• roma'nın barça karşısındaki başarısını görmezden gelmemek lazım elbette fakat liverpool bu sene çoğu top class takımdan daha fazla takım görüntüsü veriyor. roma'ya acımayacaklarını düşünüyorum, iki maçta da live galibiyeti kaçınılmaz :(
  • ıki takim da bileklerinin hakkiyla yari finale yükseldi. fakat eslesme cl' den ziyade, bir avrupa ligi yari finali ismi gibi durmuyor mu? en azindan bana sezon basinda biri yari final isminin liverpool-roma olacagini söyleseydi hadi oradan derdim. degerlendirmeye gelecek olursak, eslesmenin kaderi roma ortasahasina bakiyor bence. barça rovansindaki gibi oynarlarsa, liverpool için yolun sonu muhtemelen hüsran olur. ama o maçtaki oyun seriye yayilmazsa, l'pool turu geçer. amma velakin, kim çikarsa çiksin külkedisi masali gerçeklesmeyecek ve itici apaçiler toplulugu hala madrid yine kupayi kaldiracak.

    edit: teddy isimli bir ambitinin, yaptigimiz nacizane bir yoruma sikik sokuk cevap verdigi baslik. l'pool düsmani falan degilim. sadece sene basinda iki takim taraftarlarina da sorsalar, su anda olduklari yerde olacaklarini beklemezlerdi dedim. ama götünden okuyan birinin 'hakederek bu noktaya geldiler' yorumumu es geçmesi normal. o zat hariç, ahaliden pesinen özür dilerim.
  • cengiz'in iyi oynamasını istediğim ama aynı zamanda da liverpool'un kazanmasını istediğim maç.
  • liverpool'un namağlup finale yürüyeceği 2017-2018 sezonu şampiyonlar ligi yarıfinal maçı..
  • liverpool her iki maçta da yenilmez
  • bu senelik buraya kadar cengiz. daha çok gençsin. daha çoook yarı finaller, finaller göreceksin. ama klopp hocamın heynckes'ten alacağı bir rövanş var. o yüzden bu sene değil sevgili kardeşim. bu sene buraya kadar.
  • bir yanda roma'dan liverpool'a giden mohamed salah ghaly öte yanda salah'ın yerini doldurmak için alınan cengiz ünder.

    ikisi de bu sezon fişek gibi. salah'ın oynayacağı kesin de cengiz bazen yedek çıkabiliyor. inşallah ikisini de aynı anda sahada görürüz.

    benim için bu maç liverpool ve roma maçı değil salah ve cengiz maçı.hangi takım turu geçerse geçsin sevinirim yeter ki güzel bir düello izleyelim.
  • bir boka da katmayin cengiz’i. hem kendinizi hem herifi aptal yerine dusuruyorsunuz 6-7 gol atti diye.

    bir de as roma instagram hesaplarina her golden her asiistten sonra (cengiz olsun olmasin onemi yok) as bayraklari as yazan barzolar var italyanlar bile anlayamiyor ne ayak bunlar diye bakiyorlar.

    adami salah seviyesine getirmis yarim sezonluk iyi oyunla, bekleyin bir olgunlassin. bir seyi de abartmayin. nedir bu ruhunuzdaki eziklik? neymis mo salah vs. cengizmis falan dangalak.
  • salah ve firmino'dan goller beklediğimiz maçtır.
hesabın var mı? giriş yap