• sedat peker’in iddialarıyla çalkalanması gereken bir içişleri bakanlığı varken gülşen’i hukuksuzca tutuklayan yargıya rağmen “yok kılıçdar aday olursa oy vermem, yok imamoğlu oyumu alamaz” gibi şımarıklıklarıyla artık yoran muhalif güruhtur.

    siyasal islamdan kurtulmak için, şeriat düzeninden önce son çıkışta bu şımarıklığı artık saçma bulmamız lazım.

    her gün yeni bir rezalet, her gün yeni zamlar, her gün yeni hukuksuzluklar gırla önümüze düşerken şuna oy vermem, o çıkarsa oyum reise demek; bu zehir altında eriyip gitmenin size müstehak olmasıdır.
  • muhalif değil, iktidar yanlısıdır. kendisi zaten o x kişisi aday olsa bile muhtemelen oy vermeyecektir. amacı algı yapıp muhalif seçmenin muhalefete oy vermesini engelleyerek iktidarın kazanmasını sağlamaktır..
  • bu konuda cüno çok haklı. zorla karşımıza kk çıkarsa o haricinde aday olan mansur veya muharremden birine basar geçerim. adayın kazanacak birisi olması gerekiyor.
  • embesil muhaliftir.

    edit: malum kesimin karşısına aday olarak bir beluga balinası koysalar oyumu seve seve gider balinaya atarım mk yerinde. neyin kafasını yaşıyorsunuz hala anlamıyorum. bu zihniyeti yenmenin yolu birlikten geçiyor.

    boş kırgınlıklara kapılıp fırkalara/cephelere ayrılmak en çok mevcut düzenin kuklacılarının işine gelir. gerçi bu durumdan kurtulamayacağız, olası bir zafer sonucunda bile çünkü bir zamanlar güçlünün yanında durmuş muhafazakar gözüken makyevalist şark kurnazları bir anda muhalif gözükmeye başlayabilirler. kısacası kalıcı bir değişiklik için çürük zihniyeti, cehaleti ve bencilliği yenmemiz gerekiyor.

    edit 2: aslında muhalif bile sayılmaz. ulan şu kafayı bir geride bırakın, yeter. istanbul seçimleri sırasında farklı bir ildeyken (istanbul'da yaşıyorum normalde) gidip oyumu ekrem'e bastım, hem de üst üste. abi nasıl dayanıyorsunuz çok merak ediyorum. aday olarak bir kürdan koysalar gider yine veririm çünkü bıçak kemiği delip geçeli çok oldu. burada sorun x ya da y veya z kişisinin aday olup olmaması değil. hatta bilakis çok fazla aday çıkarmak böylesi bir seçimde yapılabilecek en büyük aptallıktır. bütün muhalefetin birleşip oy birliğiyle ya da organizasyon içi bir tür atamayla bir aday belirleyip ülkenin yarısından fazlasının oyunu alması gerekiyor.

    ülkenin yarısı akp'li zaten amk. lan daha bugün sabah saatlerinde konuştuğum ev sahibi -ki koca binanın sahibi- orospu çocuğu emlakçılardan, galericilerden yakınıp konu akp'nin ve seçmenin, hatta muhalefetin de yol açtığı bu ekonomik, toplumsal buhrana gelince 'akp'nin yapacağı bir şey yok, bu olanlardan onlar sorumlu değil' -tabii ki daha bir almancı, kurulu düzeni olan kaba akp'li dayı üslubuyla söylemişti- benzeri cümlesi karşısında konuşmayı yarıda kestim, sinirden. kendileri de durumun gayet bilincinde anlayacağınız fakat zamanında yaptıkları hatadan dönmek yerine 'sonuna kadar onunla' misali daha da alevli bir şekilde savunmaya devam ediyorlar.

    abi öyle bir algı oluşmuş ki herhangi bir muhalif parti başa gelirse, ülkede islam yok edilir, zulüm başlar falan zannediyor resmen, bu millet. yazık anasını satayım, çok yazık.

