*

  • herkese merhaba,

    tarih ve bir sürü ayrıntı vererek sizi sıkmayacağım. sadece iki ay önce 17 bin tl'ye kampanyalı bir tv aldım. kampanya'da 2000 tl tutarın para yüklü bir kart ile iade edileceği yazıyordu. neyse işlemleri gerçekleştirdik, faturayı ve montaj kaydı formunu web sitelerine yükledik. daha sonra kampanya kapsamında reddedildiğime dair bir sms geldi. aradım konuştum tamam çözeceğiz dediler ve 700 tl yolladılar sadece. aradım tekrar konuştum çözeceğiz dediler ve tekrar ve tekrar ve tekrar... ve inanır mısınız 20 kere aradım, birileriyle konuştum. bir sürü insanla görüştüm. online görüşmeler yaptım. e-mailler attım. o kadar vurdum duymazlar ki her çözeceğiz dediklerinde veya tamam dönüş yapacağız dediklerinde asla geri dönüş filan yapmıyorlar. rüzgara karşı işemek gibi. niye ? biz kimiz ki ? alt tarafı mal müşteriyiz. yolunacak tavuğuz, parasının karşılığı ile memnun edilmesi gereken değil eşek yükü ile para ödeyip kazığı yemek zorunda olan mal müşteriyiz. aferin samsung, bu kadar sinir harbi yaşattığın için asla samsung'un yanından geçmem artık. belki sadece okyanus'taki bir damlayım ama okyanus da bir çok damlanın birleşiminden ibarettir.
  • tam olarak anlatıldığı gibiyse büyük rezalettir.

    bu kampanyadan yararlanmak için televizyonu alırken mesaj gönderip, gelen kodu sisteme girmek gerekiyor, fatura falan kesilmeden önce yapılıyor tabii bu. televizyon modelini özellikle belirtiyorlardı yanılmıyorsam, her televizyon için farklı farklı iade tutarları var. eylül ayında ben de bir samsung tv aldım, benim aldığım televizyonun 600 tl hediyesi vardı, anlatıldığı şekilde başvuru yaptıktan 3 hafta sonra kartı teslim ettiler, bir problem yaşamadım.

    reddedilme sebebi olarak ne söylüyorlar? sizde de bu şekilde olduysa televizyonu satın aldığınız yerle bir görüşün, belki televizyon modelini yanlış girmişlerdir.

    edit: her şey kuralına göre yapılmış. rezalet kere rezalettir. umarım çözülür.
  • tüketici hakları mahkemesine şikayet edilmesi gereken rezalettir.
  • koskoca firmaların müthiş "ahlaklı" işlemlerinden sadece biri.
  • rezalet puanım 10/10

    iddia edildiği kadarıyla firmanın müşterisine vermesi gereken 1300 lirayı vermediği durumdur. bu zamanda gayet de büyük bir para.
  • olay tam olarak olay bu şekilde oldu ne eksik ne fazlası var, keriz gibi hissettirmelerinin nedeni de bu zaten. yapılması gerekenler deveye hendek atlatmaktan beter.

    işlemler konusunda belki hata vardır diye hatırlatma yapan arkadaşa ithafen yazıyorum her bir işlem doğru, alım yapılırken sms gönderimi ve bunun faturaya işlenmesi tv seri numarası, modeli vs vs her şey doğru. yapılması gerekenler deveye hendek atlatmaktan beter zaten. samsung bile sorunun neden olduğunu söyleyemediği gibi çözüme de yanaşmıyor. bana da içimi rahatlatmak için burada entry girmekten başka çare kalmıyor...
  • ben de bu kampanya kapsamında bir tv aldım, 2000 liralık ininal visa kart gönderilecek dendi. geçtiğimiz hafta bu kartlar elime ulaştı ancak aktif değiller, aktive edeceklermiş kargoyu aldığımı doğrulayınca. daha sonra editlerim
  • kampanya açıklamasındaki "yılın beklenen kampanyasında 6.000 tl'ye varan
    para yüklü kart hediye fırsatı!" kısmının gözden kaçması nedeniyle oluşan sözde mağduriyet
hesabın var mı? giriş yap