• şakir diye gp mi olur amk?
  • leclerc’in tek turda en yetenekli pilotlardan biri olduğu yine gözler önüne serilmiştir.

    arkadaşlar lütfen mantık dışı ve komik olan teorilerinizi buralara yazıp kendinizi rezil etmeyin. yok vettel’i trafiğe takmışlar onu bunu yapmışlar vs. yahu vettel angut mu embesil mi madem böyle oyunlar oynanıyor niye çomak sokmuyor oyuna. yeri geldiğinde stratejiyi araç içinde kendi çizen herif sizin kadar akıl edemiyor öyle mi üstüne oynanan oyunları? gençler bu adam alt takımda yarışıp derdi formula 1 yarışçısı olarak anılmak olan bir adam değil, hayal aleminden çıkın. şu komplo teorilerinizin yüzde biri doğru olsa vettel bırakır takımı gider. centilmen olduğu kadar gözü kara, yeri geldiğinde takım emri dinlemeyen ve gençliği bu gibi olaylarla dolu bir insan vettel. çünkü inandığı şey kendisinin takımın en iyi pilotu olduğuydu ve daha iyi sonuçlar getirebileceğiydi ve öyle de oldu. geçiniz bu takım baltalıyor işlerini. griddeki en sevdiğim adamdır belki vettel ama leclerc ezici şekilde üstün ve buna inandığı için de tüm ilgiyi kendine istiyor. şu sporun her zerresini takip etmek için yırtınıyorum ama sizin kadar işkembeden sallayacak özgüveni kendimde bulamıyorum.
  • bugün* f2 yarışında pit stop'a kadar neredeyse tüm pilotlar her tur drs açıyordu. pist kısa, farkı 1 saniyeye çıkaramadan yeni bir drs noktası geldi. pitlerden sonra biraz normale döndü.

    f1 yarışında da
    renault'lar - mclaren'lar - racing point'ler - gasly

    alfa'lar - williams'lar - haas'lar
    olmak üzere 2 farklı grupta kendi aralarında uzun süre bu tarz drs kuyrukları görülebilir. vettel ve kvyat hangi grupta olur bilemedim.

    leclerc sıralama turlarında şapkadan tavşan çıkardı ama yarışta orta gruba geçilir muhtemelen.

    russell, verstappen, leclerc(ya da norris) podyumu olsa çok mutlu olurum.

    edit: daha da yarış öncesi entry yazmam.
  • russell'in sıçacağını tahmin eden hamiltonculardan bahsedilen yarış. kim olm onlar? nereye baksam george yarısı veya polü kazanabilir mi konuşuluyordu. adamın kendisi "yok olm yaaa ilk 5e girsem yeter" demesine rağmen.
  • hamilton çok yetenekli diyen arkadaşlar hamilton ın bu yeteneğini mercedes e borçlu olduğunu umarım bugün anlamışlardır. q3 e kalamayan ve hiç puan alamayan russel bile w11 ile q3 e kaldı. en kötü araba williams ta ve russel yetenekli bir sürücü ama araba yüzünden hiç puan alamadı. yani kısaca hamilton mercedes sayesinde şampiyon oldu aman amanlık bir yeteneği yok
  • apaçi olmadan ilk iki olmanın kolay gözüktüğü bir sıralama oldu.
    latifi adlı arkadaş mercedes kullansa russell ile aynı kaderi paylaşıp ilk çizgi de olurdu.
    apaçiyi williams koltuğuna oturtup izlemek lazım aslında.
  • s sport’un yayın akışında olmayan yarış. türkçe anlatım yok mu diyoruz bu durumda?

    ediyt: s sport plus’daymış yarış.
  • kupon buddy arıyorum şöyle şerefli bitane çıkaralım ilgilenenler yeşillendirsin <33
  • saat 20:10’da tivibu spor 4, d-smart 82. kanal spor smart 2 ve s sport dijital platformundan canlı yayınlanacak olan yarış.
  • russelin aracinda ayarlar degistirilecektir
    hamilton uzerinde medya baskisi olusmasin diye
    memur yada perez kazanabilir
    ayrica is yaris bir sorun olmassa kisa surede bitecektir 1saat 20 dakikayi bulmaz total sure
hesabın var mı? giriş yap