı yahu...

    @@@@@ 54. tur editi: al işte gene yaptı.

    -hamilton: bu lastikler iyi his vermiyor (bu esnada 1. ve en yakın rakibi 22.5 saniye arkasında ve yarışın başından beri kendisini birkaç kez gördük sadece)
  • ferrari gelecek yarışlara 1.3 multijet motorla katılsın. en azından yakıt masrafları düşer
  • hamiltonın mercoya gelişi ve bunca dominantliga rağmen fianin önlem almaması ingiliz lobisi dışında açıklanamaz.ingilizler memnun vatandaşları sükse yapıyor almanlar memnun araçları sükse yapıyor geriye sünepe italyanlar kalıyor..
  • en iyisi latifi. adamın dünya umrunda değil. kafaya göre takılıyor.
hesabın var mı? giriş yap