• spoiler ; denizbank son günlerde kamuoyunun gündeminde olan fon dolandırıcılığına ilişkin ilk kez açıklama yaptı. yapılan açıklamada; "kurum olarak, eski bir çalışanımızın karıştığı, bankamızla ilgisi bulunmayan münferit bir olayın kamuoyunda gündemi meşgul etmesinden üzüntü duymaktayız" denildi.

    denizbank'tan 20 soruya 20 yanıt
  • banka tereyağından kıl çeker gibi işin içinden sıyrılacak gibi.
  • bu pilav daha çok su kaldırır...
  • hasta mısınız olum? devlet dairesi mi burası rotasyon olsun? bir tutturmuşlar rotasyon. kaç gündür aynı boş sorular.

    sorumlunun çalıştığı şubenin performansı, üst yönetimi tatmin ediyorsa niye rotasyon yapsın? işler rayında ise karışmazsin.
  • çok iyi hazırlanmış olan açıklama.

    https://www.denizbank.com/…uoyu-bilgilendirmesi-iii

    rezan epözdemir elinde "buldum, buldum" modunda takıldığı yönlendirmelerle de hiçbir yere varamaz ben diyeyim.

    edit: açıklama oldukça uzun ancak en sonda 20 adet çocuğa değil, gerçekten tanım yapmakta dahi zorlandığım sıfatlara anlatır gibi soru-cevap bölümü yapmışlar. okurken çok eğlendim şahsen.

    hani yahşi batı'da şef, aziz'in yanaklarına çarpıyor ya öyle öyle çarpmışlar.

    ayrıca operasyon müdürü asiye hanım'ı korumalarıyla da takdirimi kazandılar.
  • çalışanları bir başarıya imza atsa hemen sahiplenecek, her yerde markasını ön plana çıkaracak banka iş çalışanının rezil işlerine gelince 'o kişiyle ilgimiz yok' açıklaması yapıyor. bu zengin adamlar banka adına güvenerek verdi bu parayı, kadının yüzü suyu hürmetine değil. ha parayı elden verdiler, vergi kaçırmaya teşebbüs ettiler orası ayrı dert...

    edit: terim'i, arda'yı savunacak son kişi bile olamam. millet çoluğunun rızkından kesip bunların maçına para veriyor, bunlar da milyonlarca dolarını bir ayda ikiye katlayacağını düşünüp kazıklanıyorlar. umurumda değiller. sorun bankaların kurnazlığı. aynısını biz sıradan maaşlı müşterilerine de yapıyorlar. dolandırıldın mı, kapı suratına kilitleniyor. 'biz aracıyız, bizi ilgilendirmez savcılığa gidin' deniyor. bankamatiğine para kaptırıyorsun, para sıkışıyor ya da hesaba geçmiyor kayıt açıyorsun 'inceleyin kameraları' diyorsun, yok olmaz savcılık kararı olmalı diyor. kaptırılan para benim param, o parayı değrlendirirken iyi ama en ufak bir sorunda iki görevliyi bankamatiğe yollayıp araştırmak, kameraları incelemek bunlara zor geliyor. sayısız olay var müşteriyi iyot gibi ortada bıraktıkları.
  • bu işin sonunda reyis mağdurların(!) alacaklarını bankaya iteleyecek.
  • banka bir şekilde kendini temize çıkaracak, terim ve ekibi de aynı şekilde kendilerini temize çıkaracaklar herkes tek bir suçlu banka müdürüymüş gibi tüm suçu müdüre yıkacaklar. kolay yoldan para kazanma, kayıt dışı para vs bunlardan dolayı kimse ceza almayacak.
  • iş hayatının değişmez gerçeğidir. iyi iş yaparsın anında üstler sahiplenir, kötü iş yaparsın o yaptı biz seni tanımıyoruz derler.
  • banka olması gerektiği gibi açıklama yapmış.sırf kendi çalışanı diye bir dolandırıcıyı kendilerinin bilgisi olmadan yaptığı bu işten dolayı niye savunsunlar ? parayı elden verip dolandırılanlar kadar aptal mı bu insanlar ? ortada resmi bir şey yok sırf banka çalışanı diye güvenip elden bu kadar para verirsen '' cin olmadan adam çarpmaya çalışırsan'' gelir seni böyle çarparlar. üstüne olay da duyuldu hem paralar gitti hem de aptallıkları ortaya çıktı. zerre üzülmüyorum . bu yarım akıllı insanlar daha da beter olsun belki akıllanırlar.
hesabın var mı? giriş yap