• son dakika olarak geçilen haber.2 polisimiz şehit olmuş.allah rahmet eylesin..
    edit:polislerimiz ceylanpınar emniyet müdürlüğü terörle mücadele şubesi'nde görevli polis 25 yaşındaki okan acar ile çevik kuvvet şubesi'nde görevli 24 yaşındaki feyyaz yumuşak olduğu söylendi haberde.
    edit 2: ülke tvde son dakika olarak olayı pkknın üstlendiği söylendi.gencecik insanlara mı üzülelim memleketin bu hale gelmesine mi bilemedim..
    edit:isimler düzeltildi.
  • kara gün bekçilerinin son durağı. kan istiyorlar. millet aptal nasılsa oyuna gelsin, daha çok kan aksın istiyorlar.

    en muhtemelibirileri çıkıp diyecek ki biz intikam aldık. savcının ölmesini meşrulaştıran sgdf üyeleri, dün bizi patlattılar, ohh olsun bunlar ölmeyi haketti diyecekler. bz de intikam aldık diyecekler, kana kan dişe diş diyecekler. öbür taraftan kürtler; ölsün pezevenkler işleri neymiş burda diyecekler, bunlarvzaten şerefsiz, devletin köpeği dalan diye salya akıtacaklar. bir diğer yandan chp hain saldırı polislere rahmet, orada olan halka geçmiş olsun dileyecek ama sgdf ve benzeri yapılara ses etmeyecekşer. ne şiş yansın ne kebap. mhp çıkacak ve ölenlerin başı sağolsun ama bu bölge, hdp pkk, demirtaş bir sürü şey söyleyecek. akp çıkıp diyecek ki sabrımız test edilmesin, bıçak kemiğe dayanmasın vs. vs. vs.

    bir taraf bunu devlet yaptı, mit yaptı diyecek. öbür taraf intikam almak için öldürdü diyecek herkes birini suçlayacak. ortada katil olmayacak ama cenazeler kalkacak. sonra bunun üzerinden katil devlet sloganları atılacak, şerefsiz mit denilecek öbür yandan da kahrolsun pkk, ölsün kürtler, amk ypg falan denilecek. kusacası artık hayatımızın rutini olan dipsiz kuyu...

    kısacası iki gün önce 34 genç öldü, dün bir asker şehit, bugün de 2 polis. hayatlarının baharında 37 can bir hiç uğruna gidiverdi ve biz hala bundan komplo teorileri, intikam, siyasi çıkarım gibi abidik gubidik şeyler yapıyoruz. kutuplaşıyotuz, çatışıyoruz ve nefret doluyoruz. insani duygularımızı kaybediyoruz. failler belli. pkk gibi bir yapı oldukça başka yerde fail aramaya gerek yok. hümanizminiz batsın, komplo teorileriniz batsın, siyasetiniz batsın.

    insanlar öldü lan, iki dk anlayışlı olun, insanlar ölüyor. canlar gidiyor, anne babaların yüreği yanıyor. sen çıkmış ordan aptal aptal konuşuyorsun.

    şimdi sözlüğün kürtçü gurubu gelip bir sürü şey zırvalayacak, bunları meşru gösteren şeyler konuşacaklar. ve nefret nefreti doğuracak. devleti suçlayacak.

    hiç yorum yapasım yok ama sgdf'yi zerre hazzetmeyen birisi olarak ilişkilendirdiğim olaydır. patlama ile bugünkü polis haberi bağıntılı gibi. ve devamı da gelecek gibi görünüyor. allah güzel ülkeme sabır versin. p tlamada ölen gençlere üzülen birisi olarak sgdf hareketinin masum olmadığına eminim. arinden sibele yürüyoruz zafere diye slogan atan bir topluluğun barış ve sevgi güvercinleri olmadığı malumdur. şiddeti meşrulaştırmış bir gurubun barış sözcüğünü, hümanizm ile ilişkilendirilmesini anlamıyorum. savcı mehmet selim kiraz olayı da unutulmasın, altından kimlerin çıktığını kimlerin nasıl tepkiler verdiğini ya da nasıl savunduğunu.

    ayrıca sen bir lider olarak silahlanma çağrısı yaparsan olacakları da hesaplamışsın demektir. hadi bakalım hep birlikte kardeş kardeş ölelim! öyle mi?
    polislere allahtan rahmet...

    not eveet, malumun ilanı da gerçekleştiğine göre (ypg- pkk tarafında üstlenildi saldırı, güya cezalandırılmış polisler) gelen mesajlara tek seferde burdan cevap vereyim. ben tarafsız değilim, ancak hangi tarafta olmadığımı da çok net ifade ediyorum. terörden beslenmiş, doğmuş bir yapının gerçekten sevgi ve barış dilini benimseyeceğini mi sandınız? bu siyasi yorum değil bir serzeniştir, kanayan yaraya duyulan üzüntünün ifade edilmesidir. kandırılan insanlara bir iç çekiştir. ne sanmıştınız ki? ortalığı karıştır, karmaşadan beslen.... bakalım kendinizi koruun diyen sayın demirtaş pkk canice bir iş yapmıştır mı diyecek yoksa eden bulur, intikam alındı, bizim de şunlrımız öldü ohh olsun minvalinde mi saçmalayacak, ya da kafasını kuma gömüp görmedim duymadım bilmiyorum mu yapacak...

    umarım bunların devamı gelmez. asker, polis, sivil, aktivist sıfatı ne olursa olsun, umarım daha dazla cenaze kaldırmak zorunda kalmayız... tek temennim budur.
  • (bkz: kabristan)
  • (bkz: hakan fidan)
  • zerre kadar üzülmediğimdir. bu hale getirenler utansın.
  • (bkz: 400 milletvekili çıkmadı diye 400 kişi ölecek ülkede belli. )
  • ülkede tarafları birbirlerine düşürmek icin yapıldığı belli lanet saldırı.
    şimdi biri gelip bak iyi ki suruçtakiler öldü diyecek.
    sağduyuyu, azıcık kalan insanlığı da öldürmeye çalışacak.

    çok üzüldüm. polislerimize çok üzüldüm. suruç'ta ölenlere çok üzüldüm.

    her türlü terör faaliyetinin ve insan öldüren canilerin de karşısındayım. ölüm yarıştıracak ya da ölen insanları/grubu suçlayacak kadar da haysiyetimi kaybetmedim.

    hepsine allah'tan rahmet diliyorum.

    ülkeyi de bu hale getirenler, sanki bir iç savaş istiyorlar bizde de. allah belanızı versın bıktık artık, yeter, defolun başımızdan artik.
  • demirtas ve avanesinin silahlanma cagrisi yaptigi donemde gerceklesmistir
  • çözüm sürecinde sona gelindiğini, kaos sürecini başladığını gösteren saldırıdır. son derece "hümanist" bir partinin arkasını dayadığı örgüt nasıl böyle saldırılar yapar aklım almıyor. kanada'dan manken getirtip ışid çetelerine karşı savaştıran bir örgütün kendilerini ışid'den koruyacak tek güç olan polislere saldırması hakikaten ilginç bir durumdur.
  • sözde barış yanlısı iki yüzlü teröristleri görmemizi sağlayan vefat haberi.
    dün suruç katliamını kınadıysan, bugün de bu olayı kınamalısın. aksi durumda samimiyetsizliğiniz çok göze batıyor.

    hani barış nidaları? hani savunmasız insanlara yapılan saldırıların kınanması?
    kendi kendinizi rezil ediyorsunuz, herkes sizin gibi 3 yaş zekasına sahip değil.
hesabın var mı? giriş yap