• açıklama

    edit : videosu

    burak yılmaz: "mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte milli takım formasıyla savaşmış arkadaşlarımla alakalı konuşsam daha iyi bence." demiştir.

    sanki cephe savaşında savaştılar aq
  • kendisinin milli takıma çok katkısı oldu ya
  • savaştık!!!
    ocean gemisi top mermisiyle batırılıp çanakkale boğazından geçiş engellendi, büyük taarruz topçu ateşiyle başlayıp yunan denize döküldü.
    birisi, düştüğü yerden kalkamayan bu üçkağıtçı arkadaşa söylesin.
    bu top o top değil...
  • (bkz: ucuz milliyetçilik)

    milli takımda prim kavgası çıkaran bir futbolcunun bomboş açıklaması.
  • iett otobüs şoförüyle savaşıyordun sen en son burak efendi!

    https://youtu.be/miigtx2zwug
  • milli takımda ne yaptınız, neyi başardınız? bunları geçtim bu ülke futboluna kendini yere atmaktan başka ne kattın? diye sormak istiyorum.
  • ülkeye gram faydası olmamış birisinden gelen komik açıklama. işte böyle eğitimsiz çomarlar alıyorlar yüksek meblağ ücretleri kendilerini bir şey sanıyorlar.

    kıskanıyor mu ne yapıyor anlamış değilim. kendisine drogba, sneijder sorusu vs. sorulduğunda da "türkler hakkında konuşmayı tercih ederim" mi diyecek?

    kompleksli barzo.

    edit: uygur türkleri ile ilgili tweet

    edit2: birkaç mesaj adım. tabii fanatikler bana saldırıyor, birkaç kişi mantıklı bir biçimde uygur türkleri ne alaka falan diyor.

    açıklık getireyim.

    mesut'un alman takımını tercih etmesinde bir problem yok. kendi tercihi. problem, böyle yapmış olmasına rağmen yani almanyayı tercih etmiş olmasına rağmen şu anda millet hasterinden millet sevgisinden ölüyormuş gibi rol yapması. ucuz milliyetçilik yani.

    ancak konu burada mesut değil. mesutu eleştirenin, prim kavgasından dolayı maçlar oynanırken milli takımı karıştıran, "adam" tayfasıyla silah çeken gazeteci döven mekan basan burnuna kadar siyasete bulanmış burak yılmaz'ın ucuz milliyetçilik peşinde koşması.

    ucuz milliyetçilik yapan burak yılmaz'a da diyorum ki, mesut'a laf söyleyeceğine bari uygur türkleri hakkında 2 paylaşım yapsaydın.

    uygur türkleriyle olayın alakası yok yani. konu burada eleştiri getirenin burak yılmaz olması. bunu merih yapsa, nuri şahin yapsa anlarım.

    son olarak, mesut geçmişte yaptığı seçimlerden pişman olmuş olabilir. ancak bunun ihtimali %2-3'tür. bana kalırsa hayatının geri kalanını "milliyetçi" imajı altında geçirip emekli olacak.

    not: fb
  • mesut'a bir kez daha almanya milli takımını seçmekle ne kadar doğru yaptığını anlama fırsatı sağlamıştır. tanım: kendi ülkesi için hille hurda yapıp yerden kalkmayıp ecnebi takımlar için canla başla oynayan birisi.
  • yaş aldıkça olgunlaşmıyor da!
  • milli takım formasıyla prim peşinde koşmadığı için suçlu oldu şimdi de mesut. mesuta gösterilen ilgiyi kaldıramayan ucuz milliyetçiler tek tek dökülüyor.
hesabın var mı? giriş yap