• bir istanbul üniversitesi öğrencisi olarak zerre tınlamadığım saldırı. amına koduğum okulunda siyaset görmekten bıktım artık. aslında her yerde siyaset görmekten bıktım. bütün insanların bir olduğunu anlasak geride bir şey kalmayacak be siktiğim, sahiden bak.
  • 15 dakika içinde başlayacak saldırıysa basabildiğin kadar paladin basacaksın.
  • ışid yandaşlarının istanbul'un göbeğinde cirit attığını gösteren saldırıdır.
  • bezelye kadar beyinleriyle "ikisi de gebersin hıııhhh" diye ahkam kesenleri görmemizi sağlayan saldırılardır. bunların türevleri ışid'le pkk arasında da ayrım göremiyorlar. ya da bunlar onların türevleri. tabi, öyle demek lazım.

    işte beyin fukarası arkadaşım, sen muhakeme yapıp bunların arasındaki farkı görmeye zahmet etmediğin için o ışid bugün kapına geldi. yarın tıklarsa şaşırma.

    pkkli değilim. hatta istersen ppklı değilim. peki senin kafan yerinde mi? her anlamda soruyorum bunu.
  • karı gibi burada ağlayacağınıza sende git vur dediğim saldırıdır. bu kadar da ezik, mağdur olunmaz amk. adamlar sanki canavar, ölümsüz. alın bir zopa, sağlam zopalayın yobazları her dakika zırlamayın, erkek olun biraz.
  • kim olursa olsun istanbul'un ortasında gerçekleşen bir saldırıdır.
    nüfus kaçtı? 20 milyon olmuş muydu?

    tabi ki suçlusu tamamen muhalefet. akp'nin hiç bir suçu olur mu? düşünebiliyor musunuz? hiiiçç...
    imkansız... bunlar hep cehepe zihniyeti...
  • eğer gerçekse bu saldırıya karşı derhal istanbul emniyeti harekete geçmeli, ışid savunucusu bu şahısları toplayıp karantinaya almalıdır. ayrıca bu kadarı çok enteresandır. bu nasıl bir mesajdır? ne işi var bu şahısların üniversitede? derhal devlet tarafından cevap verilmelidir. olağan akışına bırakılması devlete ihanettir.
  • politikanın ne kadar gereksiz olduğunu ''okulda siyaset istemiyorum diyen mallar'' tümcesine indirgemiş sığ bir insanın yarış olduğunu sandığı saldırı. bak canım benim, insan dediğimiz şey köklerine dönmeli, doğayı, insanı tekrar sevmelidir. siyasetin ötesi için anarşi derler, anarşinin ötesi için de hiçlik demek, hiç olmadan da hep olunmaz demek yanlış olmaz. anlayabilmişsindir umarım.
  • birazdan polisin gelip ışid yanlılarıyla beraber solcu öğrencileri döveceği saldırıdır.

    malum bu ülkede bütün teröristler devlet terörü tarafından desteklenir.
hesabın var mı? giriş yap