• --- üst edit ---

    acilen herkesin izlemesi gereken az önce internete sızdırılan bir başka ofsaytımsı skandalı:
    (bkz: 1 mart 2024 tff hakem toplantısı)

    - - - -

    mevcut tff yönetiminin son dönemde yaşattığı skandalları arşa çıkarmasından sonra, fifa acil durum komitesi müfettişlerinin istanbul'a gelerek soruşturma incelemesinde bulunması hadisesi.

    --- öne çıkanlar ---
    - tff yürütme komitesi'ne dışarıdan müdahale edildiği sonucuna varılırsa, ülke futbolunu dibe vuracak yaptırımlar uygulanabilir.
    - türkiye'nin fıfa lisansı askıya alınabilir ve federasyonun bağımsız bir şekilde işlev görene kadar uzaklaştırma cezası uygulanabilir.
    - mehmet büyükekşi'nin seçilmiş değil, atanmış olduğu iddiaları inceliyor.

    emeği geçen bütün oelarını tebrik ederiz. beşiktaş tribünü'nün "futbolun katili" diye slogan attığı, buna karşılık parmak sallayan badem bıyıklı kel beyefendi, göbeğini kaşıyarak eseriyle övünebilir.

    ek: trt muhabiri haberi teyit etti.

    kaynak

    ön raporun hazırlandığı belirtiliyor:
    kaynak

    - - -
    edit: kaynak eklendi.
    edit 2: ikinci kaynak eklendi.
    edit 3: üçüncü kaynak (trt spor muhabiri) eklendi.
  • yapılamayan pfdk sevklerini araştırmaya gelmişlerdir. eee senin ülkende bir maçta taraftar sahaya dalıyor taraftarla futbolcular arasında bildiğin tekne tokat kavga yaşanıyor üzerinden bir hafta geçiyor ama bir tane bile işlem yok. disiplin cezası yok. soruşturma yok. hiçbir şey yok. niye yapmadın pfdk sevkini diye sorarlarsa “seçim var diye ehiehi” diyebilecekler mi bakalım.
  • fenerbahçe'yi bitirmek isteyenlerin eseridir.

    sayelerinde türk futbolu rezil oldu. o kadar çok haksızlık rezillik yaşandı ki adamlar dayanamadı artık.
  • maklube, memo voltranı oluşturup türk futbolunun içinden geçenlere artık birinin dur demesi lazım. trabzon'da fenerbahçe'ye planlı bir saldırı gerçekleşti. ancak terör mağduru futbolcuları suçlayacak kadar alçak olduklarını kanıtladılar.

    şiş, bıçak, maskeyle sahaya inen terörist, koridorda saldırıya uğrayan futbolcular, 20 yaşında çocuğun kaburgasının kırılması falan hepsi normal kendini savunan futbolcular anormal!

    trabzon'da her ne oldu ise bunun altından trol çetelerinizle, lobinizle falan çıkamayacaksınız. bu sefer suç esnasında yakalandınız.
  • fenerbahçe, galatasaray, beşiktaş, trabzonspor ve her takımın payının olduğu gelişme. taraftar bile birbirine saygı duymayıp boyuna küfür ediyor, her takım lehine hakem hataları artarak gelişiyor, bence beklenen şeydi. her kulüp bu durumdan sorumludur.
  • gerekliydi, inceldiği yerden kopsun.
  • kaynak fotospor olunca, ilk yazdığımı sildiğim entry.
  • penalti rekorlarini inceleyeceklerdir.
  • şımarık fenerbahçe ve galatasaray'ı ligden atarlarsa fabrika ayarlarımıza döneriz. federasyonu tehdit etmeye, hakemleri etkileri altına almaya, futbol adına her şeyi kutuplaştırmaya doymadılar.
  • uefa değil fifa yalnız. işin rengi epey değişecek gibi duruyor.

    uefa: avrupa futbol federasyonu

    fifa: tüm dünyadaki futbol federasyonlarının yöneticisi.
hesabın var mı? giriş yap