• öncelikle sözlükte daha önce açılan rezalet başlıkları ile kıyaslandığında benim yazacağım rezalet biraz hafif kalabilir. fakat yinede sonuç almak icin yazmak zorunda kaldım.
    4 gündür internet hizmetini kesik kesik alıyorum. speed test yaptığım zaman normal hizlar aliyordum. fakat dedigim gibi surekli hattimda kesintiler yasiyordum. musteri temsilcisini her aradigimda bir sikinti göremediğini teknik servisi yonlendirebileceklerini ilettiler.
    bugun itibariyle teknik servis eve geldi fakat hic bir sikinti olmadigini soyledi. fakat o sirada da internetimde kesintiler yasiyordum. gorunen bir sikinti olmadığını belirtti(!).
    yaklasik 2 saattir musteri temsilcisi ile tekrardan konusuyorum. bir sıkıntı olmadigini israrla belirtiyorlar. ustune ustluk bugun ki testlerimde hizim 1 mb nin altina dusmeye basladi. bunlari belirtmeme ragmen ellerinden birsey gelemiyecegini bir cozum bulmam gerektigini soylediler. ıptal etmek istedigimde ise 1474 tl lik bir fatura cikardilar.
    simdi sizlere sorum su. 4 gundur saglikli bir hizmet alamıyorum. teknik servis cagirmis olmama ragmen ellerinden birsey gelemiyecegini soyleyen superonline karsisinda nasil bir cozum yolu izleyebilirim?
    tekrardan o kadar ciddi rezaletler varken boyle onemsiz gorunen bir rezalet basligi icin tum sozlukten ozur diliyor fakat yardımlarınızi bekliyorum
hesabın var mı? giriş yap