• yine “sözde” tarafsız görünmek uğruna attığı tweet ile saçma sapan açıklama yapmış. sonra kendisini eleştirinlere; eski meslektaşı, yeni youtuber ve azılı dönek cüneyt gibi ithamlarda bulunmaz umarım.
    sayın portakal, millet ittifakı, cemil bayık denen kansız teröristin desteğini almak için ne yapmış? trt kurdi’yi bilinmez yerlere mi göndermiş? mitili atalım derken yediği lafları mı yutmuş? bebek katilinden mektuplar mı paylaşmış? mikser olarak görevini tamamlamış olmanın huzuru ile git oyunu kullan sayın portakal

    --- spoiler ---

    son virajda durum: 1-akp/mhp destekleyeni: öcalanlar(abi-kardeş)- barzani 2- chp/iyi destekleyeni: hdp/c.bayık 3- sp (sadece kendi) çok karışık. #kimlerkimlerle bu nasıl bir tablodur? #23haziran’ın sonucunu merak ediyorum? sonrasını pazartesi konuşuruz.
    --- spoiler ---

    twitter link
  • terör örgütünün lideri cumhur ittifakına destek olurken resmen millet ittifakına çakmaktan başka bir şey değildir.

    severim kendisini ama artık biraz sakin kalması gerekiyor.
  • tek kelime ile "kalleşsin"!
  • cenab-ı hak tarafından imamoğlu'na genel bir türkiye turnusolluğu görevinin vahyedildiğini gösteren ilginç zincire eklenen halka.
  • (bkz: aptal dostum olacağına zeki düşmanım olsun) sözünü hatırlatan açıklama.
  • ahmet hakan'lık bulaşıcı galiba. çok adi birisi çıktın be fatih.
  • fatih portakal aptal bir adam. bunu muhalif/truva atı şeklinde yorumlamanız saçma. ne tarafa düştüğünün hiçbir önemi yok çünkü aptal insan herkes için tehdit unsurudur. tam bir "böyle dostu varken düşmana kim ihtiyaç duyar" denen tiplerden. fatih portakal gibi adamlar kimin tarafında olursa olsun sadece zararı dokunabilir. o yüzden ben kendisini gizli akp'li olduğunu düşündüğüm için filan değil, aptal olduğu için hiç sevmiyorum. aptal dedim diye beni dava etmez umarım çünkü param yok. fakat eğri oturup doğru konuşmak zorundayım, üzgünüm.
  • gozumde tamamen bitmistir. kimse tarafsiz falan demesin bu adam icin. ekrem imamoglu nun dedigi gibi teroristin ne dedigi bizi ilgilendirmez fatih efendi. haddini bil. sen git devlet televizyonunda kirmizi bultenle arananlari konusturanlara laf soyle. tarafsizmismis. tarafsiz olmak yalanci olmak degildir.
  • ekrem imamoğlu kendisini sallamadığı için yine başlamış saldırmaya. ergenlik yapacaksan oynamayalım fatih.
  • şöyle bir fark var.
    akp-mhp öcalan'ın desteği için pazarlık yaptı. öcalan'ın böyle bir mektup yazmasını talep ettiler. öcalan'dan destek dilendiler.
    chp ise pkk yöneticilerinden destek dilenmedi. pkk yöneticilerinin akp'nin rakibine oy verilsin demeleri chp-pkk ittifakını oluşturmaz.
    hdp ise legal bir partidir. devlet bu partiye hazineden para vermektedir. bu parti de ekrem başkan'ı destekleme kararı almıştır. itiraz edenlere de bok yemek düşer.
    son kertede pkk-feto ne diyor diye bakmam ben. millet ne diyor ona bakarım.
    her şey çok güzel olacak
hesabın var mı? giriş yap