    bizim gibi gençlerin geleceğiyle oynadınız. inandıkları allah'ın azabının bu tip insanların üzerinden ayrılmamasını temenni ediyorum. cinle periyle, cennetle cehennemle nesilleri heba ettiniz, değdi mi? doymadınız mı hala?

    ben belki limonlu turtaya, portakallı ördeğe tapıyorum mk, neden benim mağduriyetim mağduriyet değil de bunlarınki öyle? piç miyim oğlum ben, bu ülkenin bir ferdi değil miyim, nedir yani?

    bu başlık altında hala ısrarla, inatla x'e oy vermem diyen zeka yoksunları görüyorum. yakında oy verip veremeyeceğiniz bile meçhul hale geldiğinde görürüm, sizi. siz muhalif falan değilsiniz. iktidarın oyununa gelmiş düpedüz, katıksız bir budalalar sürüsünden hiç farkınız yok.

    son olarak x'i de sikeyim, y'yi de sikeyim, z'yi de sikeyim mesele bir x'ler, y'ler veya z'ler meselesi değildir; ve seni de sikeyim seçmen. hatta asıl seni sikeyim seçmen. çünkü bütün bu hengamenin asıl sorumlusu sensin. ve bunu çoktan hak ettin.
  • oyu iktidarın karşısındaki kişiye göre değişecek kişiler iktidarın kalmasını destekliyorlardır. matematik çok basit. dağılımda akp hala 1. parti olduğuna göre:

    1- akp'ye veriyorsan: akp'yi destekliyorsun.
    2- akp'nin karşısındaki adaya veriyorsan: akp'yi desteklemiyorsun
    3- oy kullanmıyorsan: kararsızlar 1. partiye yarayacağından akp'yi destekliyorsun.

    bu 3 senaryoda 3 farklı sonuç çıkacakmış gibi bir izlenim var ama sadece 2 sonuç olabilir. bizim millet muhalefeti eleştirmeyi "daha pırıl pırıl mükemmel bir muhalefet görmek istiyoruz" algısıyla süslüyor ama o bekledikleri mükemmel aday gelmeyecek. gelemez de zaten, hiçbir aday mükemmel değildir.
  • benimdir.

    çünkü bana aptal, köle ve koyun muamelesi çekenlere dayanamıyorum. 20 yıldır seçim kaybediyorsun ve ekonomi kötü diye fırsatı gördün yine sinsilik yapıp aday olma peşindesin.

    paşalar gibi oyu atmam; hep birlikte ebemizin amını görürüz, sonra o "halkın istediği sikimizde değil, biz kk'yı aday yapacağız, siz de birer köpek gibi gelip oy vereceksiniz" kafanızı da artık bir yerinize sokarsınız.
  • geri zekalıdır.

    şu son gülşen olayı bile aslında net şekilde rte karşısında tuvalet terliği olsa oy vermek gerektiğini gösteriyor. kimse şunu anlamıyor. olay kılıçdaroğlu, yavaş, imamoğlu aday olsun olayı değil;

    öncelik sadece ve sadece önce erdoğan'dan kurtulmak.

    edit: kılışdar siksin sizi arkadaşlar kılışdar siksin...
  • muhalif olabilir ama egosu yüksek, bir tek kendini akıllı sanan, bir nevi yetmez ama evetçidir.

    ölüm kalım savaşının ne olduğunu da bilmez, bilse de umursamaz, çünkü sanır ki kendisi çok değerli olduğu için her ortamda var olabilir.

    özetle bencildir ve götü kalkıktır. seçimden sonra "ama" "ama" diye cümleler kurar. kimse de siklemez bunu o saatten sonra.
  • malûm şey dışında sandalye bacağına bile oy verilmesi gereken zamanda fantazi dünyasında yaşayan kişilere denir l.
  • şımarıklık değildir. siyasal islamdan kurtulacağım derken pkk yalamalarına oy vermeyeceğim. önce partiyi pkkdan arındırsınlar.

    (bkz: sezgin tanrıkulu)

    denize düşüp yılana sarılmayacağım.
hesabın var mı? giriş yap